reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Okej mały padł.... biedny się rozchorował.... więc już nie chciałam go męczyć... najwyżej dzisiaj nocke zarwę...

Natkusia
a no cicho... jakiś czas temu też przyszłam tu się udzielać ale co to był za snens jak i tak wszytkie tam siedziałyśmy.... no ale mam nadzieję ze teraz już bedzie dobrze :-)

Powodzenia na szczepieniu! Ja też się zawsze denerwowałam ale nie ma czego :-D Michaś to dzielny facet! ;-)
Ja też mam herbatkę na brzuszek i laktacyjną z Hippa jak chcesz to ci wyślę z ubrankami! Dzisiaj mąż dostał wypłate to będe miała jak wysłać ją :-D

Necia
my też jakoś niedługo na Usg bioderek idziemy! Oj mały bedzie płakał bo tego nie lubi... to już trzecia wizyta! Poprzednie były wzorowe :-)

Ooo hej Sleepy! Co tam u ciebie!!?? :-) Aaaa piękne zdjęcia!! Nareszcie pokazałaś swoją buzie!! Buzi dla małego przystojnika i mamusi ślicznotki! :************

Ostatnia edycja:
reklama
dobra, ja tez jestem :) nie obiecuję się za dużo udzielac bo moja królewna jest absorbująca, ale chętnie zajrzę od czasu do czasu :) A Wy nie zapominajcie o staraczkach bo one potrzebuja naszej wiedzy i wsparcia

Ewika no dyć że się cieszymy! :-)

Fifcia oki doki, będę czekać :-) ojj ale i tak mam stresa.. będę beczeć razem z nim jak coś :-p mam czas do pt się psychicznie przygotować! Biedny Konradek .. :-( ucałuj go od cioci..

Donia wpadaj do nas jak znajdziesz czas i ucałuj Amelcie :*

rozrusza się wątek.. już ja się o to postaram! :cool2:

I fakt.. nie zapominajmy o staraczkach!

Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki.. Niedawno skończyłam połóg no i wczoraj z małżowiną przytulaliśmy się :-) ALE.. dla mnie to nie było przyjemne :-( nie bolało.. ale miejsce cięcia mnie piekło i tam w środku też coś nie tak.. jakby coś przeszkadzało :sorry2: Długo tak będzie??

Oj mordy wy moje. Co ja bym bez was zrobiła ;)
Wogule to proszę o połączenie mnie w związek malżeński!!Chce ktoś taką żonę jak ja???
natkusia miałam cc więc nie pomogę. ale nawet po cc pierwsze razy nie były przyjemne

Ostatnia edycja:
reklama
ewika: w mym sercu na zawsze pozostanie sil, ale skoro ona już tylko na prv :( to może my tu jakiś mały romasik i tego tamtego... dodam jako mój atut, że ... będę mieć drewniane wizytówki!;)

dzięki fifka, ale ja tam swoje wiem..:confused2:

mój mały waży 6,64! byliśmy w piątek na szczepieniu:) jedna z Pań tu obecnych napisała mi, ze "kawał chłopa". trudno się nie zgodzić - po mamusi;)

kurcze dziewczyny.. tyyyyyyyyle bym wam chciała napisać a nie mam czasu! dziś spędzam dzień z siostrą męża i znowu dupa z pisania. A że jestem po paru drinkach, to wenę mam jak rzadko kiedy;P sorki że odpisuje nie każdej.. donia, nat: :*

Ostatnia edycja:
Do góry