reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Ale tu ciszaaaaaa...

A ja się pochwalę i tu wam. zaoszczędziłam 300 zł dzisiaj na mleku Emilki. W małym tesco z jakiejś bliżej nie wyjaśnionej przyczyny mleko Hipp 800g puszki kosztowało nie 50 zł a 10 zł. Kupiłam 8 puszek a co :p I tak jedna mi w tydzień idzie a zaoszczędziłam kupę kasy :tak: Śmiać mi się chce bo wczoraj marudziłam matce że jak Emi tak doi to mnie 200 zł na miesiąc mleko będzie kosztować a tu taki suprise :-D:rofl2::-D

reklama
sol - no faktycznie niezła promocja :p. My nadal na cycu jedziemy, a sztuczne jest póki co "fuj"

Maruś przestawił się na dwa spania z tym, że do południa śpi 2,5-3 h a popołudniu - 40 min i jest ciężko do 19 wytrzymać :/ liczę, że to się jakoś unormuje ...

Witajcie.
Sol wariatko, dobrze, ze jestes bo nie ładowałam w tamtej komórce konta i mi wyłaczyli numer a do ciebie miałam na karcie zapisany. Prosze mi wysłac na Pw, ładnie proszę. Dobrze cię widzieć:-D
majqa a u nas cyc wrócił do łaski.Ale jednak karmienie łyżeczką króluje
maran piekne córy a nasza babcia tez nosi jak oszalała
Misia wieki kochana cię nie widziałam
sorbuś buziaki dla was
mlodam obgadujemy to tylko*

a ja się przeziębiłam, sama się od wczoraj nie wyleczyłam więc jutro do lekarza... mam nadzieję, że młoda się nie zaraziła:-(
byłam dziś też na pobraniu krwi, moja dała skierowanie na sprawdzenie czy mnie nie poczęstowali czyms podczas cc.

wisienka że co?
;-)nie trybie do końca... co do zdjęcia to boskie, oczy te same, ale Mila nie ma jeszcze zubów ;-)
sol ano, tak jak piszesz, co do mleka to chyba się ktoś debnął wklepując cene. ja za termos w kauflandzie zamiast 26,90 dałam 2,69 :rofl2::-p nie tam gdzie trza dali przecinek :-p

wisieńka - ano podobna :tak:
mlodam dwa razy z wrażenia sprawdzałam na czytniku i zapytałam babki czy to nie błąd i sprawdzała ale błędu nie było :tak:

Emi ma straszny katarek :( Ale bez temperatury i ładnie odkrztusza więc chyba bez lekarza się obejdzie. Tylko mi żal bidulki bo ją ząbek męczy :zawstydzona/y:

Witam ...

Wisieńka, siostry ksero :-):-):-)
Mlodam, zdrówka :tak:
majqa, u nas mała nie ma regularnych drzemek - dostosowuje się do rytmu dnia :tak: trochę podrzemie w domu, trochę na spacerach ... ale w sumie całkiem sporo wychodzi tego spania...
Sol, witaj :-) miło słyszeć, że wszystko tak dobrze się u Was układa :tak: z mlekiem rzeczywiście okazja ;-)

a u nas kolejny meeega mglisty dzień ... a kilka km za miastem pewnie jak zwykle piękne słońce :baffled:

reklama
U nas też piękna pogoda - słoneczko świeci, mgły brak. Maruś już śpi :szok: a wstał o 7:00 więc ciut za wcześnie ale tak mu się chciało ...

dziewczynki w przedszkolu - ponoć jakiś wirus jelitowy panuje więc pewnie się i do nas przypląta ... Macie jakiś pomysł by Maruś nie złapał?

Do góry