reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Atan - po pierwsze wszystkiego co najlepsze dla Amelki :) ależ ten czas leci :)
I powiem Ci, że nie zeszło mi długo nauczyć się wiązać :) 2 wiązania potrafię szybko i perfekcyjnie :)

reklama
dziekuje szybko leci ten czAS ;-)

mysle nad kolorem a nosilas gdy nie trzymala glowki ?
kto mi doradzi ktora chuste kupic elastyczna czy tkana ? boze trudny ten dylemat a jak tkana to ktory kolor 2 kolory mi sie podobaja
CHUSTA DO NOSZENIA MALEŃSTWA TKANA AZIMI +PORADNIK (2298063751) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 2 i 9 rozowo blekitna i zielono niebieska

czy http://allegro.pl/pentelka-chusta-elastyczna-zielona-zabka-50cm-i2278999834.html
lub http://allegro.pl/pentelka-chusta-elastyczna-wybuchowy-granat-50cm-i2278999778.html

Ja mam tkaną i nosiłam, jak nie trzymała główki, tam jest odpowiednie wiązanie do tego. Osobiście właśnie tkaną polecam, bo elastyczna tylko na chwilę, moim zdaniem szkoda kasy. A wiązania nauczysz się raz dwa

sil teraz tylko mysle czy kupic ta twoja czy ta co dagne pokazala ahh... mam dylemat bo to 100zl roznicy prawie... i niewiem,,, spytam meza...jak wroci z pracy

mysle ze twoja sil kupie ;-)

nikt nie prosil zdjecia niuni 2 miesiecznej wiec sama wstawie bez pytania

Zobacz załącznik 459069co to za smerf przy moim przewijaku ??

usmiech
Zobacz załącznik 459068
Zobacz załącznik 459067
po kąpaniu czysciutka

Kupiłam ta twoja sil turkusowe kwiaty

Ostatnia edycja:
witam sil no czekam na chuste ale smiesznie ze ta sama wybralysmy ;-P

No chusta w domu teraz mam pytanie czy mogę odrazu używać czy przedusic w dziecięcym plynie?

Ostatnia edycja:
Osobiście prałam, nigdy nie używam nowych rzeczy zanim ich nie upiorę. A pytałaś gdiześ o poduszkę. Dzieciom nie daje się poduszki, powinny spać na płasko

Hej mamuśki :)

Nie ma mnie często, bo przesiadujemy na polku z Niunią :) jest pięknie i cieplutko :) wczoraj zaliczyłyśmy 2godzinny spacer przed południem, a potem werandowanie po południu. Ja posadziłam roślinki na skalniak, dziś mąż ma jechać po płyty chodnikowe żeby ułożyć obok, jutro robimy pierwszego grilla w tym miejscu, zresztą w sumie pierwszego na świeżym powietrzu :) K ma urodziny w poniedziałek, więc małą imprezkę przewidujemy właśnie jutro :) mam w planach szaszłyki z kurczakiem, karkóweczkę, kiełbaski i warzywa z grilla :) oj oby Kala dała mamie troszkę "pobiesiadować":)

Udanego dnia :)

milego biesiadowania ;-)

sil nie pytalam spytam w poniedzialek pediatre polozna jedynie powiedziala ze sa specjalne poduszki pandy i ja kupilam i czekam az przysla bo one na splaszczenie potylicy sadobre a niunia potylice i bok splaszczyla bo za czesto na pleckach i boku spala a na tamtym nie chciala...

w chuscie dzis byla 5 minut pierwszy raz na poczatku jej sie podobalo i sie smiala nawet ale potem juz nie... z casem moze jej sie spodoba ;-)

a babcie obydwie mi powiedzialy ze jak bede klasc na 2 boczek to tamten spowrotem sie unormuje i obkladam ja poduszkami by sie nie obracala i karmie z tej strony jednej..

Ostatnia edycja:
reklama
jestem i ja
rzadko zaglądam bo warunki mam kiepskie-remontowe...
czuję się nieźle
sleepy mam dokładnie to samo co ty - czy ja kiedyś skończę te zakupy :baffled:

Do góry