reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Mój mały zjadł kaszkę i znowu padł... biedaczek zakatarzony... trze ciągle tylko oczka bo mu łzawią od tego katarku... dzisiaj dałam mu ciepły napar z soku z malin I muszę jutro też kupić witamine C....

Żonko nie pociesze cię... ja czuję dyskomfort do dziś... wprawdzie sprawia mi to przyjemność i nie boli jak na początku ale zawsze te pierwsze "wejście" jest dla mnie nieprzyjemne... Czekam z niecierpliwością aż się przyzwyczaję...

Sleepy
durnoto jedna... muszę ci lustro normalne kupić bo może ty masz w domu takie jak w "kabinach luster" w wesołym miasteczku :-D
Faktycznie kawał faceta... mój ważni niecałe 8kg ale jest o połowę straszy :szok: Więc Fifi na pewno Konrada przegoni z wagą :-)

reklama
pojawiam się i znikam.. i znikam <tańczy>

mam nadzieje, że tu mnie przygarniecie pod swoje skrzydełka :-)))

nie pasuje ani tam ani tu :-p ale co mi tam :D tutaj przynajmniej dzieci pooglądam hahaha ;-)

Moje dziecię padło wcześniej to i ja żem jezd

ewika ja słomiana wdowa ;) to co trójkącik ze sleep? :-D a i zapomniała tadaaaa cieszę się że jesteś

sleep przepraszam bardzo do mnie pijesz no do mnie? nie bądź chamka dawaj drina bo nie mam co sobie walnąć a foty widziałam lachonie ty jeden

madzia aj laf ju a siedź tutaj z nami :-D a jak tam wczorajsza randka? mam nadzieję że mimo wszystko się udała

Fifka eh biedny moja pokasłuje coś i kicha nie wiem czy to te zęby będą czy ją co łapie.

donia gdzie foty ja się pytam? :p

dla chętnych wstawiłam do albumu na profilu co nieco. nawet moja "kochana" teściowa się załapała haha

necia: jutro podpisuję umowę na kuchnię! Więc jak już będę bogata w lodówkę i piekarnik to zapraszam na drina na żywo!;)

fifka: lustro owszem mam i to oooolbrzymie;P i ono mi mówi prawdę:sorry2: a podobno w lustrze wydajemy się sobie 5 razy ładniejsze niż jest w rzeczywistości..

magda: witaj niestaraczko:)

wyobrażaci8e sobie minę kasi i doni jak tu wejdą?:p takiego ruchu chyba nigdy tu nie było;P

Necia.. z randki były nici.. ale rozmawialiśmy przez tel. chyba z 50 minut... i naprawdę aż mi się lepiej zrobiło jak go usłyszałam :-)

Czesc dziewczyny, nie wiem dokadnie o co chdzi na forum staranek,bo dopiero się wczytuje-a czytam od konca:p ale wywnioskowałam,ze mamusie mają się przeniesc tu. Czy przygarniecie mnie?:zawstydzona/y:

Necia buziaki dla mojej pięknej synowej!! :*

Żonko nie wiedziałam ze lubisz trójkąty! :-D Ja otwarta babka jest więc Ewika zapraszamy :-)

Sleepy a to się zdziwią ze muszą pół dnia nadrabiać :-D
A to lustro masz jakieś do d... Skoro nie widzisz swojego piękna BABO!!

Sil do ciebie wielkie pokłony i przeprosiny za krytykę wystaraych (dawno temu i nieprawda!) Już rozmawiałyśmy o tym kiedyś na Pw, ale teraz robie to publicznie bo dopiero teraz widzę ze to był jednak strzał w dziesiątkę! Bo każda teraz będzie zadowolona! :tak:

Magda
ani mi się waż z tą ruszać! :-D Bo nie tylko cię tu przyjmiemy ale zatrzymamy na własność! :-D

Nala
noż głupie pytania zadajesz :-D z otwartymi ramionami!

Ostatnia edycja:
nala: wiesz.. to nie jest tak że przychodzisz tu sobie i od tak jesteś przyjęta. tu niestety no ale wiesz.. dwa zdjęcia olka to trzeba pokazać.. no conajmniej... i to też nie wiem czy jedno nie będzie musiało być na śpiocha bo to zawsze najsłodsze..;)

necia: kiedy? bo ty pierzesz, sprzątasz i prasujesz, dobrze pamiętam jak się deklarowałaś? hm.. jutro?

reklama
Do góry