reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Magda: Ja cię kręcę ale romanse:D Dobrze dobrze, niech się rozwija:-D a ja też dawno harlekina nie czytałam to z chęcią pośledzę waszą historię:D;)

Necia: weź się tą swoją teściową nie przejmuj.. zrobisz sobie takie ciasta jak będziesz chcieć a ona się musi z tym pogodzić, jaki ma wybór..

fifka: nie ma @ nie ma pewności że nie ma fasoli. proszę uprzejmie donosić;P

lam: biedna synowa:( A może ją łapią kolki? są dwie szkoły.. jedna głosi że kolki są do 3 miesiąca, a druga że od 3 miesiąca:) ale ja nie jestem obiektywna bo ja nawet jak się w nocy budzę to moje pierwsze słowo to kolki;) Oby jej już lepiej było...&&&

gocha: Nie martw się! to podstawa.. ja wiem że łatwo powiedzieć.. ale jesteś w dobrych rękach i będzie dobrze! ile tu już dziewczyn miało rodzić wcześniej a donosiło.. Będzie dobrze!

magdalena: fajnie że wypad się udał. Zdjęcia są? I przyznaj się, że ta karuzela to taki tajemny sposób na wytrzęsienie sadełka.. tak żebyśmy się nie pokapowały co to za cud sposób... ale nie ze mną te numery- już znam twoją tajemnicę:cool2:

Uwaga uwaga.. mam znowyu dobry humor hehe.. macie przerąbane bo dziś mam też trochę więcej czasu:-D:-D:-D

aaaa... no i oczywiście sil zapomniałam opieprzyć.. a gdzie ciasto dla mnie ja się pytam?!:p Dieta dietą , ale magdalena dobrze pisze.. jak się człowiek zapcha jak prosię to mobilizacja wzrasta.. a ja tak bardzo wyraźnie czuję jak mi mobilizacja spadła...:rofl2:

reklama
witam sie
Ada jak nowo narodzona nie wiem co to było, moze ten skok tra nadal, a u nas jest jeszcze tak że |Adusia jest naprawde grzeczna, mało płacze cxasmi calymi dniami nie słychać jej płaczu tylko mała smieszka, a jak zapłacze to my panikujemy bo to dla nas rzadkość :-)

sil: chciaabym mieć takie podejście jak ty że akceptuje swoją figurę i nie dietuję sie ,ae u mnie to niemożliwe :-)

fifka: o i ja zapomniaam złożyć ci życzenia wieć wszystkiego naj naj naj, pociechy z syna, pożytku z męża, pieniędzy i oczywiście fasolki :-D

neciuszka:a jakie ciasta masz w planach piec ?

magdalenaL nie ma to jak udane wyjście ,relaks, a w ogóle żono moja kiedcy sie pokarzesz - wiec foty !!!!!!!!!!!!!

a gdzie to fasolka sie podziewa ???

slyp: ja uwielbiam twój dobry humor :-D wiec nas nie oszczędzaj ;-)

magd.a: a cieszę sie ze romans kwitnie, ale ale czy to znaczy ze ty na dwa fronty działasz :-)?

A dzisiaj mam zamiar dać Adzie śniadanie w ilości 170 ml rozrobionego mlek zoabczymy czy zje taką porcję, no i chyba przejde na większą butle :happy:

heloł :)

Fasolka o ile się nie mylę urlopuje

Kasia na początku zanim ci się cyc przyzwyczai będzie mniej pewnie, potem powinno być ok

magdalena ależ ty twarda sztuka :-D ja wcięłam 3 babeczki wczoraj

Lam a mam zamiar robić takie ciasto na biszkopcie co się przekłada masą ze smażonych jabłek i kremem, fale dunaju, królewicza i jeszcze jedno mi znajoma zrobi na kakaowym biszkopcie przekladane masa z mascarpone i wiśniami kandyzowanymi. Jak Adusia lepiej jej coś z brzuszkiem?

Sleep powiedziałam co myślałam teściowej nieco sfoszona nadal haha :-)

Fifka hihi no widzisz to się cieszę że może coś ci się teraz przyda

Dzięki dziewczyny za dobre słowo :) jutro mam szycie i jak wszystko będzie ok to w poniedziałek wyjdę :) jestem spokojniejsza już i wierzę że donosze z tym szwem :)

reklama
miq: pieky brzusio, no i rysunki też :-) nastepna zdolniacha na forum

neciuszka: ineresuje mnie ten przepis ze smażonymi jabłkami jak bedziesz miała chwile to podeslij, a ten książe to co to jest ?
Ada dobrze, jak na razie, dzisiaj pierwszy raz w ciągu dnia zjadła butle ze 150 ml wody i objadła się jak bąk ale nie odleciała stąd :-D tylko przycina komara ;-)

Do góry