reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Ewelinka, ja też chętnie przyjmę jakieś kg. Mnie już prawie nie ma...
teraz kupowałam spodnie na chrzciny i rozmiar 34.

Palemka, ściskam ciebie najmocniej jak się da. Ja nie wiedziałam...

reklama
Witam kochane!!!!
Wpadam na chwilke bo Rozalka spi - nie wiem jak długo, bo w dzien to tak nie bardzo spi...za to wazne ze w nocy lepiej:tak:Brzuszek jeszcze niestety dokucza:-(Wg mnie to jednak kolka, bo zaczyna sie tak w godzinach przedpoludniowych i kończy pod wieczór ok 19/20....
Najbardziej mi szkoda ze na spacery nie moge wychodzic, bo malutka prawie cały czas płacze..nie daje rady z nia isc na spacer, bo jak zasnie i wkładam ja do gondoli to sie budzi....nie wiem juz co robic??? Niby drugie dziecko, a czlowiek mimo wszystko zielony....
Buziaki dla Wszystkich :***

Monisia, spróbuj na kolki kropli, np. Infacol lub Esputicon, Espumisan. Ja małemu podaję przed każdym karmieniem Infacol - pomogło...dodatkowo masuj brzuszek, ruchami okrężnymi, zgodnie z ruchem wskazówek zegara...ciepła kąpiel lub dobrze ciepła pielucha, jako okład na brzuszek też winny pomóc...

Hejka

ale wam zazdroszcze tego rozmiaru 34 ja mam dośc swojego 44 :zawstydzona/y: juz nie wiem jak z tym walczyć czy w ogóle przestać jeść :zawstydzona/y: jestem załamana wyglądam jak słoń :zawstydzona/y:

Ale za to pochwale się mamy 1 ząbka a jutro na pewno wyjdzie drugi :tak::-D:-D:-D
i sprzedaliśmy dzis garaż - mamy już kase na działkę :tak:

sorbuś gratuluje zębolka :) i pociesze Cie, że Twoje 44 to nic do tego jak ja wyglądam przy moim wzroście:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wstyd i nic innego...

Ewelinka no ja chyba bede dlugo czekac az mi ta linia zniknie....wrrrr... Jak tam Twoj maly sie sprawuje? :)
Ja tez zrzucilam za szybko i za duzo ;) Moglo by mi te 3 kg chociaz po ciazy zostac ;) Mam rozmiar 36-38 w porywach ;)
Babeczki mojemu S sie praca przedluzyla o tydzien i lecimy do domu pozniej...

Monisia moja na szczescie rzadko co placze i nie ma kolek....moze jeszcze bedzie miala sama nie wiem....poki co jest ok.

Sorbus, Maran :* :)

Moje dziecie z dzisiaj ;)
ws9z43.jpg

reklama
witajcie

sorbuś - jak ja Ci zazdroszczę Chorwacji, ale Maruś w tym roku za mały jest ... W przyszłympojedziemy na pewno! Trzymam kciuki za walkę z kg - mi też przydałoby się zacząć ...

Marek uwielbia spacerki - od razu zasypia :) A i ja wychodząc z domu mniej zjem ... hahaha

Do góry