reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

pejczykiem :p

Sil.. wszystkiego dobrego obyście byli już zawsze tacy szczęśliwi jak w dniu ślubu :-) zadowolenia z Domi i ukończenia szyyybko domu :)))

reklama
wpadłam tylko na chwilę: MAMY ZĘBA!! A już myślałam o protezce :)

Gratuluję!! teraz pójdzie z górki :-)

Paluszku Nince również gratuluję ząbków!! Bartusiowi zaczęły wychodzic w podobnym okresie :-p

A ja jutro jadę z rana z rodzicami do PArku Minatur!! Zjednej strony się cieszę a z drugiej jest mi przykro, że mąż z nami nie pojedzie bo musi iść do pracy :-( zawsze na takie wycieczki jeździmy razem...

No nie moge... jakiś czas temu mały sie przebudził i w płacz... nosiłam go dobre pół godziny a on nie mógł zasnąć... biedaczek tak źle się czuję... ma stan podgorączkowy więc wsadziłam mu pół czopka paracetamolu w razie gdyby gorączka w nocy miała urosnąć... do tego wszystkiego brzuch mnie rozbolał jeszcze bardziej i to będzie cud jak mnie w nocy @ nie zaleje... :no:

Ewika
gratulację!!! Oj pierwsze ząbki cieszą! Później będziemy płakać jak zaczną się psuć :-D

Necia taa... akurat... masaż... jak go poproszę o masaż to będzie zaproszenie na małe bara bara :-D
Ja nie mam ubranek niemal w ogóle na 80... a mały już na styk w 74 wchodzi więc trzeba będzie pomyśleć...

Paluszek nie wnikaj... dużo niepotrzebnego gadania jak widać... a co do wątku to mamuśki przeniosły się tu bo już nie raz były spięcia na poziomie - mamy i staraczki bo akurat nie dziwie się dziewczynom ze w swoich rozterkach staraczkowych nie mają ochoty słuchać jak to fajnie być mamą...
Rozgość się! Na pewno się z nami odnajdziesz!

Madzia dobra dobra... nie pamiętam XD Oj nikt cię stąd nie pogoni! Oj już tego dopilnuję!! :-D

Magdalena oj nie smutaj.... pójdziecie jeszcze nie raz razem! U nas jutro zapowiadają deszcze więc znowu będziemy siedzieć cały dzień w domu... bo w taką pogodę nie zabiorę małego na podwórko...

Madziaaaa założyłaś już skórzane body i wzięłaś pejczyk? bo ja tu czekam :-p

fifka eh biedny Konradek, chyba się z narzeczoną dogadał bo coś kiepsko śpi kwiczy co chwila

magdalena fajna wycieczka ale rzeczywiście szkoda że bez małża, mój musiał zostać do 23, jutro na nockę idzie a potem z nocki na 2 zmianę w czwartek :eek:

o ludzie! będę musiała się przyzwyczaić że teraz już nie wystarczy 5 minut żeby doczytać ten wątek ;-)
Dobry :)
Kasia.natka nasze dzieciaczki prawie w tym samym wieku, kilka dni róznicy tylko:-)
tak tak :tak: tym bardziej się cieszę że tyle tu teraz MAM

Kasia.Natka widziałam zdjęci Twojej kruszynki! :* Już wcześniej bo czytam "Wystarane" już od dawna ale nic nie pisałam. Śliczną masz córeczkę!! :*
A czy armagedon,... coraz częściej staraczki się złoszczą ze nie mają swojego miejsca... w wszystkie wspólnie doszłyśmy do wniosku ze jednak trzeba coś z tym zrobić... :tak:
Hahaha no i na nowo staraczką jestem :-D Normalnie ogarnął mnie sadomasochizm :-)

Mój malutki z rana lepiej się czuję, choć w nocy dręczył go katarek... Wygrzałam i wypociłam go w nocy więc mam nadzieję ze wydobrzeje...
dużo zdrówka dla twojego maluszka :*
decyzji o opuszczeniu staraczek przez wystarane - gratuluję!
no i kciuki ogromne za testowanko jutrzejsze &&&

Dziękuję za życzenia i samolubnie dziś nie moja córa będzie, a imprezowo :) Zaprasza stara Młoda Para, na szampana i torcik :)
zapomniałam że my tak blisko siebie mamy rocznicę (my 7 mieliśmy) - jeszcze wielu takich rocznic wam życzę i mnóstwo miłości!!!

Heja :-)
Kasia córcię masz śliczną.. no nie pogadasz :-) masz już dla niej męża? :-D

!
a dziękuję :tak: a za narzeczonym się na razie rozglądam...masz jakąś propozycję???

gochaaa wszystko będzie dobrze, zobaczysz, tylko wypoczywaj dużo i leż &&&

Fifka ja juz czekam na dobre wiesci :-)gdzie Ty jestes?:-)
Gocha wszystko będzie dobrze na pewno! pewnie bedziesz musiała lezec d konca ciązy ale wart to zrobic dla maluszka:*ja tez 1,5 miesiaca lezałam plackiem ale urodziłam dzięki temu 1 dzien przed terminem tylko. trzymam za Ciebie kciuki kochana
a co do ząbków to ja moge wszystkie leczyc ale lepiej niech się nie psują, bo dzieci to nie są najbardziej wytrwali pacjenci :-p

Ostatnia edycja:
Fifka, ale jakbyś nie zrobiła, to byś też była zła, daj sobie czas :)

Magda, siedź i już, jako założyciel będę biła każdą, co tyłeczek kształtny nadstawi, jak będą wyganiać :) Gratuluję randkowania :)

Fifka, właśnie, dziecko może mieć do 37.5 normalnie temperatury, dopiero powyżej 38.5 się zbija :)

A my dziś na przekór pogodzie grillujemy i imprezujemy, więc see you jutro pewnie :)

reklama
dziś święto więc pewnie mało kto tu zajrzy a u nas taka wstrętna pogoda że na pewno się nie ruszymy nigdzie :wściekła/y:

mam pytanko - zaczynam używać laktatora (ręczny) bo 1. wydaję mi się że mam mniej pokarmu bo Misia przesypia nocki więc na pobudzenie 2. chcę móc wychodzić sama czasem
więc proszę doświadczone mamy o wskazówki jak to robić? skąd mam wiedzieć że pierś jest już pusta? jak pobudzić wypływ? czy można pokarm odciągany na przestrzeni kilku godzin w jednym dniu zlać do jednego pojemnika? itp. wszystkie przydatne podpowiedzi mile widziane :-)

Do góry