reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
sleepy specjalnie dla Ciebie :-)
My z alusiem ciagle jestesmy u mojej mamy,takze mam duzo pomocy i wreszcie moge sie wyspac:-)
doczytałam watek na staraczkach ale i tak do konca nie wiem o co chodzi, bo nie wiem co bylo w czerwcu:-pw czerwcu wogoe praktycznie forum nie czytaam, jako ze moje dziecie się narodzilo..ale już nie wnikam,chyba lepiej nie wiedziec:-)teraz postaram się jeszcze nadrobic wątek na wystaranych..ooo :)

Ostatnia edycja:
Nala nie wnikaj bo wsiąkniesz... od durne baby się posprzeczały...

Ależ Aluś ma PIĘKNE OCZY!! Normalnie zakochałam się... :szok: hahaha i powodzenia w nadrabianiu XD

necia: a jak twoja mama się czuje?

nala: przez ciebie zastanawiam się zawsze czy filip nie powinien być przypadkiem aleksandrem;P Olek piękny chłopak! zauważyłam, że każemu dzieciaczkowi pięknie w paskach. nie sądzicie?:p

idę do siostry męża bo cały zień siedzę przy kompie przez was.. nie da się od was oderwać no!;P

no i juz naskrobały wariatki tysiąc stron :) ale cieszę się, że tu jesteśmy :)
2012-07-26-285.jpgPicture1.jpg
2012-08-01-312.jpga jak mnie tak molestujecie to proszę bardzo fotki Amelci
jak skończyła 6 mcy - mina niewiniątka i samodzielny deserek

Donia boskaaaa :-)

a teraz idę spać bo moje poprzestawiane dziecię zaś pewnie o 3 pobudkę zrobi mamusi :baffled: od 6 rano do 8 siedziałam i skrobałam tę pracę i teraz też wystyarczy na dziś

DOBRANOOOC :-D

reklama
Do góry