reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Ogłoszenie parafialne: Kocham Was wariatki. Nie wiem, co tu robicie, ale cieszę się, jak durna, że jesteście :-D Choć jak zobaczyłam 5 stron to padłam pod biurko. A Kasia i Dagne to pomyślą, że pomyliły wątki. A teraz całuję wszystkie na raz i każdą z osobna.

Ogłoszenie numer dwa, Sleep, Ty cudzołożnico, no nawet sobie z mężem poświętować nie można, bo zdradza na prawo i lewo no.... Ale wspaniałomyślnie wybaczam :) Drewniane wizytówki Cię uratowały :)

Dzieciaczki każde słodkie ale Amelka wróciła mi wiarę w moją córę, że można jeść swoją michę ;)

A teraz idę spać, bo przedrocznicowy seksik mnie wykończył. A i Wy mi wzruszeń dostarczyłyście :) Dziękuję :)

reklama
wyobrażaci8e sobie minę kasi i doni jak tu wejdą?:p takiego ruchu chyba nigdy tu nie było;P

Sleepy a to się zdziwią ze muszą pół dnia nadrabiać :-D
!

o matko! jakieś szaleństwo :szok: czyżby jakiś armagedon na staraczkach :dry:
baaaaaaardzooooooo miło was wszystkie tu widzieć :tak: a czemu zawdzięczamy ten zaszczyt???

i o co chodzi z Sil że "tylko na priv"???????????????????????

Sil ja się nie zgadzam (chociaż nie wiem o co chodzi)!!!!!!! wracaj tu szybko!!!!!!!

donia śliczna ta twoja królewna :tak:

Fifka... ponownie STARACZKA... super! brawo!:-)

natkusia na pewno chwilę potrwa zanim "tam" wszystko się w pełni zregeneruje więc cierpliwości no i myślę że każdej z nas zajmie to inny czas w zależności od organizmu :baffled:

o proszę Sil jednak jesteś :-)

niewiem widzialam te co tu byly bo zaleglosci stronicowe obejrzalam ;-)czsekam na nowe fotki ;-) ja juz dalam zawczasu by mnie nikt nie musial prosic ;-)

Atan ale Twoja Ami już fajna, taka kumata :) napisz co już umie robić

Magd@@@@@ Ty mi tu pisz jak na spowiedzi co zrobiłaś z M???? i skąd wzięłas tego przystojniaka? i co w Twoim sercu siedzi??? i najwazniejsze co na to wszystko mama M? ;-)

co umie przewracac sie na boki na brzuch glowe trzymac podpierac sie na raczkach lub na jednej raczce i glowe w tym samym czasie trzymac a 2 raczka siegac zabawke turlac sie jak nie patrze...wiec wiadomo jak lezy na plecach lub na brzuchu to zawsze tak sie jakos kreci ze umie sie o 360stopni obrucic jak znajdzie cos do podtrzymania to ciagnie sie do siadania ale sie jeszcze nie utrzymuje ;-) to chyba wsio ladnie je z lyzeczki nienawidzi owocow wazy wedle lekarki 5950 a wedle mojej wagi 6150 ma z 65 cm dlugosci sama probowalam zmierzyc a ciuszki 68 przymale w palcach wiec zaczynamy 74 ;-) umie sie smiac na glos i dzis powiedziala tata ;-) duzo gada ogolnie gadula ze hej ;-) niewiem czy cos ominelam czy nie bo takk trudno opisac co umie ;-)

donia czy ty masz moze facebooka??

dobranoc

Ostatnia edycja:
Necia trzymam kciuki za zdrówko Twojej mamy! :*

Sleepy bo forum jest jak narkotyk :-D wciąga po saaaame uszy :-p

Donia jak ja uwielbiam Twoją czekoladkę! :-D Śliczna dziewczynka! A zdjęcia z deserkiem są ekstra! Muszę też Konradowi taką zrobić bo on nie cierpi owoców... więc może jedząc samodzielnie by się przekonał...

Atan
Ależ mała fajnie wygląda na tym żabim tronie :-D

Sil WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU!!!

9.gif
Długich lat życia w szczęściu i zgodzie! A także w Miłości która was teraz trzyma razem :*

Kasia.Natka widziałam zdjęci Twojej kruszynki! :* Już wcześniej bo czytam "Wystarane" już od dawna ale nic nie pisałam. Śliczną masz córeczkę!! :*
A czy armagedon,... coraz częściej staraczki się złoszczą ze nie mają swojego miejsca... w wszystkie wspólnie doszłyśmy do wniosku ze jednak trzeba coś z tym zrobić... :tak:
Hahaha no i na nowo staraczką jestem :-D Normalnie ogarnął mnie sadomasochizm :-)

Madziu i jak tam sny w nocy?? :-D

Mój malutki z rana lepiej się czuję, choć w nocy dręczył go katarek... Wygrzałam i wypociłam go w nocy więc mam nadzieję ze wydobrzeje...

Dobry :)
Sil wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :*
Donia śliczna ta Twoja córeczka:-)
Kasia.natka nasze dzieciaczki prawie w tym samym wieku, kilka dni róznicy tylko:-)

a mojemu synowi cos się dzisiaj w nocy nie podobało :( juz od 2 tygodni tak ladnie spal-zasypial o 21,budzil sie o 4 na jedzonko i spal do 8, a dzisiaj owszem obudzil sie o 4 ale do 6,placz,smutek i trzeba go było ciągle tulic,chciaz zwykle w nocy zasypia bez przytulania, tylko odlozony do lozeczka spi

reklama
dzień dobry :)

kasia.natka ja również widziałam piękne to twoje dzieciątko :-)

Fifka dziękuję w imieniu mamy, stres coraz bliżej ale jakoś będzie :-)

Sil Wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :*

Nala oj biedny Aluś

moja królowa dziś lepiej nieco spała niż ostatnie kilka dni. Z domu to się nie ruszamy bo ja i małż chrypimy, mała coś pokasłuje boję się żeby nie pochorowała się do niedzieli, a pogoda beznadziejna.

Do góry