reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

co do nocek to różnie to bywa ciagiem jak zasnie spi 7h przewanie 3 lub 4 mleczko i potem co 2 lub 3 h mleczko kolo 9 -10 koniec spania kolo 12 robi sie senna i godzinke spi

Ostatnia edycja:
reklama
kasia zazdroszcze kapiel mamy o 19tej bo robi sie senna po kapieli kaszka przy niej zasypia potem spi ale niestety czasem sie obudzi i jest tak jak dzis spala 1,5h i dopiero zasnela..

a jak juz zasnie to tak popiskuje co jakis czas i trzeba glaskac bo sie obudzi..

Ostatnia edycja:
ja tylko na chwilę...

przepraszam ze tak wpadam i wypadam ale też mam ciężki okres z tą chorobą małego... sama chora i po prostu nie mam na nic siły...

Mały już dużo lepiej! Dzisiaj nie dostawał żadnych leków (oprócz tego przypisanego) i nie miał gorączki - nawet teraz wieczorem tylko 37 więc to dobry znak! :tak: Lek działa no i w poniedziałek idziemy na kontrol.

Widzę ze nie tylko mój ma ciężkie dni... wszystkie dzieci jakieś marudne...

Magdalena
mój podobnie... ale on domaga się ukołysania i utulenia zanim zaśnie znowu...

Fasolka
widziałam zdjęcia! Śliczną masz córeczkę! A jak ładnie ćwiczy na brzuszku!

Atanku buziaki dla Amelki!

Necia tragedia z tymi bankami... też jest często tak ze w sklepie dwa razy ciągają karte i dwa razy pobiera kase za zakupy...

Sleepy ty to agentka jesteś... głodnemu chleb na myśli :-D

U mnie @ nadal nie ma i się nie zapowiada... ciekawe jaka jutro będzie tempka! :tak: A teraz zmykam! Jutro rano zajrzę! :*

Dobranoc!

W no właśnie! zapomniałbym o Neci!

Necia ja coś wiem na temat wpadek banków... :crazy: śmiechu warte, dla niektórych te 500zł to pieniądze na chleb i życie w danym momencie i nie mają nikogo kto móglby im pomóc i co wtedy??? :crazy: przez tydzień ma nie jeść??! Ah szkoda nerwów

Kasia no Bartuś się kąpie koło 19 i przesypiał czasami nawet do 7 a do 6 to minimum ale ostatnio tak jakoś marudzi w nocy... może powinnam mu czymś zagęścić na noc mleczko...

Fifka wszystko jeszcze możliwe w takim razie :-p
no i oby do jutra Konradek był zdrów jak rybka! :*

reklama
Do góry