Hej Kochane, My dalej w Darwin, pisalam posta i zjadlo mi go w calosci wrrr....Mam dalej felernego neta w poniedzialek bede juz w domu to bede z Wami klikala.
WISIENKA MOJE GRATULACJE!!!! ))) Mam nadzieje ze po cc czujesz sie tak dobrze jak ja My zastanawiamy sie nad drugim maluszkiem za okolo 1.5 roku i wtedy tez tylko i wylacznie chce rodzic przez cc
Monisia sliczna mala
Moja strasznie nie lubi lezenia na brzuszku ale tez jej zrobie podobna fotke to wstawie
Created biedny ten Twoj maly...Ja mam inny problem bo sie mojej jak odbijalo po jedzeniu to teraz przestalo i ja czasami meczy jak mleko jej podchodzi do gory zwlaszcza w nocy....
Mloda jak bedziesz rodzic przez cc zycze takiej jak ja mialam
REWELACJA
Marcepanek pytalas mnie o karmienie butla...to byla po czesci moja i lekarza decyzja bo mala jak sie urodzila stracila wiecej niz 10% swojej wagi a mlekiem modyfikowanym najszybciej ja mozna byla "podtuczyc"
Cyca od pocztaku nie chciala tylko butle
Teraz rosnie jak na drozdzach i czasami mnie rece od noszenia bola tak przybiera na wadze
Ja dostalam w szpitalu tabletki na spalenie pokarmu. Potem jeszcze przez ok 3 tyg. cos mi tam lecialo lekko ale teraz mam juz spokoj.
Co do wagi ja juz w 1.5 miesiaca po porodzie stracilam te 15 kg co mi przybyly w ciazy...tylko linia brazowa na brzuchu zostala...nie wiecie kiedy zniknie? Rana po CC niewidoczna
Nawet nie pamietam ze mialam cc
Reszte dziewuszek sciskam mocno, SORBUS, MARAN,MONISIA, EWELINKA, EWCIA I WSZYSTKIE POZOSTALE :*