reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witam piatkowo. Mila spi ja ugotowałam zupkę i czekam az wstanie żeby iśc na spacer i po kapustę kiszoną na surówkę do rybki. Na dodatek Mila śpi z kupą bp przed spaniem już w łóżeczku zwaliła i nie przebrałąm jej:zawstydzona/y:
Maran ja lubie takie zywe dzieciaki i ona ma taką słodka buźkę, mniam:-D
Sorbus szukaj kochana szukaj. A jak tam u was. Tez juz raczkowanie?
mlodam jak zdrówko?

reklama
Wisienka spoko zdazymy wyzdrowiec, z Olą w porę poszłam, ona dopiero początek. Ja dostałałam big dawkę antybiotyku. A K pojechał nie na 2 tygodnie a na 3. Więc nie wcześniej niż w tygodniu od 21 listopada się zjawimy. A to 3 tyg. Więc pewno zdrowe będziemy! innej opcji nie ma ;-)

Sorbuś to gratki funduszy :-)

mlodam a ja myslałam, zę to zaraz po niedzieli. Dobrze, ze ciast już nie piekłam. To spokojnie damy radę:-D

Witam sobotnio. Dziewczyny ruszac do pisania bo znowu nam się wątek dupnie. Sol gdzieś się podziała??? Ja kolejny dzien sama w domu. Juz mam od tego depresję niemalże.Wszędzie moje włosy lezą po chwili sprzątania. Ciągle odkurzam, zeby Mila ich nie zjadła. Jak długo wam po ciązy leciały?

Mi też lecą... :-(
Słyszałam, że po ciąży rozmiar stóp się zmienia. U mnie nie, a u Was? A może to jakaś bzdura?

WISIEŃKA weekend jest i pewnie wszystkie poświęcają się rodzinkom. :-) To i ja idę w objęcia mojego Pana :-D Kolorowych...

witam:)
Ja też nie mam już polowy z moich ślicznych ciążowych włosków ;((( no ale cóż zapuszczam i mam w planach farbowanie, bo odrosty już tragiczne :/
Lekarka poradziła wit, które biorą kobiety w ciąży Feminatal bodajze, wiec zaczne.. bo belissy nie wolno

pozdrawiam weekendowo :)

aascffffffc crer - a to Oskar Was pozdrawia xD

wisienka mniammmm ciacha, zrobie sobie pozwolenie jak K wróci, zreszta ostatnio powiedziałam: jak jedziesz to ja nie jem słodkiego, jak wracasz wcinam ;-) ale wczoraj w tej chorobie sobie zjadłam ;-P

libby nie że się zmienia,ale czasem nie wraca, ja nie we wszyskie buty się mieszczę :-( obrączki też raczej nie włożę :wściekła/y::-(
creat co do włosów to raczej mi nie wypadają więcej niż zwykle. czy mozliwe że macie tak przez karmienie piersią?:eek:

młoda ma dziś 2 dziemkę ;-) potem znowu mleczko i spada z moja mama na spacerek. aaa wcześniej inhalacja szybka. ja odrobinkę lepiej się czuję, kaszel mniej męczy, ale za to gardło jakbym zdarła krzycząc na meczu a nie byłam :sorry:

mlodam - Wspolczuje chorubska :/ Te włosy, to z pewnoscią przez karmienie, ale jakoś to się przeżyje dla tej kochanej istotki :D
A że mój dodatkowo alergik na mleko, także dłuuugo karmić będe hehe :)

Witam, u nas goście pojechali idę ogarnąc zaraz chatkę. Jutro idziemy z małą na basen jak wstanie o przyzwoitej porze:-D
create po ciązy wypadaja każdej i vit na to raczej nie pomoga bo to wpływ estrogenu, który leci na łeb na szyje. Podtrzymywał ciąze i wypadanie włosów a teraz te co w ciązy nie wypadały a miały leca na całego. trzeba przeczekać:sorry:

reklama
Wisienka a mi witaminy pomogły akurat ha-pantoten + radial wcierany w skórę po jednym opakowaniu przestały wypadać i łyse placki które juz miałam :szok: zarastają teraz nowymi włoskami :tak: takze mocno polecam :tak:

Do góry