reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Hejka - ja zawalona po uszy robotą - jak nie dziewczynki to sprzątanie, to firma a teraz mi doszedł dylemat bo dyrektorka w szkole zaproponowała żeby Karola skoro już przerobiła w tym roku materiał zerówki i chce iść do szkoły to żeby od września poszła do 1 klasy. I ja i mąż oboje poszliśmy rok wcześniej do szkoły i dobrze nam z tym a teraz dziadki po nas jadą że źle robimy itp. No tak własne błędy własnym dzieciom wytykać :D Kaja jak to usłyszała od pani dyrektor to skakała z radości bo ona chłonie wiedzę i ciągle chce więcej - można by powiedzieć że głód wiedzy u niej przekracza granice afryki. No i co ja mam kutwa teraz zrobić? Jutro idziemy do poradni psychologiczno pedagogicznej może oni coś wymyślą.

Buziaczki dla wszystkich ;)

sol niech idzie, moja Ala młodsza od Twojej Karoli a od września idzie do pierwszej klasy bo tu dzieci idą jak mają 4,5 roku wiec Twoja starsza na pewno da rade a po co ma sie nudzić... ja sie o swoja boje jak ona na lekcjach bedzie siedziała, ale to pewnie bardziej nauka przez zabawe niż takie typowe 45minutowe siedzenie w ławkach..

Hello!

Marylka - fajnie, ze wlecialas! I dzieki za mile slowa - ja juz w zasadzie w pelnej formie! :-) Trzymam kciuki za porod!

Pozdrawiam mile Panie!
Wybaczcie, ze tylko tyle, a mam chorowitka w domku, a poza tym slub tuz tuz i nie mam czasu w nadmiarze... ;-)

maran - 26 lutego ammy wizytę w poradni i rozmowę z psychologiem i pedagogiem. Zobaczymy jak one to wszystko ocenią bo chwilami mam wątpliwości a chwilami żal mi ją trzymać w zerówce. Póki co zapisałam ją do szkolnej zerówki i czekam.

Jeny - wyrobiłam cały materiał i mam luz i mi się nudzi :-D

Hello!

Marylka - fajnie, ze wlecialas! I dzieki za mile slowa - ja juz w zasadzie w pelnej formie! :-) Trzymam kciuki za porod!

Pozdrawiam mile Panie!
Wybaczcie, ze tylko tyle, a mam chorowitka w domku, a poza tym slub tuz tuz i nie mam czasu w nadmiarze... ;-)
hej no ja też mam chorego w domu - mały coś załapał ale po woli opanowujemy w pon idziemy na kontrol mam nadzieje że będzie ok

Sol ja tam bym dała Karole szybciej do szkoły chyba - zwłaszcza że tak sie garnie do tego , ja tam nie uwazam by to była jakaś kżywda dla dziecka a dziadki niezłe są haaaaaaa

marylka - a ja mam coraz większe wątpliwości. Ehhh.. nieważne. Zdrówka kuleczko :)

Coś chyba znowu złapałam grypo-podobnego. :no:

reklama
Sol a czemu masz wątpliwości ?? Zrób tak jak Ci sumienie i serducho podpowiada i tak będzie najlepiej ;-)

Do góry