reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Mój mały zjadł kaszkę i znowu padł... biedaczek zakatarzony... trze ciągle tylko oczka bo mu łzawią od tego katarku... dzisiaj dałam mu ciepły napar z soku z malin I muszę jutro też kupić witamine C....

Żonko nie pociesze cię... ja czuję dyskomfort do dziś... wprawdzie sprawia mi to przyjemność i nie boli jak na początku ale zawsze te pierwsze "wejście" jest dla mnie nieprzyjemne... Czekam z niecierpliwością aż się przyzwyczaję...

Sleepy
durnoto jedna... muszę ci lustro normalne kupić bo może ty masz w domu takie jak w "kabinach luster" w wesołym miasteczku :-D
Faktycznie kawał faceta... mój ważni niecałe 8kg ale jest o połowę straszy :szok: Więc Fifi na pewno Konrada przegoni z wagą :-)

reklama
pojawiam się i znikam.. i znikam <tańczy>

mam nadzieje, że tu mnie przygarniecie pod swoje skrzydełka :-)))

nie pasuje ani tam ani tu :-p ale co mi tam :D tutaj przynajmniej dzieci pooglądam hahaha ;-)

Moje dziecię padło wcześniej to i ja żem jezd

ewika ja słomiana wdowa ;) to co trójkącik ze sleep? :-D a i zapomniała tadaaaa cieszę się że jesteś

sleep przepraszam bardzo do mnie pijesz no do mnie? nie bądź chamka dawaj drina bo nie mam co sobie walnąć a foty widziałam lachonie ty jeden

madzia aj laf ju a siedź tutaj z nami :-D a jak tam wczorajsza randka? mam nadzieję że mimo wszystko się udała

Fifka eh biedny moja pokasłuje coś i kicha nie wiem czy to te zęby będą czy ją co łapie.

donia gdzie foty ja się pytam? :p

dla chętnych wstawiłam do albumu na profilu co nieco. nawet moja "kochana" teściowa się załapała haha

necia: jutro podpisuję umowę na kuchnię! Więc jak już będę bogata w lodówkę i piekarnik to zapraszam na drina na żywo!;)

fifka: lustro owszem mam i to oooolbrzymie;P i ono mi mówi prawdę:sorry2: a podobno w lustrze wydajemy się sobie 5 razy ładniejsze niż jest w rzeczywistości..

magda: witaj niestaraczko:)

wyobrażaci8e sobie minę kasi i doni jak tu wejdą?:p takiego ruchu chyba nigdy tu nie było;P

Necia.. z randki były nici.. ale rozmawialiśmy przez tel. chyba z 50 minut... i naprawdę aż mi się lepiej zrobiło jak go usłyszałam :-)

Czesc dziewczyny, nie wiem dokadnie o co chdzi na forum staranek,bo dopiero się wczytuje-a czytam od konca:p ale wywnioskowałam,ze mamusie mają się przeniesc tu. Czy przygarniecie mnie?:zawstydzona/y:

Necia buziaki dla mojej pięknej synowej!! :*

Żonko nie wiedziałam ze lubisz trójkąty! :-D Ja otwarta babka jest więc Ewika zapraszamy :-)

Sleepy a to się zdziwią ze muszą pół dnia nadrabiać :-D
A to lustro masz jakieś do d... Skoro nie widzisz swojego piękna BABO!!

Sil do ciebie wielkie pokłony i przeprosiny za krytykę wystaraych (dawno temu i nieprawda!) Już rozmawiałyśmy o tym kiedyś na Pw, ale teraz robie to publicznie bo dopiero teraz widzę ze to był jednak strzał w dziesiątkę! Bo każda teraz będzie zadowolona! :tak:

Magda
ani mi się waż z tą ruszać! :-D Bo nie tylko cię tu przyjmiemy ale zatrzymamy na własność! :-D

Nala
noż głupie pytania zadajesz :-D z otwartymi ramionami!

Ostatnia edycja:
nala: wiesz.. to nie jest tak że przychodzisz tu sobie i od tak jesteś przyjęta. tu niestety no ale wiesz.. dwa zdjęcia olka to trzeba pokazać.. no conajmniej... i to też nie wiem czy jedno nie będzie musiało być na śpiocha bo to zawsze najsłodsze..;)

necia: kiedy? bo ty pierzesz, sprzątasz i prasujesz, dobrze pamiętam jak się deklarowałaś? hm.. jutro?

reklama
Do góry