reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Ja mam tak samo, jak zacznie siedzieć to biorę typową spacerówkę, a jak mi się nie spodoba to kupię nową.
Netka to my szczepimy pentaximem to też ta skojarzona, a dzisiaj oprócz pentaxa i pneumo miałyśmy jeszcze jakieś coś, ostatnią dawkę nie wiem czy nie na żółtaczkę,ale pewności nie mam nazywało się to przeciw WZW typu B :-)

A spacerówka, którą mam dostać to to cośSpacerówka TFK Buggster SL Limited Edition (2575622767) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czerwony w czarne plamki

Ostatnia edycja:
reklama
Moja Łu matę uwielbia,potrafi 2h tam leżeć i rozrabiać,później przyśnie na trochę i dalej szaleć w rupieciarni. Netka dla mnie ważne, ze za darmo ;-)A powiem Ci, że miałam przyjemność ją prowadzić kilka razy jak byliśmy na wakacjach w Egipcie i naprawdę rewelka, jeździ świetnie i prawie nie wazy - tzn.wtedy jeszcze jeździła, a teraz to zobaczę co i jak bo wiadomo,ze tę drugą spacerówkę się więcej użytkuje niż ten pierwszy wózek najwyżej po chrzcinach się w coś zainwestuje :-).
Powiedzcie mi, czy Wy w takie upały wychodzicie z dzieckiem na dwór? Bo my siedzimy w domu i zastanawiam się czy aby błędu nie robię inie wyjść z nią gdzieś w zacienione miejsce.

Ciekawe jak się Fifki czują?

Ostatnia edycja:
Fasolka ważne że prowadzi się dobrze chociaż mnie te 3 kołowce nie wyglądają na takie ale nie miałam okazji użytkować. Ten co kupiliśmy też się fajnie prowadzi. My w takie upały to albo z rana koło 9 na godzinkę a potem po 17 dopiero i do kąpieli. Ale dziś nie pójdę bo czekam na gości. Moja do maty się przyzwyczaić musi ale ogólnie jej się podoba :-)

Ja dzisiaj nie idę, bo jest duszno, a Łucja po tej szczepionce lepiej niech siedzi w domu.
Chcecie zobaczyć słońce z bliska?
Nie chcecie? i tak wam pokażę :)
kiedy_saoace_byao_maaym_dzieckiem.JPG

Ostatnia edycja:
Siemano

Necia super że chrzciny się udały! A Gosieńka wyglądała cudnie :tak: :* my mamy za 2tyg i już się boję :szok: a rzeczy extra! Teściowa jak teściowa, nie przejmuj się :* mnie moja tak wqrwia i ostatnio tak wqrwiła że nawet na nią nie patrze :sorry2: suka.. eh

Fasolka szczepienie to armagedon jak pomyślę o następnym to słabo mi się robi :dry: Oby Łucja dobrze zniosła i nie było żadnych objawów!

Kwiatuszek głowa do góry! Wiem że trudno co do cieszyć się z czyjejś ciąży.. doczekasz się i Ty Kochana :* co do banku spermy to ja się nie wypowiadam bo nie wiem co to jest starać się o dziecko. Jeżeli nie miałabym żadnych szans na dziecko jak w przypadku Twoich znajomych to może i bym brała to pod uwagę. Pragnienie dziecka jest bardzo silne, silniejsze niż cokolwiek.

Miq biedna Ty w te upały uff.. ja pamiętam końcówkę mojej ciąży i nazwię to jako ARMAGEDON :-D myślałam że umrę w te upały więc łącze się z Tobą w bólu.. ale jeszcze trochę i będzie po wszystkim! :-)

Żonko jak się czujecie z Konradem? Mam nadzieję że już ok :*

Sleep Ty wariatko jedna :-D masz już te swoje wizytówki? Bo jestem ciekawa jak to wygląda i czekam na foto

Lasencje moje.. szczepiłyście swoich szkrabów na coś dodatkowego? Czyt rotawirusy, pnemokoki itd? Bo ja się zastanawiam..

ja pneumokoki ma za free z racji wcześniactwa, cały czas dumam nad rota, a czas nagli :/

Moja dziewczyna przechodzi samą siebie, szarpie body, żeby wsadzić je do buzi i już kilka razy je w kroku od tego szarpania rozpięła, tylko czekam,aż się rozbierze

Ostatnia edycja:
reklama
ja podobnie na pneumokoki bo za darmo a na rotę nie mam zamiaru szczepić. Szczepionka chroni przed 5 szczepami a jest ich 750 a tania ta szczepionka nie jest

natuś dziękujemy :) ładniejsze fotki będę miała w tym tygodniu jak płytę od fotografa dostanę :) jakoś przeżyjecie;)

Do góry