ewelina28
Dum Spiro Spero...
Sorbuś, super, że jedziecie całą rodzinką!!! Wypoczniecie, naładujecie akumulatorki )
Miłych wakacji zatem*
Miłych wakacji zatem*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mary, musisz dużo odpoczywać i nie forsować się. To polecenie a nie prośba:-);-)
Maran, Marta - je to za dużo powiedziane - jadła raz narazie i bardzo jej smakowało ciekawa byłam czy zje bo Danonka nie chciała - ale poza tym ja mam inne podejście niż wy nie chodzi juz o monte nawet bo to raczej jednorazowa akcja w celu sprawdzenia smaku ( monte ma za dużo cukru to fakt nie bede podwać jej tego regularnie narazie - chciałam jej dac łyzeczkę sprawdzic czy zje w ogóle ale tak się dzirała ze dałam jej wiecej ) ale nie jestem tak bardzo wyczulona i nie stosuje sie ściśle do tabel żywieniowych tylko zdaje się na własne doświadczenie i intuicje i obserwuje dziecko - przy starszym ta metoda sie super sprawdziła - dotyczy to nie tylko jedzenia ale i ubierania przede wszystkim a raczej nie przegrzewania
Na pewno 2,5 roku pierwszy raz na monte czy danonki to zdecydowanie za późno dla mnie - ale każdy robi według własnego uznania wiec na pewno nie bede was krytykować ;-)
Zresztą stosuje sie do własnych doświadczeń bo jak Maja była mała były inne zasady a teraz sa inne wiec specjaliści sami nie wiedza jaks się mają
Jak maja była mała mleko krowie można było podawać po 3 rż a teraz po pół roku podobno ( choć ja do roku na pewno bede podawać modyfikowane) a gluten był po roku a ateraz jest po 5 miesiącu - wiec dziwne jak to sie wszystko zmienia - najlepiej słuchać samego siebie - wiec róbcie jak wam serce dyktuje - a aj bede robić tak ja mi dyktuje moje - na pewno krzywdy dziecku nie zrobie bo kocham je ponad zycie ;-)
Mary- beth jak samopoczucie ?? Juz niedługo kochana pewnie nie mozęsz sie doczekać ?? Kurcze ja pamiętam jak dziś ze jeszcze miesiać miałam do porodu a tu już pół roku ma mopja córka ;-)
Mary nie dziękuję - a jak córci dacie na imię ?? Bo nie wiem czy pisałas już ??
Super że malutka zobaczysz za 6 dni w 3d - super efekt
babeczki to pozdrowionka - trzymajcie się ciepło