reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Magda: Ja cię kręcę ale romanse:D Dobrze dobrze, niech się rozwija:-D a ja też dawno harlekina nie czytałam to z chęcią pośledzę waszą historię:D;)

Necia: weź się tą swoją teściową nie przejmuj.. zrobisz sobie takie ciasta jak będziesz chcieć a ona się musi z tym pogodzić, jaki ma wybór..

fifka: nie ma @ nie ma pewności że nie ma fasoli. proszę uprzejmie donosić;P

lam: biedna synowa:( A może ją łapią kolki? są dwie szkoły.. jedna głosi że kolki są do 3 miesiąca, a druga że od 3 miesiąca:) ale ja nie jestem obiektywna bo ja nawet jak się w nocy budzę to moje pierwsze słowo to kolki;) Oby jej już lepiej było...&&&

gocha: Nie martw się! to podstawa.. ja wiem że łatwo powiedzieć.. ale jesteś w dobrych rękach i będzie dobrze! ile tu już dziewczyn miało rodzić wcześniej a donosiło.. Będzie dobrze!

magdalena: fajnie że wypad się udał. Zdjęcia są? I przyznaj się, że ta karuzela to taki tajemny sposób na wytrzęsienie sadełka.. tak żebyśmy się nie pokapowały co to za cud sposób... ale nie ze mną te numery- już znam twoją tajemnicę:cool2:

Uwaga uwaga.. mam znowyu dobry humor hehe.. macie przerąbane bo dziś mam też trochę więcej czasu:-D:-D:-D

aaaa... no i oczywiście sil zapomniałam opieprzyć.. a gdzie ciasto dla mnie ja się pytam?!:p Dieta dietą , ale magdalena dobrze pisze.. jak się człowiek zapcha jak prosię to mobilizacja wzrasta.. a ja tak bardzo wyraźnie czuję jak mi mobilizacja spadła...:rofl2:

reklama
witam sie
Ada jak nowo narodzona nie wiem co to było, moze ten skok tra nadal, a u nas jest jeszcze tak że |Adusia jest naprawde grzeczna, mało płacze cxasmi calymi dniami nie słychać jej płaczu tylko mała smieszka, a jak zapłacze to my panikujemy bo to dla nas rzadkość :-)

sil: chciaabym mieć takie podejście jak ty że akceptuje swoją figurę i nie dietuję sie ,ae u mnie to niemożliwe :-)

fifka: o i ja zapomniaam złożyć ci życzenia wieć wszystkiego naj naj naj, pociechy z syna, pożytku z męża, pieniędzy i oczywiście fasolki :-D

neciuszka:a jakie ciasta masz w planach piec ?

magdalenaL nie ma to jak udane wyjście ,relaks, a w ogóle żono moja kiedcy sie pokarzesz - wiec foty !!!!!!!!!!!!!

a gdzie to fasolka sie podziewa ???

slyp: ja uwielbiam twój dobry humor :-D wiec nas nie oszczędzaj ;-)

magd.a: a cieszę sie ze romans kwitnie, ale ale czy to znaczy ze ty na dwa fronty działasz :-)?

A dzisiaj mam zamiar dać Adzie śniadanie w ilości 170 ml rozrobionego mlek zoabczymy czy zje taką porcję, no i chyba przejde na większą butle :happy:

heloł :)

Fasolka o ile się nie mylę urlopuje

Kasia na początku zanim ci się cyc przyzwyczai będzie mniej pewnie, potem powinno być ok

magdalena ależ ty twarda sztuka :-D ja wcięłam 3 babeczki wczoraj

Lam a mam zamiar robić takie ciasto na biszkopcie co się przekłada masą ze smażonych jabłek i kremem, fale dunaju, królewicza i jeszcze jedno mi znajoma zrobi na kakaowym biszkopcie przekladane masa z mascarpone i wiśniami kandyzowanymi. Jak Adusia lepiej jej coś z brzuszkiem?

Sleep powiedziałam co myślałam teściowej nieco sfoszona nadal haha :-)

Fifka hihi no widzisz to się cieszę że może coś ci się teraz przyda

Dzięki dziewczyny za dobre słowo :) jutro mam szycie i jak wszystko będzie ok to w poniedziałek wyjdę :) jestem spokojniejsza już i wierzę że donosze z tym szwem :)

reklama
miq: pieky brzusio, no i rysunki też :-) nastepna zdolniacha na forum

neciuszka: ineresuje mnie ten przepis ze smażonymi jabłkami jak bedziesz miała chwile to podeslij, a ten książe to co to jest ?
Ada dobrze, jak na razie, dzisiaj pierwszy raz w ciągu dnia zjadła butle ze 150 ml wody i objadła się jak bąk ale nie odleciała stąd :-D tylko przycina komara ;-)

Do góry