reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Łooo matko ale hobby! Mój za to namiętnie czyta wiadomości :-D naprawdę!! kilka razy dziennie czyta onet i wp bo "przecież musi wiedzieć co się dzieje na świecie" no i gra giełdowa ale na szczęście tylko wirtualnie :-D czasami siłownia jak go najdzie wena :-p

Z tym Asg to oni robią rekonstrukcję wojny.... latają w mundurach wojskowych, bronie to repliki oryginalnych karabinów czy snajperek i zasuwają... Co prawda wkurza mnie to bo kasy dużo ciągnie... Wolę już z nim jeździć na ryby bo też uwielbia łowić - ja zresztą też!

Magdalena oj zebym ja swojego mogła na siłownie wygonić.... kiedyś był mistrzem Polski w boksie młodzików... więc dużo ćwiczył... a teraz?? Na spacer ciężko wyciągnąć :-D

To my neurologa miałyśmy i uznał że już nie trzeba chyba że cosik nas niepokoić będzie, biedra mamy drugie po dwóch miesiącach. no i niby czekają nas trzecie kontrolne

sleep ja to się pytam gdzie ja na tym zdjęciu w błotku?

to mój jakiś inny bo nie gra w żadne gry na siłownię to i lubiał ale teraz nie ma kiedy, jedyne skrzywienie w stylu małża magdaleny to on ma na oglądanie na allegro samochodów ;)

Ostatnia edycja:
mag: to jak ja będę miała gorszy dzień i kolejną parę spodni w które się nie mieszczę, to się do ciebie zgłoszę i powiesz mi znowu to samo, ok? tylko zapisz sobie żebyś nie zapomniała co mówiłaś!

podopieszczały mnie przed snem gadaniem głupot to się rozanieliłam i idę spać..:rolleyes2: buziaki i do jutra babki:*

Necia u nas to już 3 kontrola - poprzednie było wzorowe :tak: mam nadzieje że ostatnia bo nienawidzę po lekarzach łazić...

Dobranoc Sleepy! :* Ja zaraz też spadam...

siłownie to ja mam w domu, i jest otwierana w sezonie od późnej jesieni do wczesnej wiosny,kiedy to jest zamknięty sezon kulkowy :-D:-D:-) Czytanie wiadomości też jest codzienno-wieczorne i informacji o nowych grach

Jak by mnie mój prywatny penisek na rybki zabrał, to chyba by mnie musiał zakneblować, żeby w ciszy posiedzieć bo ja bym non stop nadawała.
Sleep gdzie leziesz młoda godzina jeszcze
wink2.gif

Ostatnia edycja:
Sleep jasne, trudno mi będzie zapomnieć!! :-p

A ja ogłaszm wszem i wobec, że również założyłam Bartusiową galerię na swoim profilu z grubej rury wstawiłam masę zdjęć ale pewnie już widzianych przez was bo nie mam aktualnych!

Fasolka to mogłybyśmy razem jechać na ryby :-D przynajmniej by się nam nie nudziło ale za to ryb żadnych byśmy nie połowiły:-D

Ja również uciekam!! Jutro też może wpadnę dopiero wieczorkiem bo Bartek jest teraz na etapie raczkowania, tzn. jeden "kroK" raczkuje reszte pełza ae i tak w zaskakującym tempie się przemieszcza po całym domu (już dziś mi potargał lampę :baffled:) i zabiera strasznie dużo mojej uwagi!!
Dobranoc lachonki moje kochane :*

Ostatnia edycja:
Hhaha Fasolka ja też jestem gaduła i nie lubie siedzieć w miejscu ale jakoś na ryby uwielbiam jeździć i siedze cicho :-D

Magdalena ide pooglądać! :-p

reklama
Do góry