reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Ciekawe jak tam Mary ?? :tak:

mlodam - nie wiem od kiedy mozesz ale jak zaczniesz to sie możemy razem dopingować - ja kupiłam sobie orbitrek i śmigam 4 razy w tyg ;-):tak: ciesze sie ze wreszcie coś działam

reklama
INFO OD MARY: Nasza córcia Mia przyszła na świat o 8.47 z wagą 3200 g. CC błyskawiczne. Już karmiłam. Jest śliczna a my przeszczęśliwi. Buziak!

MARY GRATULACJE MOJE OGROMNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A z innej beczki - nóż się w kieszeni otwiera:
"Według wtorkowej "Rzeczpospolitej" Tusk w piątkowym expose ogłosi m.in. ograniczenie becikowego i ulgi na dzieci. Dziennik pisze, że propozycje działań będą uzależnione od tego, jak wysoki będzie wzrost PKB lub czy będziemy mieli do czynienia z recesją. Jak wynika z ustaleń "Rz", w wariancie zakładającym najlepszy stan gospodarki od najbliższego roku z ulgą na dzieci musieliby się pożegnać rodzice posiadający jedno bądź dwójkę dzieci."

Polska prorodzinna kwa mać! Pierdziele, jak tylko M skończy te studia wyjeżdżamy do Kanady albo jeszcze dalej!

Marry Gratulacje kochana

Witam
Miałam taki armagedon, meksyk i czad, ze nie miałam czasu na bb ani nawet na oddychanie
laugh.gif
Najpierw Pol wyjechał na ryby a Mila zaczęła ząbkować. Jest taka marudna i nie śpi po nocach , ze mam wrażenie, ze ktoś mi dziecko podmienił
baffled5wh.gif
Jestem wykończona

Doczytałam ale zapomniałam co mam napisac. Mam nadzieję, że będzie u nas lepiej i będę zaglądać

Mary gratulacje! niech się niunia zdrowo chowa! szybko wracaj do siebie :-)
moja nie ząbkuje, ale od wczoraj też mam wrażenie że ktoś mi dziecko zmienił-jakby nie moje, płaczliwe i ani jedna pozycja nie dobra:baffled: dobrze, ze śpi... tzn, że problemu z tym nie było. wczoraj dostała 1 raz troszkę kaszki do mleka - chyba smakowało bo zjadła, ale nie dała rady całości hihihi;-), dziś wytrąbiła wszystko. aa i herbatkę malinową też dostała w sobotę - jednym duszkiem wypiła.
Sorbuś a co to takiego co piszesz, że kupiłaś? ja od piątku zasuwam na aerobik, będę robić to, co uznam za stosowne do mojego stanu. W takim razie trzymam kciuki! ;-)

młodam orbitrek to takie ustrojstwo Confidence 'Space Saver' Elliptical Cross Trainer: Amazon.co.uk: Sports & Leisure też mam takowe, ale na mnie nie działa za bardzo... "biegam" na tym od września każdego niemalże dnia po 30-40 minut i do tego wykluczyłam słodkości no i raptem 2kg mniej :( na dukanie przez 8 tygodni schudłam 8kg bez zadnego wysiłku fizycznego, wiec jak widac mi ćwiczenia fizyczne nie dają zbyt dużo bo nie chudne jakoś spektakularnie... u mnie lepiej sprawdza się dieta...
wisienka ja Cie rozumiem bo u nas koszmarne ząbkowanie... dziś dawałam nurofen i wieczorem panadol... do tego czopki homeopatyczne, żele i gryzaki a boli ją i tak... mamy już dwa na dole i 2 na górze (dwójke po lewej i jedynke po prawej stronie) no szok z tym jej ząbkowaniem, nocki kiepskie, płacze przez sen, w dzien też bez rewelacji... ehhhhh to zabkowanie

Witajcie. Gehenny czas dalszy.
Maran u nas bez ząbków i nie wiem czy to tak naprawdę one ale wszystko na to wskazuje. Ale u was już niezłe ilości już są. Mili na razie pomaga dentinox na kilka minut. Czekam na granulki z niemiec , ponoc dobre
mloda ja dalej chudnę ale już baaaardzo powoli

reklama
Wisienka napisz co to za granulki to i ja może zdobędę i wypróbuje bo ja to też już sie wszystkiego lapie... a dentinox dosyć dobry jest, ale niestety na krótko :/

Do góry