reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Hej kochane. Może jednak powrócimy. Pewnie większośc tak jak ja nie ma czasu klepania na innych wątkach przez pół dnia i siedzi w ciszy.:-DStęskniłąm się za wami i jestem bardzo ciekawa co u was słychać więc wyłaźcie z krzaków i popiszmy razem.

U nas życie toczy się szybko i intensywnie. Milusia chodzi do przedszkola i uwielbia go na szczęście, ja zarzynam się w pracy a P niedługo wyjedzie za granicena parę tygodni.Cel kasa. Tylko Maciek żyje sobie spokojnie swoim rytmem nastolatka.
Zaczeliśmy znowu staranka i 30 września będe testowała. Mam nadzieję, ze się uda bo potem nie bedzie P więc i nie bedzie staranek i boję się, ze nie zajde w tym roku w ciążę a w lutym kończy mi się okres ochronny w pracy i boję się, ze nie wywalą. Więc mam parcie...
Mam nadzieje, ze kogoś wywołam
Buziaki

Wywołałaś - nie wiem co mnie tknęło żeby tu wejść ale widzę że dobrze zrobiłam :laugh2:

Trzymam kciuki za Ciebie Wisienko i za ciebie styna też :tak:

Ostatnia edycja:
Hej babeczki,

Wisieńska, jeszcze raz gratulacje !!!!

też tęskię, ale naprawdę nie mam czasu na kompa. Po pracy pędem do domu, tam dopada mnie dzieciarnia, kociarnia, pies... no i mąż jak się dopcha :)

Karolczak poszedł do przedszkola na 8 godzin, zaklimatyzował się super, jest grzeczny itd. A w domu nadrabia, odreagowuje i wyładowuje na Kamisiu. Coś za coś...

Młody siedzi w domu z teściową, wszędzie go pełno, nie usiedzi na miejscu. Tylko mówić nie chce nic, jak "mama" usłyszę raz na miesiąc to cud nad cudy !!!

gdzie reszta babek ????

ściskam mocno i pozdrawiam

czesc
fajnie Was widzieć :)
zapmarta u mnie Ala też w przedszkolu tyle, że na 4 godziny, Maja za to szaleje, nieporównywalnie gorsza jest od Ali...

zapmarta - to widzę że twój taki sam uparciuch z mówieniem jak moja. Biega, bawi się, rozumie wszystko, ale powiedzieć cokolwiek? A po co?

Wisieńka - GRATKI :D

maran - czemu tak krótko?

Kaja szaleje w przedszkolu, Emi w domu, a ja jak nie wyląduję w psychiatryku to będzie cud. Mam już dość tych wyjazdów M. Ciągle siedzę sama, dni kiedy jest w domu mogę policzyć na palcach jednej ręki. A jak jest to chce odpocząć i niewiele mi pomaga. Już się nauczyłam ukrywać wszystkie problemy przed nim i robię wszystko sama. OK, do piwnicy nie zejdę :D Ale mam już dość. :(

reklama
oooo Widzę powroty, te małe i duże :-)

pozdrawiam wszystkie laseczki :-)

Wisienka gratulacje raz jeszcze kochana !!! :-)

która stoi w kolejce po następne?? :-) hihihi
U nas bez większych zmian, Olcia rośnie, od konca września chodzi, ma 10 ząbków, kolejne w drodze. Ja nadal na wychowawczym. Domek sie buduje poooowolutku :p

Sorbuś jak tam wasz?? ;-)

ściskam Was babeczki!

Do góry