reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Witam!

My już po lekarzu i po załatwianiu papierków :-D Malutki jest okazem zdrowia i na szczepienie mamy iść za tydzień :-)

Fasolka ja używam Tommy Tippy. Na allegro są z ciemną skalą bo ja kupiłam z przezroczystą i mnie też szlag trafia... :wściekła/y: Ogólnie te smoczki to jedyne jakie mój mały toleruję... Aventa to tylko soczki czasom pociumka a do mleka tylko TT :tak:
http://allegro.pl/butelka-260-ml-czarna-podzialka-tommee-tippee-ctn-i2551555447.html

heloł :)

ja używam TT od początku rewelacja z ciemną skalą mam :-)

u nas jakoś łagodnie było pobłyskało i tyle więc pewnie dopiero przyjdzie burza taka. Moja mama wraca do domu ma zabieg na 30tego przesunięty bo zapomniała odstawić jeden lek, który rozrzedza krew a to zbyt poważna operacja.

Jestem, pamiętam, nie nadrobię, skrótu pewnie też nie zdążą przeczytać, ale poproszę, może następnym razem. Co z Miq? I jak Milia, wie ktoś?
u mnie ok kulam się jeszcze he he

neciuszka to ja też mogę swojego męża do tego typu hobbystów wrzucić, może siedzieć i oglądać auta na allegro, ale na szczęście na ryby lubimy jeździć oboje, heh nawet mam swoją wędkę dostałam uwaga na walentynki:tak: a co do gadania, to my oboje sobie po ciuchu gadamy i rybom to nie przeszkadza
aaa a teraz jak byliśmy na tym weekendzie to mój tata złapał szczupaka na pęczak i na najzwyklejszego bata, wszyscy się śmiali, że chyba jakiś ślepy był ten szczupak
sleep czemu ja nie widzę Twoich fotek?:-(

u nas też była burza, a dodatkowo to mnie cała noc łepek napier%$#$#^% nad ranem wzięłam tabletkę i znowu usnęłam i znowu zaczyna boleć:(

co do paczek to był super pomysł, szkoda, żeby to upadło, zwłaszcza, że ja jestem przed:p

ja też mam TT i też jestem b. zadowolona. teraz dokupiłam lovi i nie ma porównania. jasna skala, ciężko się myje..
wiecie czy TT można kupić ze smokami +3? czy trzeba oddzielnie kupować? bo mi samych butelek też brakuje, za małe mam..

miq: już widzisz

fifka: no to ekstra że konrad już wydobrzał. będziesz mieć z powrotem wesołego szkraba:)

sleep ja nie widziałam butelek ze smoczkami 3+ nigdzie, mi na chwilę obecną wystarcza to co mam ale ja kupiłam zestaw startowy i tam chyba z 5 butelek było

reklama
bosh.. a wy myślicie że ja wstawiam wam zdjęcia w których mi brzuch wystaje na kilometr? oczywiście że wstawiam te zakrywające to i owo;P brzuch mam obwisły, uda wielkie, ręce przeolbrzymie po prostu... mówię już zupełnie poważnie.. do tego rozstęp na rozstępie.nie da się na to patrzeć.. a mam świadomość że z rozstępami już niestety niczego nie da się zrobić. dziękuję Bogu że jestem taka blada, to chociaż jak zbladną będą się trochę mniej wyróżniać.. na prawdę nie jest dobrze dziewczyny.. zaczęłam wczoraj ćwiczyć znowu, z tym że już nie mam niestety takiego zapału jak poprzednio. Chyba się do takiej siebie jak teraz po prostu przyzwyczaiłam:(

necia: no właśnie kurcze.. muszę kupić całe butle ze smokami 0+ i do tego za drugie tyle smoczki +3.. nosz..

Do góry