reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Hejo. Widzę że się przeniosłyście :) Więc ja jako niestaraczka wbijam się do Was ;p Mogę?
Dzisiaj taaaak zimno, że masakra ! Dzisiaj idę do ginekologa, także trzymajcie kciuki !! Mam nadzieję że zobaczę mojego skarba dzisiaj. Ciekawe jaki jest duży :)

Donia śliczną masz córeczkę :*

Atan Ty również piękną księżniczkę masz na tym foteliku żabkowym ! :-)

Ciekawa jestem jak mój bedzie spał bo jak na razie to w nocy buszuje że aż czasem spać nie mogę ! A zawsze jak chce nagrać filmik to przestaje się ruszać ;p Już pokazuje swój charakterek ! ;p

reklama
Nala współczuję... mój też słabo spał i budził się co raz z płaczem... dwa razy go kołysałam zeby usnął... ale on jest przeziębiony więc pewnie to jest tego wina...

Necia
zdrówka dla malutkiej! A stres wiem ze jest, ale musi być dobrze! :*

Gocha
u mnie było to samo! Mały skakał aż miło a jak tylko wyciągałam aparat to cisza.... noż mały uparciuch! Jasne ze cię gorąco zapraszamy i trzymam kciuki za wizytę!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Koniecznie daj znać co tam u malucha!

Sil
ślicznie wyglądałaś! I muszę ci powiedzieć ze masz bardzo sympatyczną buzie :-D Już dawno ci chciałam to napisać :-p

Sil: Sto lat, sto lat, niech żyją żyją nam..!!! Wiele szczęścia, cudownych wspólnych chwil, pociechy ze wspaniałej córci i pięknego domu przy którym sam wyrośnie basen i spa;)

Gocha: dawaj zdjęcia brzucha:dry:

fifka: czarujecie baby żeby nie można było się oderwać czy jak?:p

necia: WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE! pierwszy kciukotrzymacz RP już ćwiczy zacisk przed środą:tak:

to co, o mnie? A więc tak krótko to..
w piątek byliśmy na szczepieniu i coś mały mi źle zniósł pierwszy raz. Taki był płaczliwy i marudny.. A hitem sezonu jest fakt, że.. chyba wracają kolki! RE-WE-LA -CJA! znosi ból duuużo lepiej, chyba bardziej rozumny jest, ale jednak.. ciężko mu się zasypia bo ciągle bączki ciśnie. Płacze biedny, podkurcza nóżki.. Wyciągnęłam z szuflady bobotic i znów walczymy.. Mam nadzieję że to tylko chwilowy kryzys, bo już tak się cieszyliśmy..:(
A dziś jestem wkurzona tak że aż się trzęsę. Znów pogadam o sobie nie o dzieciach, ale nie mogę jaki mi się trafił koleś to szok.. Nie chce mi zapłacić za pracę. Co on powypisywał w mailu to głowa mała. Napisałam mu słitaśnego maila z serdecznościami i mam nadzieję zobaczyć przelew na koncie bo jak nie to się już poważnie wkurzę.. Co za świat..

Wizytę mam na 18:15 więc pewnie późnym wieczorkiem wpadnę się pochwalić :D

Sleepy ludzie niestety są okropni ! Oby Ci zapłacił ! A tu masz brzuchala:

100_1875__.jpg

sleep bejbe dawaj adres już ja typa ustawię z Margolcią. obie jesteśmy bojowo nastawione :tak: mam nadzieję że dziad ci zapłaci piździak jeden

gocha słiiiiiiiiiitaśny :-) cmok w brzuchalka

Dzień doberek!! już wczoraj próbowałam do Was pisać tutaj ale niestety internet mni na to nie pozwolił bo przy wstawianiu zdjęć Tośka się zawiesił... :dry:

Gocha śliczny brzusio :*:* no i powodzenia na 3wizycie u ginekologa :-)

Sleep no ludzie to są świniee... :dry: a co do szczepienie to my idziemy w czwartek na żółtaczkę... będzie bolało...

Fifka czy dostałaś moją PW?? bo odpisałam i zaś coś mi padło i nie wiem czy poszła.... :sorry2:

A ja już dziś dzwoniłam do pracy i postanowiłam, że w czwartek idę złożyć wniosek o przyznanie mi 1/2 etatu z racji tego, że rezygnuję z dalszego urlopu wychowawczego.... nie mogę być cały dzień z małym w domciu to chociaż będę w nim jak najszybciej.... a swoją drogą prześladuje mnie myśl zostawiania Bartka z teściową because:
1. ona ma chodzik (tradycyjny), którego ja nie toleruje i dobrze o tym wie ale i tak będzie do niego wkładać Bartka :baffled:
2. będzie mu doprawiać obadki i nie tylko. Skąd to wiem?? a stąiż jak jej ostatnio powiedziałam, że Bartek jadł już jajecznicę to się mnie zapytała czy mu jś chociaż posoliłam?? :dry::dry::dry: pamiętam jak ona dawała te zupki ze słoika moejmu najmłodszemu szwagrowi (6lat) to przyprawiała je maggi :baffled:

P.S. przepraszam jeśli coś ważnego ominęłam ale Bartosz wyciąga mi cały czas kabel z TV (bo mam wylany wyświetlaccz w laptopie i używam tv jako monitora) i staram się jak najszybciej to ogarnąć :-p

Fotek nadal nie mogę wstawić bo ciągle coś się zacina... spróbuje później a teraz uciekam kobitki troszkę poćwiczyć bo Tosiek śpi :-)

reklama
Fifka może to tez ta obrzydliwa pogoda:/dlatego dzieci takie markotne
Neciuszka wykurujcie się szybko,a w srode szczepienie?
Sil pięknie wyglądałas
Sleepy ja nie w temacie, jaką prace:-pjakby nie było dobrze Magdalena gada, jak miał zapłacic a nie płaci to swinia:-p

Do góry