reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Atan nie-dziękuję ;-)
sleppy doszłam do wniosku że czasem lepiej przyjść na efekt końcowy niż patrzeć jak coś powstaje bo to tylko więcej stresu :-D
obiecuję że jak już będzie wszystko skończone to wrzucę jakieś fotki:tak:

dagne slicznaaaaaaaaa ;-) a jakie oczeta ;-) gratuluje 4 miesiaca ;-)
a moja dzis rekord w spaniu zrobila padla o 24;15 a nie o 2 jak zawsze i spala do 7;15 ;-) potem o 9 zasnela i spala godzinke i teraz zasnela ;-) jestm w szoku ;-) a i w nocy tylko 2 razy popiszczala chwilke ale poglaskalam i wlaczylam karuzele i spala dalej ;-) o 1 i o 5 rano ;-)

kasiu ja mialam tez remont paneli w pokoju i wiekszosci ja siedzialam i nadzorowalam bo inaczej by sie pogryzli maz z swoim ojcem ;-)

slepy co ty tak zadko jestes ostatnio co porabiasz obijasz sie czy co ?? odpoczywasz puki mozesz ;-)?

Zobacz załącznik 460330 porownanie Amelkowe 2 doba zycia 1 miesiac i 2 miesiac

Ostatnia edycja:
hej dagne juz myslalam ze nikogo tu niema ;-( bo jakos cicho sie zrobilo ...

ja u rodzicow w domku dzis byla burza mam nadzieje ze sie rozpogodzi bo chcialabym isc na spacerek ;-) bo teraz mam latwiej ;-) bo mam 5 schodow a nie 3 pietro w starej kamienicy ;-) maz niestety pracuje ale stad ma blizej do pracy ;-) wiec szybciej wroci a i oplacalo sie miec 2 wanienki ;-) bo jedna kupilismy a 2 dostalam i zabralam bo co bede oddawac jakwydaja ;-) a i oplaca sie miec 2 lezaczki bo drugi u rodzicow jedynie brakuje mi lozeczka turystycznego bo przewijak na stole zrobilam a niunia w nocy w wozku spala puki sie miesci to moze a jak tatus do pracy poszedl to zajela w lozku jego miejsce ;-) z czasem kupie turystyczne i bedziemy mogli czesciej do babci przyjezdzac podoba mi sie spokoj mam bo nikogo niema bo pojechali nad morze i poczebowali chetnego do pilnowania domu ;-) wiec moge sie czuc jak bym sama mieszkala a nie z tesciami ;-) strasznie mnie ostatnio denerwuja.. bo co chwile przychodza do niuni i wogle jakos zaduzo ich i co chwile pytaja a moze na spacer.. ahh dobrze ze troszke od nich odpoczne ;-) w poniedzialek wrocimy do mieszkania..ale mi tu dobrze ;-) nawet niunia spi ;-)

reklama
Do góry