reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Hejka - ja zawalona po uszy robotą - jak nie dziewczynki to sprzątanie, to firma a teraz mi doszedł dylemat bo dyrektorka w szkole zaproponowała żeby Karola skoro już przerobiła w tym roku materiał zerówki i chce iść do szkoły to żeby od września poszła do 1 klasy. I ja i mąż oboje poszliśmy rok wcześniej do szkoły i dobrze nam z tym a teraz dziadki po nas jadą że źle robimy itp. No tak własne błędy własnym dzieciom wytykać :D Kaja jak to usłyszała od pani dyrektor to skakała z radości bo ona chłonie wiedzę i ciągle chce więcej - można by powiedzieć że głód wiedzy u niej przekracza granice afryki. No i co ja mam kutwa teraz zrobić? Jutro idziemy do poradni psychologiczno pedagogicznej może oni coś wymyślą.

Buziaczki dla wszystkich ;)

sol niech idzie, moja Ala młodsza od Twojej Karoli a od września idzie do pierwszej klasy bo tu dzieci idą jak mają 4,5 roku wiec Twoja starsza na pewno da rade a po co ma sie nudzić... ja sie o swoja boje jak ona na lekcjach bedzie siedziała, ale to pewnie bardziej nauka przez zabawe niż takie typowe 45minutowe siedzenie w ławkach..

Hello!

Marylka - fajnie, ze wlecialas! I dzieki za mile slowa - ja juz w zasadzie w pelnej formie! :-) Trzymam kciuki za porod!

Pozdrawiam mile Panie!
Wybaczcie, ze tylko tyle, a mam chorowitka w domku, a poza tym slub tuz tuz i nie mam czasu w nadmiarze... ;-)

maran - 26 lutego ammy wizytę w poradni i rozmowę z psychologiem i pedagogiem. Zobaczymy jak one to wszystko ocenią bo chwilami mam wątpliwości a chwilami żal mi ją trzymać w zerówce. Póki co zapisałam ją do szkolnej zerówki i czekam.

Jeny - wyrobiłam cały materiał i mam luz i mi się nudzi :-D

Hello!

Marylka - fajnie, ze wlecialas! I dzieki za mile slowa - ja juz w zasadzie w pelnej formie! :-) Trzymam kciuki za porod!

Pozdrawiam mile Panie!
Wybaczcie, ze tylko tyle, a mam chorowitka w domku, a poza tym slub tuz tuz i nie mam czasu w nadmiarze... ;-)
hej no ja też mam chorego w domu - mały coś załapał ale po woli opanowujemy w pon idziemy na kontrol mam nadzieje że będzie ok

Sol ja tam bym dała Karole szybciej do szkoły chyba - zwłaszcza że tak sie garnie do tego , ja tam nie uwazam by to była jakaś kżywda dla dziecka a dziadki niezłe są haaaaaaa

marylka - a ja mam coraz większe wątpliwości. Ehhh.. nieważne. Zdrówka kuleczko :)

Coś chyba znowu złapałam grypo-podobnego. :no:

reklama
Sol a czemu masz wątpliwości ?? Zrób tak jak Ci sumienie i serducho podpowiada i tak będzie najlepiej ;-)

Do góry