reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

wreszcie znalazłam i tam sobie tylko u góry przesuwacie miesiące

Produkty spożywcze w diecie dziecka, które ukończyło 6 miesiąc życia. - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety

Wisienka a pytałas o raczkowanie - no u nas już pełna parą - wstawanie przy meblach i chodzenie przy meblach juz tez opanowąła doskonale :tak:
Co do przpraw to wygląda na to ze po 8 m-cu dopiero ale jak tak popatrzyłam na te tabele to ja niektóre rzeczy wprowadzałam o wiele wczesniej i nigdy jej nic nie było np miód tak samo koperek czy natke pietruszki, chlebek tez już je od jakiegoś czasu czy wędlinki

Ostatnia edycja:
reklama
Wisienka rewelacja :tak::tak::tak:

A co do włosów być może ale w ciągu 2 tyg zrobiły mi sie łyse place i gdyby nie moja szybka reakcja nie wiem czy cokolwiek by mi zostało :baffled: jak nie chcesz brac witamin to sobie choć ten radial do wsmarowywania kup

Witajcie :)

Wisieńka - ale super! A Emilcia zadowolona!!! Eh my na basen musimy pokonać ok. 20 km ...

Maruś śpi trochę lepiej w nocy. Podałam mu wczoraj Camilię - na bolesne ząbkowanie i naprawdę lepiej spał. Mimo to ze 4 razy mnie obudził... Żeby chociaż chciał sztuczne na noc zjeść ... ehh
Muszę się Wam pochwalić! Mój synuś mówi tata, baba, dada, mama - wiem, że to nie świadome jeszcze ale to takie słodkie!!! I wogóle inne takie mu się wyrywają :)

Za godzinkę jadę z Izą na bilans sześciolatka.

Pozdrawiam cieplutko :-)

Witam kochane!!!!
Przepraszam ze nie nadrobie....
MAJECZKA - ale ten Maruś mądry chłopczyk!!!!!:tak:
Kochane mam pytanie: moja Rozalka juz od miesiaca nie pije mleka w ogóle - pediatra kazała odstawic bo juz próbowałysmy wszystkiego i przy kazdym jest cos nie tak....je zupki i obiadki no i Sinlac - i ztym własnie mam pytanie - próbowałam dawac kaszki na wodzie - zwykłych Bobovity czy Nestle nie lubi, jedynie Sinlac pije. no i nie wiem czy moge jej go podawac tak czesto jak mleko, bo na opakowaniu pisze ze 1-2 razy dziennie, ale jako gesty posiłek, a ja jej robie taki zadki jak mleko, ale boje sie ze moze za czesto, a nigdzie w necie nie jest konkretnie napisane , czy mozna zamiast mleka 3 razy dziennie i w nocy???? Buziaki dla Wszystkich

A i jeszcze jedno pytanie: Rozalka od jakiegos miesiaca gorzej mi spi i czesto płacze tak jakby bez powodu. Zrobilismy badania - cukier super, mocz tez a w morfologi wyszło zapalenie, ale pediatra powiedziała ze nie wiadomo czego, no bo tak - goraczki nie ma, ani kaszlu ani nic i sie zastanawim czy to nie na zabki, ale dziasełka nie sa spuchniete.....zrobilismy tez badanie kału na posiew ale wyniki dopiero w czwartek.....a jak tam nic nie wyjdzie to jeszcze moze usg jamy brzuszka...ehhh.....

Ostatnia edycja:
Wisienka no cena też powalająca ;-) nie masz czasem za dobrze? :-p hihihihi

Moja z babcią na spacerku, ja się czuję o niebo lepiej. choć kaszel jeszcze mam, ale nie taki i nie tyle co było.
W czwartek idziemy obie do kontroli. CO do Oli to myślę, ze u niej się nie rozwinęło a dzięki syropkowi i inhalacjom cofnęło, także super, ale niech lekarka to potwierdzi.
Za to pora na moją mamę ;-) gardło ją dziś boli, ale można się było spodziewać...

hej kobitki ja puki co będe baRDZOOO SPORADYCZNIE PRZYCZYNA TA CO ZAWSZE BRAK CZASU ALE MYŚLE ŻE W GRUDNIU ZNAJDE GO NIECO WIĘCEJ
u nas idą już górne jedynki i mały jest marudny i płaczliwy nieco ale dajemy rade

buziaki

reklama
Hoho ale urodzaj postów dzisiaj
mlodam ty masz dobrze z tą babcią
majqa Mareczek ząbkuje a Mila skacze, obłęd
monisia ja nie wiem jak z tym sinlaciem ale tez chcę go Mili podawac bo ona nic nie chce w dzien jeść butelką tylko łyżeczką. W nocy ssie cyca a w dzien cyca ani butli do buzi nie bierze. Obłęd. Mlekiem pluje. lecimy na kaszkach i zypkach co daje kłopoty z kupkami. A robiliście posiew moczu?
Sorbuś, marylka witam

Do góry