reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Gocha, będzie dobrze, dopytuj się o wszytko, masz do tego prawo, będzie dobrze

Magda, coś taka ucieszona :cool2:

Impreza się rozjechała, ale się udało. Jestem obżarta jak bąk, jutro muszę wyjąć steper i nie tylko po to, by wymyć pod nim podłogę:zawstydzona/y:

reklama
gocha : trzymaj sie z maluszkiem, napewno wszystko będzie dobrze, ważne ze jestes w szpitalu

neciuszka: uuu jakie smakowite babeczki ja chetnie zjem wszystkie:-)

sil: oj czyżbyś sie przejadła ze musisz spalić co nie co ?:-p zrób to podwójnie bo i za mnie trzeba troche poćwiczyć ale ja leń ;-)

Sil.. bo mam takie uczucie jak Ty gdy zobaczyłaś II kreski ;-) a jak jestem z Nim to uczucie jak w chwili gdy Ty Domi ujrzałaś :p

Magda, to lecisz na łeb na szyję jak śliwka w kompot :) A co M na to wszystko? Czy grzecznie milczy? Bo mamusia pewnie odgniotła kolanka i może ją leczy dobry chłopak :)

Lamia, a no zjadłam ziemniaki z ogniska, kiełbasę i karkówkę z grilla (białe wino do marynaty jest równie dobre jak czerwone), bagietkę z masłem czosnkowym i trochę ciasta i jestem pełna

Gocha, napisz koniecznie co zdecydowali. A cicho bo święto

Hej dziewczyny!

Gocha musi być dobrze! Zaciskam kciuki z całych sił za ciebie i maluszka! Przeżywałam to samo jeszcze całkiem niedawno więc wiem co czujesz... &&&&&&&&&&&&&&&

A cisza bo wolny dzień! Zawsze w świeta albo w weekendy na forum jest zastój :tak:

Madziu
odzywał się?? Oj ty nasza romansująca kobito :-D aż uśmiech się na buzie ciśnie czytając Twoje posty! :-)

Sil
bez kitu.... może też możesz przy okazji spalić... ja po całym dniu noszenia małego nie mam na nic siły... :no: a waga w miejscu stoi... :zawstydzona/y: Ciesze się ze impreza się udała! :-D ja czekam aż znajomi powracają z wakacji i reż muszę sobie pobalować troszkę :-)

Lam
współczuję... oj ja też nie mam lekko bo mały chory i marudzący...
A co się działo? Ja nie jestem w ciąży a Gocha leży w szpitalu z powodu rozwarcia... chyba nic więcej...

Necia
pysznie wygląda! Poczęstuję się! :-D Aaa pamiętasz te ciuszki co mi wysłałaś i mówiłaś ze to gdzieś na roczne dziecko?? Większość już jest dobra :-) a reszte tylko o rozmiar za duże :-p

Mały strasznie niespokojnie śpi... ale dzisiaj czuję się już zdecydowanie lepiej! CHWAŁA BOGU!

@ nadal brak :-)

Dobry wieczor :* ja juz wykonczona leze w lozeczku ale nie omieszkalam do Was zajrzec z tlefonu :p!
Zwiedzilismy z rodzicami park miniatur i troszke nawet pojezdzilam na karuzelach z tata jak za dawnych dobrych czasow :p

Sil fajne, ze udal Wam sie gril. Ja jak sie najem jak prosie to zawsze mam super plany na odchudzanie! A kazda dieta wydaje mi sie banalna :D
a mialam jeszcze pytac bo Ty z okolic Krakowa - czy ten park miniatur to gdzies blisko Ciebie?? (czysta ciekawosc)

Lam oby Ada znow byla radosna! Dla nas rodzicow takie humorki dzieci sa meczace ale one biedne tez pewnie cierpia :(

Gocha cokolwiek lekarze postanowia najwazniejsze malenstwo!

Kasia co do sciagania pokarmu to dziewczyny dosc sporo juz napisaly ale ja moge dodac, ze sciagalam rowniez czesto z drugiej piersi jednoczesnie kiedy karmilam Bartka! Szybciej to szlo ;)

Necia super babeczki! :) ale ja dzis nawet odmowilam delicji i maz zjadl sam! Jestem z siebie dumna :D

Magda normalnie promieniejesz! Ty uwazaj bo nam jeszcze odfruniesz

Ostatnia edycja:
Sil, nie powiedział jeszcze mamie chyba :-) a M. nie wie ,że się z M2 spotykam ;-) może coś podejrzewa, bo często jak pyta mnie jakie mam plany to mówię,że wychodzę :-) że idę do kina ze znajomym itp. a ciężko nam będzie z M 2 utrzymać to w tajemnicy nawet z racji tego.. że oni razem trenują :-)
Magda.. eee jeszcze nie odfrunę :-) na razie to muszę się ze szpilkami pogodzić :p bo już mnie szyja boli od patrzenia w górę :p
Fifcia.... dzięki miło się to czyta :-) ze poprawiam Ci humor.. i jakoś tak u was przyjemnie tu na wątku ;-) chyba szybko muszę w podobnym stanie być hahahaha :-)
a co do pytania czy się odezwał, odezwał się ;-) i powiem w małej tajemnicy ze całuje tak jak wygląda- bosko ;-))

Miłego dnia dziewczęta u mnie się @ rozkręca.. czyli wszystko idzie swoim planem
Nowa umowa o pracę, nowy cykl.. i nowy chłopak (?) :D czyli po prostu nowe życie :-)

reklama
Magda, to też M? Fajnie :) A ja pytałam czy mama pierwszego M wie, ale skoro pierwszy M nie wie, to mamusi pewnie też nie doniósł :)

Fifka, spóźnione, ale szczere wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :):)

Magdalena, ode mnie Inwałd jest 50 km. Nie ta strona pod Krakowem ;)

Gocha, jak tam?

A z tym moim spalaniem to jest tak, że ja się lubię taką, jaka jestem i żadnej diety nigdy nie stosowałam

Kasia, zlewaj, może to i woda na początku bardziej, niż tłuszczowe mleczko, ale zlewaj, szkoda każdego mililitru

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry