reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Hej kochane. Może jednak powrócimy. Pewnie większośc tak jak ja nie ma czasu klepania na innych wątkach przez pół dnia i siedzi w ciszy.:-DStęskniłąm się za wami i jestem bardzo ciekawa co u was słychać więc wyłaźcie z krzaków i popiszmy razem.

U nas życie toczy się szybko i intensywnie. Milusia chodzi do przedszkola i uwielbia go na szczęście, ja zarzynam się w pracy a P niedługo wyjedzie za granicena parę tygodni.Cel kasa. Tylko Maciek żyje sobie spokojnie swoim rytmem nastolatka.
Zaczeliśmy znowu staranka i 30 września będe testowała. Mam nadzieję, ze się uda bo potem nie bedzie P więc i nie bedzie staranek i boję się, ze nie zajde w tym roku w ciążę a w lutym kończy mi się okres ochronny w pracy i boję się, ze nie wywalą. Więc mam parcie...
Mam nadzieje, ze kogoś wywołam
Buziaki

Wywołałaś - nie wiem co mnie tknęło żeby tu wejść ale widzę że dobrze zrobiłam :laugh2:

Trzymam kciuki za Ciebie Wisienko i za ciebie styna też :tak:

Ostatnia edycja:
Hej babeczki,

Wisieńska, jeszcze raz gratulacje !!!!

też tęskię, ale naprawdę nie mam czasu na kompa. Po pracy pędem do domu, tam dopada mnie dzieciarnia, kociarnia, pies... no i mąż jak się dopcha :)

Karolczak poszedł do przedszkola na 8 godzin, zaklimatyzował się super, jest grzeczny itd. A w domu nadrabia, odreagowuje i wyładowuje na Kamisiu. Coś za coś...

Młody siedzi w domu z teściową, wszędzie go pełno, nie usiedzi na miejscu. Tylko mówić nie chce nic, jak "mama" usłyszę raz na miesiąc to cud nad cudy !!!

gdzie reszta babek ????

ściskam mocno i pozdrawiam

czesc
fajnie Was widzieć :)
zapmarta u mnie Ala też w przedszkolu tyle, że na 4 godziny, Maja za to szaleje, nieporównywalnie gorsza jest od Ali...

zapmarta - to widzę że twój taki sam uparciuch z mówieniem jak moja. Biega, bawi się, rozumie wszystko, ale powiedzieć cokolwiek? A po co?

Wisieńka - GRATKI :D

maran - czemu tak krótko?

Kaja szaleje w przedszkolu, Emi w domu, a ja jak nie wyląduję w psychiatryku to będzie cud. Mam już dość tych wyjazdów M. Ciągle siedzę sama, dni kiedy jest w domu mogę policzyć na palcach jednej ręki. A jak jest to chce odpocząć i niewiele mi pomaga. Już się nauczyłam ukrywać wszystkie problemy przed nim i robię wszystko sama. OK, do piwnicy nie zejdę :D Ale mam już dość. :(

reklama
oooo Widzę powroty, te małe i duże :-)

pozdrawiam wszystkie laseczki :-)

Wisienka gratulacje raz jeszcze kochana !!! :-)

która stoi w kolejce po następne?? :-) hihihi
U nas bez większych zmian, Olcia rośnie, od konca września chodzi, ma 10 ząbków, kolejne w drodze. Ja nadal na wychowawczym. Domek sie buduje poooowolutku :p

Sorbuś jak tam wasz?? ;-)

ściskam Was babeczki!

Do góry