reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Hejo. Widzę że się przeniosłyście :) Więc ja jako niestaraczka wbijam się do Was ;p Mogę?
Dzisiaj taaaak zimno, że masakra ! Dzisiaj idę do ginekologa, także trzymajcie kciuki !! Mam nadzieję że zobaczę mojego skarba dzisiaj. Ciekawe jaki jest duży :)

Donia śliczną masz córeczkę :*

Atan Ty również piękną księżniczkę masz na tym foteliku żabkowym ! :-)

Ciekawa jestem jak mój bedzie spał bo jak na razie to w nocy buszuje że aż czasem spać nie mogę ! A zawsze jak chce nagrać filmik to przestaje się ruszać ;p Już pokazuje swój charakterek ! ;p

reklama
Nala współczuję... mój też słabo spał i budził się co raz z płaczem... dwa razy go kołysałam zeby usnął... ale on jest przeziębiony więc pewnie to jest tego wina...

Necia
zdrówka dla malutkiej! A stres wiem ze jest, ale musi być dobrze! :*

Gocha
u mnie było to samo! Mały skakał aż miło a jak tylko wyciągałam aparat to cisza.... noż mały uparciuch! Jasne ze cię gorąco zapraszamy i trzymam kciuki za wizytę!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Koniecznie daj znać co tam u malucha!

Sil
ślicznie wyglądałaś! I muszę ci powiedzieć ze masz bardzo sympatyczną buzie :-D Już dawno ci chciałam to napisać :-p

Sil: Sto lat, sto lat, niech żyją żyją nam..!!! Wiele szczęścia, cudownych wspólnych chwil, pociechy ze wspaniałej córci i pięknego domu przy którym sam wyrośnie basen i spa;)

Gocha: dawaj zdjęcia brzucha:dry:

fifka: czarujecie baby żeby nie można było się oderwać czy jak?:p

necia: WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE! pierwszy kciukotrzymacz RP już ćwiczy zacisk przed środą:tak:

to co, o mnie? A więc tak krótko to..
w piątek byliśmy na szczepieniu i coś mały mi źle zniósł pierwszy raz. Taki był płaczliwy i marudny.. A hitem sezonu jest fakt, że.. chyba wracają kolki! RE-WE-LA -CJA! znosi ból duuużo lepiej, chyba bardziej rozumny jest, ale jednak.. ciężko mu się zasypia bo ciągle bączki ciśnie. Płacze biedny, podkurcza nóżki.. Wyciągnęłam z szuflady bobotic i znów walczymy.. Mam nadzieję że to tylko chwilowy kryzys, bo już tak się cieszyliśmy..:(
A dziś jestem wkurzona tak że aż się trzęsę. Znów pogadam o sobie nie o dzieciach, ale nie mogę jaki mi się trafił koleś to szok.. Nie chce mi zapłacić za pracę. Co on powypisywał w mailu to głowa mała. Napisałam mu słitaśnego maila z serdecznościami i mam nadzieję zobaczyć przelew na koncie bo jak nie to się już poważnie wkurzę.. Co za świat..

Wizytę mam na 18:15 więc pewnie późnym wieczorkiem wpadnę się pochwalić :D

Sleepy ludzie niestety są okropni ! Oby Ci zapłacił ! A tu masz brzuchala:

100_1875__.jpg

sleep bejbe dawaj adres już ja typa ustawię z Margolcią. obie jesteśmy bojowo nastawione :tak: mam nadzieję że dziad ci zapłaci piździak jeden

gocha słiiiiiiiiiitaśny :-) cmok w brzuchalka

Dzień doberek!! już wczoraj próbowałam do Was pisać tutaj ale niestety internet mni na to nie pozwolił bo przy wstawianiu zdjęć Tośka się zawiesił... :dry:

Gocha śliczny brzusio :*:* no i powodzenia na 3wizycie u ginekologa :-)

Sleep no ludzie to są świniee... :dry: a co do szczepienie to my idziemy w czwartek na żółtaczkę... będzie bolało...

Fifka czy dostałaś moją PW?? bo odpisałam i zaś coś mi padło i nie wiem czy poszła.... :sorry2:

A ja już dziś dzwoniłam do pracy i postanowiłam, że w czwartek idę złożyć wniosek o przyznanie mi 1/2 etatu z racji tego, że rezygnuję z dalszego urlopu wychowawczego.... nie mogę być cały dzień z małym w domciu to chociaż będę w nim jak najszybciej.... a swoją drogą prześladuje mnie myśl zostawiania Bartka z teściową because:
1. ona ma chodzik (tradycyjny), którego ja nie toleruje i dobrze o tym wie ale i tak będzie do niego wkładać Bartka :baffled:
2. będzie mu doprawiać obadki i nie tylko. Skąd to wiem?? a stąiż jak jej ostatnio powiedziałam, że Bartek jadł już jajecznicę to się mnie zapytała czy mu jś chociaż posoliłam?? :dry::dry::dry: pamiętam jak ona dawała te zupki ze słoika moejmu najmłodszemu szwagrowi (6lat) to przyprawiała je maggi :baffled:

P.S. przepraszam jeśli coś ważnego ominęłam ale Bartosz wyciąga mi cały czas kabel z TV (bo mam wylany wyświetlaccz w laptopie i używam tv jako monitora) i staram się jak najszybciej to ogarnąć :-p

Fotek nadal nie mogę wstawić bo ciągle coś się zacina... spróbuje później a teraz uciekam kobitki troszkę poćwiczyć bo Tosiek śpi :-)

reklama
Fifka może to tez ta obrzydliwa pogoda:/dlatego dzieci takie markotne
Neciuszka wykurujcie się szybko,a w srode szczepienie?
Sil pięknie wyglądałas
Sleepy ja nie w temacie, jaką prace:-pjakby nie było dobrze Magdalena gada, jak miał zapłacic a nie płaci to swinia:-p

Do góry