reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

ja sie witam i znikam, mąż na urlopie cały tydzień będzie wiec nie bede miała cxasu tu wpadać, do tego ładna pogoda sie zapowiada to będziemy korzystać i jeździć po roztoczu.
Zycze wam miłych dni ,zdrówka i nie długo sie odezwę , mam nadzieje ze za duzo ni napiszecie bo bedzie mi ciezko nadrobić :-)

reklama
A mój syn zwariował... jak zasnął po 9 (zjadł śniadanko i padł) to śpi do teraz!!!! Zaraz 4 godziny.... powinien godzinę temu jeść.... szalony! :szok: Gdyby nie to ze oddycha pomyślałam że coś sie stało...

dzień dobry my się krzątamy cały czas

Fifka chory to zmęczony :-) mam nadzieję że wam już lepiej

Lamia odpocznij sobie coś z małżem :-)

kurcze nie pamiętam co komu może wieczorkiem zajrzę na spokojnie. zaraz moi rodzice będą, właśnie tort mi przywieźli jest piękny aż się pochwalę :-)
Zobacz załącznik 492053

Witam się :-)

Sil powodzenia z Dominisią :* oby było bezboleśnie!

Kwiatuszek wpadaj jak najczęściej!! :-)

Necia szok :szok: ale złodzieje.. dobrze że będziesz miała finansową pomoc! Necia tort PIĘKNY! :-) mmm i powodzenia na chrzcinach!! :-) trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&& :*

Fasola Wielka Łu śliczna :-) a jakie miny robi :-D padam

Żoneczko jak tam choróbska? Mam nadzieję że o wiele lepiej :* i jak tam laktacja? Jesteś szalona :-p

Lam to miłych dni ;-) korzystaj póki męża u boku masz!

A mój malutki wczoraj był tragiczny po szczepieniu :-( miał dwa wkłucia i strasznie płakał a ja razem z nim :confused2: dobrze, że mąż był z nami i go trzymał bo sama bym sobie nie poradziła.. Cały wieczór nam przepłakał na rękach i żali się do dzisiaj.. Nóżki po ukłuciu go bolały i daliśmy mu nurofen i posmarowaliśmy altacetem i padł wieczorem biedny.. Ja za 6 tyg go nie szczepie! <foch>

Moi chłopcy są na spacerze i mam chwilę wolnego po sprzątaniu.. choć i tak pewnie zaraz
przyjdą

Aaaa dzisiaj dzwoniłam po wyniki z krzywej cukrowej.. cukrzyca po ciąży mi minęła :-):-) tak więc jestem zdrowa!

Ostatnia edycja:
Hej

Żonko
dlaczego szalona?? :-D
Nic z tego...mały zapomniał co się robi z piersią... :confused2: Jak mu ją podałam to patrzył na mnie jak na wariatkę i zaczął się śmiać.. :laugh2: Zupełnie nie chce złapać...

Necia
Torcik piękny! :*

Lam miłego wypoczynku u boku małża! :*

PILNE!!

Mojego małego wysypało!! Co to może być? Nawet nie mam jak do lekarza jechać no jest sobota.... na pogotowie??!! Gorączki nie ma od przed wczoraj, czuję się lepiej ale cały jest w jakiejś drobnej czerwonej wysypce! Magdalena coś o ty wspominałaś mówiąc o 3 dniówce....

Edit:

Już wszytki wiem... to typowa 3dniówka... :-D na internecie zobaczyłam zdjecia tej "wysypki" i jest identyczna... dodatkowo gorączka która szybko ustąpiła. Objawy w 100% się pokryły! Poczekam do poniedziałku z lekarzem (chyba ze gorączka wróci) do tego czasu wysypka powinna zniknąć :-)

Ostatnia edycja:
to silniejsze ode mnie musiałam tu zajrzeć :-D
mąż spi, Ada śpi a ja się nudzę, ladna pogoda chciałam na spacer ale S. leniwy i mu sie nie chce, zaproponował ze samochodem podjedziemy i mpzemy gzies pochodzić - a ja nie po to pół dnia sprzątałam zeby teraz w samochodzie siedzieć

neciuszkA: sliczny torcik, najważniejsze zeby smaczny wiec życze smacznego no i powodzeia jutro żeby wam sie wszystko udało, Zeby Gosieka była grzeczna w kościele

natkusia: oj współczuje te szczpienia to tak działają na dzieci, u nas pierwsze przeszło o tak, a 2gie już było gorsze bo cały wieczór płakała, zobaczymy co na trzecim bedzie . Ucałuj Michasia

fifka: a co to za trzydniówka, to jakieś zaraźliwe cholerstwo ? z czego sie robi, bo sie przestraszyłam. Ale masz ostatnio ciężko z Konradkiem, najpierw skok,potem przeziębienie, i jeszcze to teraz, współczuje, oby szybko wszystko minęło . A jak @ ci mija bolesnie ?

A propo @ mi się skończyła i mój mężczyzna łazi za mną od rana i liczy na bara bara :-Da ja unikami i uciekam , nie moge sie dzisiaj od niego odgonić ;-)

slyp: czy masz już neta ?

Hejo miałam wczoraj te szycie a później prawie cały dzień spalam. Czuje się dobrze po samym zabiegu trochę bolało ale szybko przeszło :) jak tak dalej pójdzie to w poniedziałek wyjdę także super :) byle do 37 tygodnia !
Buzka dla wszystkich :*

Gocha super wieści! W takim razie trzymam kciuki za ten 37 tydzień! Ja też tak urodziłam :-D

Lam
to taka choroba wywoływana przez wirus... objawia się gorączką bez powodu i znika po 1-3 dniach. Później jak tylko znika gorączka malucha wysypuję takimi czerwonymi kropeczkami na całym ciele które tworzą plamy i znikają po kilkunastu godzinach no i koniec choroby! Jest ona zakaźna ale nie jakoś straszne mocno i podobnie jak ospa czy Różyczka przechodzi się ją raz w życiu wiec mamy z głowy! :-D

Poczytaj!
Trzydniówka czyli gorączka i wysypka

Malutki już śpi a ja idę zjeść kolację i zaraz spadam spać razem z nim.... mam dość...

Necia powodzenia jutro na chrzcinach!! :* Trzymam kciuki i czekam na fotki! :*

Żoneczko cieszę się ze jesteś zdrowa jak rybka!! :*

Ostatnia edycja:
reklama
Puk puk...;)
Wróciłam,poczytałam,zdębiałam ,pozbierałam zabawki i jestem;)
Będę musiała Was tutaj nadrobic więc wybaczcie że nic nie skomentuję.
Ogromniaste buziolki dla kazdej !:*
Żono moja dla CIebie dwa...tysiące ;) a co!

Do góry