reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

lam: mam! okazało się, że tonie wina rachunku i już wszystko ok:)

iwasek: a dla kochanki to co, na prv mam nadzieję?:confused2:

necia: piękny torcik! chociaż przyznam, że niepodważalnym faworytem moim zdaniem był tort mojej żonki nr1.. masakra jaki piekny...

fifka: dobrze że wróg już znany! teraz tylko przeczekać chwilę i bedziecie zdrowi:D

reklama
Hejo miałam wczoraj te szycie a później prawie cały dzień spalam. Czuje się dobrze po samym zabiegu trochę bolało ale szybko przeszło :) jak tak dalej pójdzie to w poniedziałek wyjdę także super :) byle do 37 tygodnia !
Buzka dla wszystkich :*
Jakie szycie?

Pytanie miała któraś wymrażaną nadżerkę? Na co mam się nastawiać i w jakiej części cyklu iść na zabieg?

Cześć tak w ogóle :-)

Iwasku cieszę się ze jesteś!! :* co tam się działo u ciebie jak ciebie z nami nie było! :-D

Fasolka pytanie nie do mnie ale z tego co zrozumiałam Gocha miała zszywaną szyjkę macicy (niektórym zakłada się krążek a inny zszywają ją, nie wiem od czego to zależy..)

Co do nadżerki to nie pomogę bo nie wiem nic na ten temat...

Sleepy a no znany na szczęście! :tak: już tylko czekam aż ja sama wyzdrowieje i będzie PIĘKNIE!

Ah... mój mąż dzisiaj do 12 w nocy pracuję.... chyba zaraz też spać się połozę bo tak mnie głowa boli ze szok... :confused2:

No to &&&&&&& dla Gochy, żeby szewek zadziałał tak jak powinien i dotrwała do 40 tygodnia. Ja miałam krążek, bo szyjka za dużo się skróciła żeby było sens ją zaszywać, niestety skończyło się jak skończyło. Po krążku szyjka się wydłużyła, za to wody odeszły. Jednym słowem jak nie urok,to złote wesele i poszło :-)

Jak ja leżałam "bez szyki" to mi lekarze mówili że nie chcą mi krążka ani szwu założyć bo właśnie często jest tak ze po tym wody odchodzą... więc nie chcą ryzykować. Oni to praktykują tylko do 22 tygodnia a później nie ruszają...

Ale na szczęście Łucja jest zdrową i świetnie rozwijającą się dziewczynką :* Najbardziej szkoda ze ty tak się wycierpiałaś ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! :* Buziaki dla naszej dzielnej Łucji :* :*

A ja mykam spać! Dobranoc!! :*

Ostatnia edycja:
Dzięki Fifcia :-)
Łucja jest boska, dzisiaj zabawiała się swoimi skarpetkami, zauważyła,że ma stopy i nie mogła od nich wzroku oderwać :-) Każda zabawa kończyła się na skarpetkach :-)

Dobranoc F :*

Ostatnia edycja:
Fasolka ja miałam nadżerkę mrożoną, nic przyjemnego szczególnie kilka godzin później, robi się jakoś zaraz po okresie jest w sumie tylko kilka dni odpowiednich. Potem przez kilka dni cieknie cuś z ciebie i to chyba tyle

Natka super :) zdrowa jesteś wiedziałam że tak będzie.

Iwasek heeeejoooo

Dziękuję kochane jestem padnięta wszystko uszykowane, wyprasowane jutro tylko się zebrać i wiadomo cooo :)

buziaki

nowe zdjecia w suwaczku jak co

fifka zdrowka igorek iwaska tez mial trzydniowke ;-) wiec zdrowka dla konradka;-*

necia powodzenia jutro

a mnie glowa caly dzien boli..

reklama
atanek:oj i ja cierpię ale mi chyba migrana sie zaczyna bo prawę oko to mi wychodzi z orbity tak boli, i tez skroń, ja sie wykoncze, @ sie skonczył to teraz to buuuuu:angry:

fasolka: oj nie wiem nic o zamrażaniu, ale powiedz czy ty masz dużą ta nadżerkę, bo mi mówił gin jeszcze przed ciażą ze cos małego mam ale na razie nie ruszam , i pezypomniałaś mi o tym że muszę dać to obejrzeć. a masz jakieś objawy że masz tą nadżerkę ?

fifka: jak tam się dzsiaj czujesz ? mam nadzieję ze już lepiej bo nalezy ci się parę dni odpoczynku i spokoju po tych choróbskach

iwasek: hello helle gdzie byłaś co robiłaś ??

neciuszka: powodzenia , oczywiście potem chwal się fotosami :-)

slyp: dobrze że nie iałaś chwile natu to ja skorzystałam na tym , jak będziesz jeszcze miała nudy to dzwoń :-)

A u nas piekna pogoda, wieczorem ma być lato z radiem i będa koncerty, ma być Rodowicz i Markowska i ja na Patrycję chce iść, tylko nie wiem co z Ada, musze do mamy zadzwonić czy ją popilnuje ale u mnie w domu, bo to wieczorem i nie chce małej ciągać tak póxno a w domu to sobie zaśnie i będzie dobrze.
Czekam na moje śniadanko mężuś mi szykuje jajeczniczkę mniam

Do góry