reklama
dagne
Fanka BB :)
Sil, poza tym że okropnie zazdroszczę Ci płyty i w ogóle budowy, to ok
Praktycznie całymi dniami siedzimy na polku Mała polubiła gondolę, ale jak ma tylko leżeć, bo jak na spacer, to spacerówa+najniższy jej poziom ja posadziłam kwiatki i skalniaki, więc sezon rozpoczęty na "maxa" dziś rabatkę pokryję włóknina i zasypię korą sosnową, co by mi trawa nie rosła
Atan - no i cisza, spokój... moi teściowie zapowiedzieli się na niedzielę ale wiesz co - teść nie ma prawka, więc przyjeżdżają jak tylko ktoś ich przywiezie
Praktycznie całymi dniami siedzimy na polku Mała polubiła gondolę, ale jak ma tylko leżeć, bo jak na spacer, to spacerówa+najniższy jej poziom ja posadziłam kwiatki i skalniaki, więc sezon rozpoczęty na "maxa" dziś rabatkę pokryję włóknina i zasypię korą sosnową, co by mi trawa nie rosła
Atan - no i cisza, spokój... moi teściowie zapowiedzieli się na niedzielę ale wiesz co - teść nie ma prawka, więc przyjeżdżają jak tylko ktoś ich przywiezie
kasia.natka
Sil fajnie że roboty postępują, oby jak najszybciej udało wam się wprowadzić &&&
dagne słodkie to zdjęcie na suwaczku
sleepy gdzie jesteś?!?!
dagne słodkie to zdjęcie na suwaczku
sleepy gdzie jesteś?!?!
S
Silmiriel
Gość
A, właśnie
Sleepy wczoraj urodziła Filipka
Sleepy wczoraj urodziła Filipka
dagne
Kasia - no Kala w kąpieli, to czuje się fantastycznie a co u Was?
Sleepy - no właśnie jeszcze raz gratulacje
A ja już korę wysypałam, ułożyłam, teraz jem zupkę tatuś spaceruje z Małą
Sleepy - no właśnie jeszcze raz gratulacje
A ja już korę wysypałam, ułożyłam, teraz jem zupkę tatuś spaceruje z Małą
S
Silmiriel
Gość
Dziś ja mam wolne trochę posprzątałam, ale w domu siedzimy, bo pada, chwilę tylko byłyśmy.
Dagne, jak jedzonko? Moja dziś je jabłuszko, bo ziemniaczkami pluje
Dagne, jak jedzonko? Moja dziś je jabłuszko, bo ziemniaczkami pluje
dagne
Oj z jedzeniem to jest u nas kłopot :/ ja mam coraz mniej pokarmu i Mała się rzuca, płacze chwilami. Próbowałam odciągać żeby zobaczyć, czy z tego powodu właśnie i wyszło na to, że Mała je i więcej nie ma, bo nie odciągałam po Jej jedzeniu ani kropli. Więc chciałam wprowadzić mm, a tu kiepsko, bo Kala nim pluje, czasem zje na śpiąco. Odciągam więc 3 razy dziennie ok 140-160ml i daję Małej, a między czasie mm. Wprowadziłam praktycznie na stałe jabłuszko smakuje Jej. Próbowałam marchewkę, ale coś nie bardzo, zjadła kilka łyżek i basta. Marchew akceptuje w soczku hippa od 4 miesiąca. Dziś kupiłam kilka słoiczków i będę próbowała co z tego będzie. A jeśli chodzi o kolację, to zjada kaszkę o smaku banana, lub kleik, ale tak z 80-100ml. A przez te upały to dużo pije wody przegotowanej, bądz herbatki hippa jabłko+melisa.
kasia.natka
sleepy GRATULACJE kochana!!! zdrówka dla was!!!
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
witam mamuski co wy jecie na obiady zeby dziecku nie szkodzilo bo mi brakuje pomyslow.. bo rosol odpada makaron pomidory zielony ogorek ziemniaki to szkodzi nie szkodzi ryz i ryby ale ile mozna i klopsiki.. a tak to luzne kupy ...
Podziel się: