reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Fasolka nie ma co się tą wagą przejmować :* Jeśli pediatra nic nie mówi i mała ładnie je to olej... każde dziecko rozwija się w swoim tempie! Znajomej mała jest starsza o miesiac od Konrada a waży 6 kg (urodziła się większa) wypada cały czas z siatek centylowych... ale jest zdrowa! Ileż ona się nalatała po lekarzach a okazało się ze to po prostu taka jej uroda :tak:

Co do wózka to jasne ze tak! Ja tylko napisałam ze mam takie wrażenie, bo nigdy nie miałam takiego wózka ani nawet nie miałam przyjemności go prowadzić więc wiesz...

Łucja ślicznie się rozwija więc na pewno poleci z rozwojem w późniejszym czasie! Zobaczysz! Nawet się nie obejrzysz! :*

Sleepy znam to! :-D uwielbiam też oglądać Niekrytego Krytyka :-p Oni razem stworzą spółkę! Debil jak nie wiem ale jest z czego się pośmiać!

reklama
nie sleepy tak w powietrze rzuciłam bo nie wiedziałam co napisać i bałam się, ze wątek zniknie - oczywiście,ze do Ciebie :-)

Mi też sięzawsze wydawało, zę one są wywrotne, na bank bym głębokiego takieg nie kupiła. Powiem Ci jednak, ze w tym Zośka cuda robiła i nigdy nie wywinęła orła, ale z drugiej strony zawsze ktoś ją obserwował. Tak czy siak jak bym miała kupić to bym nie kupiła ;-)ale jak za free to biore i będę się później martwiła :-):-)

Ostatnia edycja:
witam wieczorowo :-)
ciężko was nadrobić ale piszę co pamiętam...

u mnie położna dzwoniła sama jak zgłosiliśmy Misię do przychodni :tak: natomiast pielęgniarka czy pediatra nie przychodziła :baffled:

szczepić chcemy na pneumokoki po 6 m-cu a rota odpuściliśmy bo to głównie łagodzi przebieg zakażenia a poza tym nie da się zaszczepić na wszystkie rodzaje :dry:

co do wózka to chciałabym zimę przejeździć w gondoli ale zobaczymy czy się uda :sorry2:

na temat paczek się nie wypowiem bo mnie to ominęło i nie brałam udziału...

moje pytanie - gdzie wy wrzucacie zdjęcia?

fasola ja cie chyba lubię:-p to jest taki gościu który chodzi po trójmieście i zadaje banalne pytania ludziom. i stara się udowodnić, że matura to bzdura;) obejrzyjcie jeszcze to podsumowanie jezeli pierwsze się spodoba: http://www.youtube.com/watch?v=_Hb71gfYZDc&list=ELPvoWwrcDJJ4&index=21&feature=plpp_video

to jest w sumie nawet lepsze:)

fifka: widziałam że konradek już się dobrze czuje? super:) a tego krytyka ja dla odmiany nie lubię. matura to bzdura jest the best;) "z czegosię biorą rodzynki?" - rodzynki rosną na drzewie!

kasia: w galerii w profilu. wejdź do mnie i mam zboku dwie galerie..

Ostatnia edycja:
Kasia masz u mnie taki niebieski suwaczek! Jak na niego klikniesz otworzy się galeria (hasło mój nick) i tak możesz założyć swoją! :tak: Jak założysz hasło to nie będzie ci małej w internecie wyszukiwać!

Odkąd opisałam historie z innego forum gdzie dla dziewczyny "ukradziono" zdjęcia małej i ktoś umieszczał ja jako swoją córkę to dziewczyny "pochowały" swoje pociechy...

Sleepy ja też go nie lubłam... ale jak zaczęłam oglądać to jakoś się przekonałam :-D Uwielbiam też serie Piątek Grzegorza Barańskiego! Jego najlepszy odcinek o Warszawiakach!!
http://www.youtube.com/watch?v=zTRjguCY7do

Ostatnia edycja:
Fifcia cieszę się że już zdrowi jesteście :-) nakupiliśmy i małż stwierdził że jak Konradek się przeprosił ze swoją to on córci kupuje dziś, nawet nie pozwolił mi na all zamawiać tylko w sklepie już dziś haha :) ale jak patrzyłam to za wózek i matę daliśmy tyle samo co na all z przesyłką wychodzi. załatwiłaś sobie papierologię do tego wychowawczego?

Fasolka a taką http://lubimyczytac.pl/ksiazka/104463/sezon-maczet heh "stara" próbowała swoje mądrości wpychać przy cioci i Ance to raz dwa ciocia pyta czy ciasta wszystkie pieczone mówię że ja piekłam a mama kupiła myślałam że mnie wzrokiem zabije haha. I wogóle sposób jej rozmowy to normalnie och i ach. Nawija coś tam o tym że chłop nam rzesztę jedzenia spakował i dodaje no niby ze stołu ale to przecież czyste (o co kaman? to ja nie wiem chyba wstyd czy co) i do mnie może by tak wyjąć mówię jej niech wyjmie w takim tazie a ta że to moje ona tylko na przechowanie dostała no pizłabym 5 razy o ścianę ;) wogóle taka jakaś urażona od sprawy zimowo wózkowej co w południe była.

magdalena smacznego jedz ile wlezie :-D pomysłowe to twoje dziecię aż strach się bać :rofl2:

sleep że co gra? dzie ? jak?

Sil żyjesz jako tako jeszcze?

sleepy ja chyba jestem totalnie niedorozwinięta hhahahhahah ale nie kumam, ten tekst o mężu to ty o swoim pisałaś? czy to wycinek z tego filmiku youtube? Filmik już kiedyś oglądałam i nie chce go znów włączać bo mi się nie chce ;-)

lasencje, którym obiecałam coś tam podesłać, na poczte udam się po upałach bo czekanie w kolejce nie dla Łucji na te pogody

Necia olej ciepłym moczem "stara" to "stara" nie ma się co przejmować. Moja 27 przyjeżdża na 10 dni, moze w tym czasie uda jej się mnie nie wqurwić, ostatnio praktycznie dała rade :-)

Książka na bank zajebista,ale ja narazie nie czytam takich bo mi jescze po cąży hormony buzują i za bardzo wszystko przeżywam.

Ostatnia edycja:
o maaaaaaaaatko... bo ja się zajarałam tymi filmikami i myslałam że wy o tym.... raaaaaany baby no!:p o tym mężu tylko tak wspomniałam;P grać w piłkę poszedł:) stała się jasność?:p

heh wisi mi to wszystko i chyba ją to boli bardziej niż cokolwiek innego :-D podniesie mi ciśnienie ale nauczyłam się sprowadzać na ziemię ją i jej poglądy. Miała swój czas na wychowanie my po swojemu robić będziemy bo w tej kwestii z małżem zgodni jesteśmy.

ja za 11 dni za to do mamy jadę już się doczekać nie mogę. jutro do szpitala idzie

reklama
Necia jutro czeka nas jeszcze Zus.... bo już dzisiaj nie mieliśmy nerwów... Poza tym mały płakał bo był głodny a ja nie wzięłam pod uwagę ze to tyle potrwa... ale już 1/3 jest panierów...

Trzymam kciuki za mamę :* Oby wszytko poszło gładko i bez komplikacji :*

Sleepy
a ja cały czas myślałam ze mówisz o grach komputerowych :-D Mój cały czas w tym siedzi dlatego od razu tak założyłam :dry:

Ja chyba raz mykam spać.... dopije piwko (oj tak... ostatnio coraz częściej wieczorami mam ochote tak sobie się odstresować...)

Do góry