reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

sleep o nie w prasowanie to ty mnie nie wrobisz, zmywać będę o ile twoja superduper kuchnia będzie posiadała zmywarkę :-p cała reszta może być oczywiście wieczorem jakiegoś drina czy cuś, aaaaa no i wiesz no ty też jakieś obowiązki musisz mieć :cool2:

Fifka pobuziam ją jak wstanie ale niech ona sobie chociaż do 4 śpi a nie jak dziś do 3 :baffled:

haaa ewika tutaj kolejka do ciebie :)

reklama
Necia buziaki dla mojej pięknej synowej!! :*

Żonko nie wiedziałam ze lubisz trójkąty! :-D Ja otwarta babka jest więc Ewika zapraszamy :-)

Sleepy a to się zdziwią ze muszą pół dnia nadrabiać :-D
A to lustro masz jakieś do d... Skoro nie widzisz swojego piękna BABO!!

Sil do ciebie wielkie pokłony i przeprosiny za krytykę wystaraych (dawno temu i nieprawda!) Już rozmawiałyśmy o tym kiedyś na Pw, ale teraz robie to publicznie bo dopiero teraz widzę ze to był jednak strzał w dziesiątkę! Bo każda teraz będzie zadowolona! :tak:

Magda
ani mi się waż z tą ruszać! :-D Bo nie tylko cię tu przyjmiemy ale zatrzymamy na własność! :-D

Nala
noż głupie pytania zadajesz :-D z otwartymi ramionami!

grrr zabrzmiało fajnie ;-) ale Fifeczko moja droga.. ja już mam kogoś kto mógłby być moją drugą połową :)

Oj wizytówke Sleepy to my nie pobijemy..... są NAJLEPSZE!

Magda oj tak oj tam... możesz go pozdradzać z nami :-p

Necia
trzymam kciuki zeby mała ładnie pospała! :-) ciekawe jak mój bedzie spał z tym katarem...

Nala czekamy! :*

napisał mi facet że maszyny padły i będzie tydzień opóźnienia:( Ale że ja nie taka tego durna, to od razu mu napisałam że ok ale chce gratisa w postaci dodatkowych 10szt:D i się zgodził:D:D:D

nala: hola hola, jakie dzięki! a zdjęcia?:p

zadnej zdrady :-))))) wiecie,że czuje się jakbym ujrzała II kreski na teście :p

a tak jak o kreskach mowimy.. u mnie 69 dc ( fajna liczba hihi) i @ brak ale od dwoch dni brzuch mnie pobolewa

reklama
Do góry