reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

fasola: oj ja pamiętam tą twoją teściową jeszcze z czasów ciąży. Nie było dnia żebyś nie psioczyła:) tym bardziej trzymam kciuki żebyś nikogo nie pobiła;)

necia: no tak, już jutro.. o której to? dopiero za 11 dni jedziesz? nie od razu po operacji?

reklama
fasola ja cie chyba lubię:-p to jest taki gościu który chodzi po trójmieście i zadaje banalne pytania ludziom. i stara się udowodnić, że matura to bzdura;) obejrzyjcie jeszcze to podsumowanie jezeli pierwsze się spodoba: HITY MATURATOBZDURA.TV (CZĘŚĆ 1) - odc. #20 - YouTube

to jest w sumie nawet lepsze:)

fifka: widziałam że konradek już się dobrze czuje? super:) a tego krytyka ja dla odmiany nie lubię. matura to bzdura jest the best;) "z czegosię biorą rodzynki?" - rodzynki rosną na drzewie!

kasia: w galerii w profilu. wejdź do mnie i mam zboku dwie galerie..

Sleeeeeeep zabiłaś mnie!!!! :-D Ale się usmiałam z Twoich idpowiedzi Fasolce na proste pytanie "a w co on gra" :-D dobre :-p
a co do rodzynek top teraz mam hit sezonu!! "mój mąż się śmiał z tego najgłośniej ale.... nie wiedział skąd się one biorą| :-D jak mu wyjasniłam to był w ciężkim szoku!!!! :-D

Fifka dobrze, że z Konradkiem już wszystko dobrze!

Fasolka mnie hormony buzują jak widzę ciężarne, brzuchy itp. inne rzeczy już nie na szczęście. choruję na tą całą serię tych książek.

Fifka no to i tak sporo załatwiliście. jutro mama badania będzie miała a w środę operacja. dziękuję za kciukacze :*

sleep a w jaką tę piłkę? :rofl2: nie mogę już teraz bo Margolcia szczepienie będzie mieć i bioderka 30tego. Najpierw mój tata bierze wolne i się mamą zajmie a potem ja dojadę. rano na 8 ma się stawić a w środę o której ją wezmą to pewnie powiedzą jutro

Ostatnia edycja:
kobieto_o_najpiekniejszym_imieniu: ja jeszcze dochodzę do siebie po okazanej przez fasole trosce o wątek;P dobrze że jesteście dziewczyny bo by życie było taaakie poważne;)

necia: nożną oczywiście kopie.. z resztą cały jest na tym pkt pokopany.. eh.. widziały gały co brały w końcu:sorry2:

OMG!!!! Właśnie weszłam w galerię Sleep (pierwszy raz) i co?????!!!!! i muszę ze smutkiem i żalem oficjalnie wyp.....isać Cię z wątku kameralnego pt "Przyszłe szczypiorki"!!!~!!!!!! Przecież laska z Ciebie nie z tej ziemi i w ogóle cud, miód i orzeszki!!!!

No, no!! Chciałam właśnie napisać, że bardzo się cieszę, ze końcu się poznałyśmy :* a ta na serio to jak jak bym wyglądała tak jak Ty to latam na golasa :-)

Magdalena NO!! Nareszcie ktoś przemówi do rozumu.... Taka lasensja i jeszcze narzeka!! :wściekła/y:

Necia
dobrze ze i mi przypomniałaś... my też na bioderka mamy iść... Jutro zadzwonię się umówić...

tak sleepy ja o tym, nie o tamtym, zdecydowanie nie o tamtym i jasność się stała taka, ze chyba spać nie będę mogła. Mój osobisty mąż za to też gra, po pierwszemu namiętnie wgry komputerowe, co doprowadza mnie do szewskiej pasji, na szczęście nie gra nagminnie. A po drugie lata po lasach, zamkniętych dziwnych obiektach i strzela się kulkami z farbą, to mi się akurat podoba gdyby nie siniaki, które do domu przynosi na swoim ciele i skamle, ze tyle ich jest ;-)

Ja kolejne bioderka mam w październiku i wtedy też mam neurologa, ale jak mi moja pani pediatra nie każe iść to nie będęsię tam pchała, bpo to bedzie sezon grypowy.

reklama
Do góry