reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Sil, poza tym że okropnie zazdroszczę Ci płyty i w ogóle budowy, to ok :D
Praktycznie całymi dniami siedzimy na polku :) Mała polubiła gondolę, ale jak ma tylko leżeć, bo jak na spacer, to spacerówa+najniższy jej poziom :) ja posadziłam kwiatki i skalniaki, więc sezon rozpoczęty na "maxa" :) dziś rabatkę pokryję włóknina i zasypię korą sosnową, co by mi trawa nie rosła :)
Atan - no i cisza, spokój... moi teściowie zapowiedzieli się na niedzielę :) ale wiesz co - teść nie ma prawka, więc przyjeżdżają jak tylko ktoś ich przywiezie :)

Sil fajnie że roboty postępują, oby jak najszybciej udało wam się wprowadzić &&&
dagne słodkie to zdjęcie na suwaczku :tak:

sleepy gdzie jesteś?!?!

Kasia - no Kala w kąpieli, to czuje się fantastycznie :) a co u Was?

Sleepy - no właśnie jeszcze raz gratulacje :)

A ja już korę wysypałam, ułożyłam, teraz jem zupkę :) tatuś spaceruje z Małą :)

Dziś ja mam wolne :) trochę posprzątałam, ale w domu siedzimy, bo pada, chwilę tylko byłyśmy.
Dagne, jak jedzonko? Moja dziś je jabłuszko, bo ziemniaczkami pluje :p

Oj z jedzeniem to jest u nas kłopot :/ ja mam coraz mniej pokarmu i Mała się rzuca, płacze chwilami. Próbowałam odciągać żeby zobaczyć, czy z tego powodu właśnie i wyszło na to, że Mała je i więcej nie ma, bo nie odciągałam po Jej jedzeniu ani kropli. Więc chciałam wprowadzić mm, a tu kiepsko, bo Kala nim pluje, czasem zje na śpiąco. Odciągam więc 3 razy dziennie ok 140-160ml i daję Małej, a między czasie mm. Wprowadziłam praktycznie na stałe jabłuszko :) smakuje Jej. Próbowałam marchewkę, ale coś nie bardzo, zjadła kilka łyżek i basta. Marchew akceptuje w soczku hippa od 4 miesiąca. Dziś kupiłam kilka słoiczków i będę próbowała co z tego będzie. A jeśli chodzi o kolację, to zjada kaszkę o smaku banana, lub kleik, ale tak z 80-100ml. A przez te upały to dużo pije wody przegotowanej, bądz herbatki hippa jabłko+melisa.

witam sie i ja u nas dzis rano pieknie slonce a teraz co chwile burze.. ahh a niunia nie lubi burzy..
a tak wszystko oki ;) obijamy sie u rodzicow ;-)

reklama
witam mamuski co wy jecie na obiady zeby dziecku nie szkodzilo bo mi brakuje pomyslow.. bo rosol odpada makaron pomidory zielony ogorek ziemniaki to szkodzi nie szkodzi ryz i ryby ale ile mozna i klopsiki.. a tak to luzne kupy ...

Do góry