reklama
dagne
Fanka BB :)
S
Silmiriel
Gość
Atan, ja jem wszystko, więc nie pomogę. A rosół szkodzi, bo pewnie dużo przypraw dajesz.
Dagne, moja na razie marchewka, jabłuszko, ziemniaczki i bananek
Dagne, moja na razie marchewka, jabłuszko, ziemniaczki i bananek
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
witam wlasnie prawie bez przypraw byl.. no niewiem;; dzisiaj jadla m zupke wazywna zobaczymy co z tego bedzie ;-)
a dzisiaj bylo szczepienie wszystko oki do 20 o 20 zaczela krzyki ze niewiadomo o co chodzi.. a teraz zasnela wiec chyba bedzie wszystko dobrze goraczki niema i uda po szczepieniu bez zadnych zmian wiec chyba wszystko dobrze...a niunia ma 4450g ;-)i od 3 tyg tylko moj cycek nic ani grama nie musialam dokarmiac mm ;-)
a dzisiaj bylo szczepienie wszystko oki do 20 o 20 zaczela krzyki ze niewiadomo o co chodzi.. a teraz zasnela wiec chyba bedzie wszystko dobrze goraczki niema i uda po szczepieniu bez zadnych zmian wiec chyba wszystko dobrze...a niunia ma 4450g ;-)i od 3 tyg tylko moj cycek nic ani grama nie musialam dokarmiac mm ;-)
Ostatnia edycja:
S
Silmiriel
Gość
Z zupą jarzynową trzeba uważać, bo kalafior itp też powoduję kolki i może właśnie to była kolka?
S
Silmiriel
Gość
Może skok rozwojowy?
nie zaszczepiłam Domi bo brakło szczepionek i jedziemy pojutrze ale zważyła ją, 6620, zmierzyła, obwody po 42 cm i jest zdrowa jak ryba
nie zaszczepiłam Domi bo brakło szczepionek i jedziemy pojutrze ale zważyła ją, 6620, zmierzyła, obwody po 42 cm i jest zdrowa jak ryba
dagne
Fanka BB :)
Kurcze Ciekawe ile moja Mała Miśka waży... miesiąc temu było prawie 7kilo, to teraz już na bank ponad... My szczepienie mamy w poniedziałek. Dziś zauważyłam katar u Kali, zaraził ją tato... biedna, leją się Jej łezki z oczek jakby płakała. Byłam po 17 u kosmetyczki na zabiegu oczyszczania twarzy aż się człowiek lepiej czuje nie jak kura domowa ;p
Sil - no to słuszną wagę ma Domi
Atan - może faktycznie skok ja Ci powiem, że już teraz jem wszystko, tzn od jakichś 2 tygodni. Absolutnie wszystko nawet kapusta się nawinęła ale to inna rzecz, że laktacja mi zanika, już teraz na noc butla mm, w dzień zupkę (jakieś 4-6łyżek mi zjada Mała) a koło 5 deserek, ale dziś jie było, bo tatuś nie umiał pokarmić Kali
Lece co wszamać i pomału kąpanie szykować
Sil - no to słuszną wagę ma Domi
Atan - może faktycznie skok ja Ci powiem, że już teraz jem wszystko, tzn od jakichś 2 tygodni. Absolutnie wszystko nawet kapusta się nawinęła ale to inna rzecz, że laktacja mi zanika, już teraz na noc butla mm, w dzień zupkę (jakieś 4-6łyżek mi zjada Mała) a koło 5 deserek, ale dziś jie było, bo tatuś nie umiał pokarmić Kali
Lece co wszamać i pomału kąpanie szykować
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
a moja caly czas ladnie na moim mleczku i jej starcza ;-)
a czytalam o tym skoku i to raczej ten skok pasuje mi prawie wszystko w jej zachowaniu...dobrze ze to mija ;-)
a pokaze wam jak niunia gada agu [video=youtube;WHsiXIxGqes]http://www.youtube.com/watch?v=WHsiXIxGqes[/video]
a czytalam o tym skoku i to raczej ten skok pasuje mi prawie wszystko w jej zachowaniu...dobrze ze to mija ;-)
a pokaze wam jak niunia gada agu [video=youtube;WHsiXIxGqes]http://www.youtube.com/watch?v=WHsiXIxGqes[/video]
Ostatnia edycja:
Podziel się: