reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
witam sorki ze mnie nie bylo ale bylam na spotkaniu swiadomej mamy i wygralam ksiazke ;-) o macierzyństwie ;-) a musi byc to prawda ze tak szybko wyjada bo tez je po 8 minut dzisiaj i sprawdzilam laktatorem i tylko wyciagnelam 10ml nic wiecej po jej jedzeniu wiec wszystko wyjadla ;-) a i spala w nocy po tylko moim mleczku 6h bylam w szoku ;-) ale sie cieszylam ;-)

A NO WLASNIE JA TEZ APELUJE BO ZNIKLYSCIE GDZIES!!

A CO MYSLICie o chustowaniu dziecka bo mysle czy nie kupic chusty ?

Atan, ja mam chustę i na początku byłam załamana, bo w domu chusta była zła. Ale teraz potrafimy śmigać po polu nawet 2, 3 godziny. Ja polecam tą normalną, nie elastyczną, bo można więcej wiązać. Owszem, drogi interes, ja za swoją dałam 140 zł, ale jestem bardzo zadowolona. Dziecko ma dobrze ułożony kręgosłup, mnie ręce nie bolą.
Womar - serce przy sercu. Producent artykułów dla niemowląt. od nich mam chustę be close

Hejka:)

Nie piszę, bo wchodzę tylko z notatnikiem i zapisuję uwagi mam:)
Z nowości - wyrobiłam sobie tę kartę do apteki doz i zamówiłam pieluchy! I dwa opakowania chusteczek tych mokrych. Kupię jeszcze majtałasy siatkowe bo mi położna kazała i będę się czuła w miarę przygotowana. A.. Jeszcze proszek do prania i płyn do mycia malucha.. Ale to już takie drobnostki. I jeszcze krem na sutki.. rany.. ja nigdy nie skończę tych zakupów..:|

Kasia?! Co tam kobieto u ciebie?

Jestem, jestem :)
Tylko częściej na polku jestem jak Mała śpi. Włączam nianię i robię coś w ogródku :) mój luby "tworzy" nam tak jakby tarasik/ kostkę poniżej domku (jakieś 4m) żebysmy mieli miejsce na grillowanie itp, a ja obok projektuję skalniaczek.
Sil - Tobie zaczęło spowrotem starczać mleczka, a mi zaczyna brakować, ale mam pomrożone, więc 100ml na noc idzie dodatkowo. Mam nadzieję, że jeszcze 2 miesiące będzie cyc. Mam jakieś 3l w zamrażarce. jak za tydzień wprowadzę pierwsze zupki, to może starczy...

Aha do Atan - ja mam chustę, ale na początku Mała nie chciał w niej być, ale no na pole - jak u Sil lubi :)
CHUSTA DO NOSZENIA MALEŃSTWA TKANA AZIMI +PORADNIK (2298063751) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
reklama
dagne szybko sie nauczylas wiazac chuste latwe to ? mysle ze kupie ta co pokazalas choc myslalam o elastycznych ale niewiem nadal co lepsze...

Do góry