reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Jestem w domku
Fenek do piątku ale bez piątku a potem mogę rodzić, skurcze się ustabilizowały ale macica mocno reaguje na ruchy małej i się wtedy podkręcają. Równie dobrze mogę urodzić za tydzień jak i w terminie. Teraz muszę odpocząc po szpitalu bo wykończona jestem.

Dziękuję za wsparcie

reklama
Wisienka super :) wszystko będzie dobrze :*
Marylka alez fajnie Cie zobaczyć :) super, ze tak dobrze sobie radzicie i że Bartuś spokojny :) oby tak juz zostało :)

hej :)
Wisienka - Dobrze, ze wszystko sie ustabilizowalo, niech Malutka rosnie i czeka jak najdluzej, nie martw sie, na pewno juz wszystko bedzie w porzadku :)
Marylka - Wspolczuje.. ja na szczescie juz moge siedziec, ale czasem mnie jeszcze tak pociagnie..
Marta - Przeslodziutkie te Twoje corki :))

Moj Maluszek rosnie jak na drozdzach :)
Przybral prawie 500g od porodu, polozna byla w szoku.
Apetyt ma niesamowity i tez jest bardzo grzeczny, tylko je i spi.. nawet udaje mi sie klasc go w lozeczku i sobie lezy i patrzy :)
Marylka - Moj tez robi takie minki i sie usmiecha, najczesciej po karmieniu, bo wtedy mu tak blogo :p
Jedyne co, to nie lubi zimna, ciagle chce byc opatulony a jak mu zimno to placze.

Pozdrowienia dla Wszystkich :))

Witajcie :)

Wczoraj wróciłam i jeszcze nie nadrobiłam :sorry2:

Mały jest grzeczny, wcina dużo - spadł w sobotę do wagi 3970 a wczoraj ważył już 4140 :)
Jutro jedziemy do kontroli, znowu pobiora mu krew i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządeczku, bo chyba się załamię jak nam każą położyć się na oddziale ....

Co do porodu to był szybki ale bolesny. Pękłam trochę ale czuję się rewelacyjnie i nic mnie nie boli :)

Zajrzę później i postaram się nadrobić
Miłego popołudnia

Maran - dziewczynki śliczne

dziewczyny opowiedzcie o porodach :)))

Wisienka jak juz skonczysz 37 to luz blues :) trzymam kciuki kochana

Maran cudne masz córunie - słodziaki dwa

Marylka super cię widzieć i słyszeć - pokaż fotki Bartusia

Majqa na fotki twojego synusia równiez czekam :))

Jol, monisia i created
- a wy co sie ociągacie wklejać fotki waszych pociesz ślicznych :)))

Witam kochane!!!!
WISIENKA - super ze wszystko sie ustabilizowało:tak:Trzymam &&&&&&&&&&&&&!!!!!
MARAN - slodkie Królewny:-D
U mnie super...siedze juz normalnie i zlatuje z wagi:tak:Zeszło ze mnie juz 10 kg:szok:Rozalka jak narazie bardzo grzeczna i mam nadzieje ze tak zostanie:-) Martwi mnie tylko bo jeszcze kupy nie zrobila - tzn robiła w szpitalu i jedna w niedziele i do tej pory cisza, ale była dzis połozna i powiedziała ze brzusio miekki i mam czekac na kupke - czytałam w necie ze noworodek na piersi moze zrobic 1 kupke na 10 dni albo 5 dziennie, no i podobno jak robi tak rzadko tzn ze dobrze przyswaja pokarm i nie ma z czego naprodukowac...mam nadzieje ze tak jest:tak: Jutro moze przyjedzie pediatra, to zobaczymy co powie????
SORBUS - narzazie nie mam za bardzo nic extra, bo nie posiadywuje jeszcze aparatu, ale wstawie z telefonu, co mam:-)
ZUZANKA przed komunia mojej chrzestnicy:-)
Zdjęcie334.jpg
A tu dwie siostrzyczki jeszcze w szpitalu:-)
Zdjęcie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry