reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
No dokładnie!
Dziewczyny nas na pewno przyjmą.. nie mają wyjścia :-D

Lam, Fifka i reszta naszych wspaniałych mamusiek raz dwa przenosić się tutaj!! :-) :tak:

Ja tu widzę dziewczyny o których myślę czasami gdzie one się podziewają a one tutaj! Już mi się podoba :-D

Dzisiaj dzwoniłam do lekarza i w piątek z Małym idziemy na pierwsze szczepienie.. Omg już mam stresa!

My mamy 30tego drugie bioderka i szczepienie 3 dawke no i do tego pneumokoki :-) a propos paczuszki jeszcze ja ci tam coś jeszcze wsadziłam to tylko otwarte i nieużywane może wam się przyda :-)

dagne, kasia: zdjęcia małego są u mnie w profilu:) po dyskusjach na staraczkach o bezpieczeństwie itd. większość babek ma zdjęcia w galeriach a nie na wątku..

kasia: czy dostałaś zaproszenie do znajomych ode mnie? bo ja jak to ja i chyba coś zepsułam..

necia i nat: witamy;) chociaż z moją ostatnią częstotliwością pisania tu to chyba też powinnam pytać o przyjęcie..;)

reklama
Witaj Żonko :*

Sleep jak tam Fifi? Daje mały popalić? Idę foty obejrzec ;-) EDIT: Fajnego macie tego smerfa a roooooooośnie :-)

Ja też dodałam fotki jakby która chciała :-)

Ostatnia edycja:
Do góry