reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Gocha, będzie dobrze, dopytuj się o wszytko, masz do tego prawo, będzie dobrze

Magda, coś taka ucieszona :cool2:

Impreza się rozjechała, ale się udało. Jestem obżarta jak bąk, jutro muszę wyjąć steper i nie tylko po to, by wymyć pod nim podłogę:zawstydzona/y:

reklama
gocha : trzymaj sie z maluszkiem, napewno wszystko będzie dobrze, ważne ze jestes w szpitalu

neciuszka: uuu jakie smakowite babeczki ja chetnie zjem wszystkie:-)

sil: oj czyżbyś sie przejadła ze musisz spalić co nie co ?:-p zrób to podwójnie bo i za mnie trzeba troche poćwiczyć ale ja leń ;-)

Sil.. bo mam takie uczucie jak Ty gdy zobaczyłaś II kreski ;-) a jak jestem z Nim to uczucie jak w chwili gdy Ty Domi ujrzałaś :p

Magda, to lecisz na łeb na szyję jak śliwka w kompot :) A co M na to wszystko? Czy grzecznie milczy? Bo mamusia pewnie odgniotła kolanka i może ją leczy dobry chłopak :)

Lamia, a no zjadłam ziemniaki z ogniska, kiełbasę i karkówkę z grilla (białe wino do marynaty jest równie dobre jak czerwone), bagietkę z masłem czosnkowym i trochę ciasta i jestem pełna

Gocha, napisz koniecznie co zdecydowali. A cicho bo święto

Hej dziewczyny!

Gocha musi być dobrze! Zaciskam kciuki z całych sił za ciebie i maluszka! Przeżywałam to samo jeszcze całkiem niedawno więc wiem co czujesz... &&&&&&&&&&&&&&&

A cisza bo wolny dzień! Zawsze w świeta albo w weekendy na forum jest zastój :tak:

Madziu
odzywał się?? Oj ty nasza romansująca kobito :-D aż uśmiech się na buzie ciśnie czytając Twoje posty! :-)

Sil
bez kitu.... może też możesz przy okazji spalić... ja po całym dniu noszenia małego nie mam na nic siły... :no: a waga w miejscu stoi... :zawstydzona/y: Ciesze się ze impreza się udała! :-D ja czekam aż znajomi powracają z wakacji i reż muszę sobie pobalować troszkę :-)

Lam
współczuję... oj ja też nie mam lekko bo mały chory i marudzący...
A co się działo? Ja nie jestem w ciąży a Gocha leży w szpitalu z powodu rozwarcia... chyba nic więcej...

Necia
pysznie wygląda! Poczęstuję się! :-D Aaa pamiętasz te ciuszki co mi wysłałaś i mówiłaś ze to gdzieś na roczne dziecko?? Większość już jest dobra :-) a reszte tylko o rozmiar za duże :-p

Mały strasznie niespokojnie śpi... ale dzisiaj czuję się już zdecydowanie lepiej! CHWAŁA BOGU!

@ nadal brak :-)

Dobry wieczor :* ja juz wykonczona leze w lozeczku ale nie omieszkalam do Was zajrzec z tlefonu :p!
Zwiedzilismy z rodzicami park miniatur i troszke nawet pojezdzilam na karuzelach z tata jak za dawnych dobrych czasow :p

Sil fajne, ze udal Wam sie gril. Ja jak sie najem jak prosie to zawsze mam super plany na odchudzanie! A kazda dieta wydaje mi sie banalna :D
a mialam jeszcze pytac bo Ty z okolic Krakowa - czy ten park miniatur to gdzies blisko Ciebie?? (czysta ciekawosc)

Lam oby Ada znow byla radosna! Dla nas rodzicow takie humorki dzieci sa meczace ale one biedne tez pewnie cierpia :(

Gocha cokolwiek lekarze postanowia najwazniejsze malenstwo!

Kasia co do sciagania pokarmu to dziewczyny dosc sporo juz napisaly ale ja moge dodac, ze sciagalam rowniez czesto z drugiej piersi jednoczesnie kiedy karmilam Bartka! Szybciej to szlo ;)

Necia super babeczki! :) ale ja dzis nawet odmowilam delicji i maz zjadl sam! Jestem z siebie dumna :D

Magda normalnie promieniejesz! Ty uwazaj bo nam jeszcze odfruniesz

Ostatnia edycja:
Sil, nie powiedział jeszcze mamie chyba :-) a M. nie wie ,że się z M2 spotykam ;-) może coś podejrzewa, bo często jak pyta mnie jakie mam plany to mówię,że wychodzę :-) że idę do kina ze znajomym itp. a ciężko nam będzie z M 2 utrzymać to w tajemnicy nawet z racji tego.. że oni razem trenują :-)
Magda.. eee jeszcze nie odfrunę :-) na razie to muszę się ze szpilkami pogodzić :p bo już mnie szyja boli od patrzenia w górę :p
Fifcia.... dzięki miło się to czyta :-) ze poprawiam Ci humor.. i jakoś tak u was przyjemnie tu na wątku ;-) chyba szybko muszę w podobnym stanie być hahahaha :-)
a co do pytania czy się odezwał, odezwał się ;-) i powiem w małej tajemnicy ze całuje tak jak wygląda- bosko ;-))

Miłego dnia dziewczęta u mnie się @ rozkręca.. czyli wszystko idzie swoim planem
Nowa umowa o pracę, nowy cykl.. i nowy chłopak (?) :D czyli po prostu nowe życie :-)

reklama
Magda, to też M? Fajnie :) A ja pytałam czy mama pierwszego M wie, ale skoro pierwszy M nie wie, to mamusi pewnie też nie doniósł :)

Fifka, spóźnione, ale szczere wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :):)

Magdalena, ode mnie Inwałd jest 50 km. Nie ta strona pod Krakowem ;)

Gocha, jak tam?

A z tym moim spalaniem to jest tak, że ja się lubię taką, jaka jestem i żadnej diety nigdy nie stosowałam

Kasia, zlewaj, może to i woda na początku bardziej, niż tłuszczowe mleczko, ale zlewaj, szkoda każdego mililitru

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry