reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Ja mam TT, te antykolkowe, może tylko smoczek do nich dokupię większy, tylko ciekawe czy te butelki będą nadawały się do mleko-kaszki :/

Moje dziecko dzisiaj też coś ponosi, teraz spi, ale na wszelki wypadek ma jedno oko uchylone - taki mały monitoring pomieszczenia ;-)

Ostatnia edycja:
ja mam te butelki TOMMEE TIPPE butelka antykolk 260ml czujnik ciepla (2572622278) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i nie wiem czy takie gęste mleko da rade przez nie lecieć.

Miq jutro prawdopodobnie wyśle do Ciebie paczkę. Będą w niej 2 reklamóweczki w jednej kartka nowe- oznacza to, ze ja je kupiłam lub dostałam, wyprałam, ale Łu nigdy tego na sobie nie miała. To tylko kilka sztuk, więc się nie napalaj, ale z drugiej strony zawsze coś :) Posyłam Ci tam smoczek i szczoteczkę do mycia ząbków,bo ja miałam podwójne egzemplarze

Siemka :) hyhyhy :) Ale Was tu się narobiło :D <szczęśliwa> :)

Na bank nie nadrobię tego co naskrobałyście, ale JESTEM !!!

Super, ze doszły do nas (czyt. Sil, mnie, Sleepy, Kasi, i tych o tórych teraz nie pamiętam) inne mamuśki :)

Chwilę mnie nie było, bo Kalinka ma złe dni, a wcześniej byliśmy na mega nieudanych wakacjach... czemu zawsze jak gdzieś jedziemy to trafiamy na te 5 dni, gdzie pogoda zmienia się drastycznie na niekorzystną??!! ja się pytam WHY???
Aha wracając do Małej, to od wczoraj zalicza się do grona młodych kasowników :D druga dolna jedynka na widoku ;p

Co do butelek, to Mysza toleruje Avent, chociaż raz z braku laku wodę dawałam Jej w BabyOno ale szybciej poszła do pieca, niż znalazła się u mnie w domu ;)

fasolka już się napaliłam, uwielbiam sam moment otwierania paczuszki:-D
ojj a przez tą rurkę to nie wiem czy kasza poleci, a nie można jej wyciągnąć?

reklama
hej dziewczyny oj nie mam czasu was nadrobić
chciałm sie pochwalić ze moja mała zjadła dzisiaj 2-3 łyżeczki marchewki i nic a nic nie pluła, mam po prostu dziecko ideał :-D taka grzeczna, jakbym jej dała słoik to by chyba wszystko zjadła tak jej smakowało

U nas Seba wiec ja nie mam dostepu do kompa bo wychodzi ze jestem 3 w kolejce do laptopa :baffled: .

a co tu sie działo ?

Do góry