reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Sil, poza tym że okropnie zazdroszczę Ci płyty i w ogóle budowy, to ok :D
Praktycznie całymi dniami siedzimy na polku :) Mała polubiła gondolę, ale jak ma tylko leżeć, bo jak na spacer, to spacerówa+najniższy jej poziom :) ja posadziłam kwiatki i skalniaki, więc sezon rozpoczęty na "maxa" :) dziś rabatkę pokryję włóknina i zasypię korą sosnową, co by mi trawa nie rosła :)
Atan - no i cisza, spokój... moi teściowie zapowiedzieli się na niedzielę :) ale wiesz co - teść nie ma prawka, więc przyjeżdżają jak tylko ktoś ich przywiezie :)

Sil fajnie że roboty postępują, oby jak najszybciej udało wam się wprowadzić &&&
dagne słodkie to zdjęcie na suwaczku :tak:

sleepy gdzie jesteś?!?!

Kasia - no Kala w kąpieli, to czuje się fantastycznie :) a co u Was?

Sleepy - no właśnie jeszcze raz gratulacje :)

A ja już korę wysypałam, ułożyłam, teraz jem zupkę :) tatuś spaceruje z Małą :)

Dziś ja mam wolne :) trochę posprzątałam, ale w domu siedzimy, bo pada, chwilę tylko byłyśmy.
Dagne, jak jedzonko? Moja dziś je jabłuszko, bo ziemniaczkami pluje :p

Oj z jedzeniem to jest u nas kłopot :/ ja mam coraz mniej pokarmu i Mała się rzuca, płacze chwilami. Próbowałam odciągać żeby zobaczyć, czy z tego powodu właśnie i wyszło na to, że Mała je i więcej nie ma, bo nie odciągałam po Jej jedzeniu ani kropli. Więc chciałam wprowadzić mm, a tu kiepsko, bo Kala nim pluje, czasem zje na śpiąco. Odciągam więc 3 razy dziennie ok 140-160ml i daję Małej, a między czasie mm. Wprowadziłam praktycznie na stałe jabłuszko :) smakuje Jej. Próbowałam marchewkę, ale coś nie bardzo, zjadła kilka łyżek i basta. Marchew akceptuje w soczku hippa od 4 miesiąca. Dziś kupiłam kilka słoiczków i będę próbowała co z tego będzie. A jeśli chodzi o kolację, to zjada kaszkę o smaku banana, lub kleik, ale tak z 80-100ml. A przez te upały to dużo pije wody przegotowanej, bądz herbatki hippa jabłko+melisa.

witam sie i ja u nas dzis rano pieknie slonce a teraz co chwile burze.. ahh a niunia nie lubi burzy..
a tak wszystko oki ;) obijamy sie u rodzicow ;-)

reklama
witam mamuski co wy jecie na obiady zeby dziecku nie szkodzilo bo mi brakuje pomyslow.. bo rosol odpada makaron pomidory zielony ogorek ziemniaki to szkodzi nie szkodzi ryz i ryby ale ile mozna i klopsiki.. a tak to luzne kupy ...

Do góry