reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

cześć babki-mam info od WISIEŃKI

no i nie wychodzę,skurcze znów podskoczyły ale max 70.macica aktywna.a po fenoterolu telepie mnie strasznie i zmieniają mi dawki. Położna mi mówiła ,ze nie ma szans doczekać do lipca.mam doła i ryczę...

reklama
Wisienko nie martw się kochana - juz prawie skonczyłas 36 tc to dzidziuś jest w pełni rozwinięty będzie dobrze

Mama- dzięki za info

Mama dzięki za info.
Przekaż Wisience że trzymam mocno kciuki żeby Emilka jeszcze troszkę posiedziała w brzuszku. Tyle ile trzeba żeby było bezpiecznie a że nie doczeka lipca to nic, wystarczy że jeszcze trochę wytrzyma!
Fenoterol nie jest przyjemny ale da radę!!! Już tyle znosła!

mama dzikuje za informacje...
wisienak trzymaj sie dzielnie i nie płacz bo nic złego sie nie dzieje...Wytrzymasz ile dacie rade a później Emilka będzie z Wami, troszke wcześniej, ale to nie bardzo dużo a ona i tak już wpełni ukształtowana, tyle że szczuplutka jeszcze, ale na maminym cycu szybko sie wypasie więc nie ma co plakać będzie dobrze :) sciakam Cie mocno :*

babolki-Wisieńka czyta,ale pisać nie może bo cos z netem...
Ona ma juz skończony 37 t.c. w sobote bedzie już 28 więc spoko...dzis o 18.00 okaże sie jaka decyzja czy jutro wyjdzie czy zostanie..

Sorbuś Maran,Monia,Palemka- buziaki dla Was :*:*:*:*
i waszych córek :))))))))))

cześć :-)

Monisia, Jol cieszę się, ze już w domku jesteście, no i tylko pozazdrościć, że dzieciaczki takie słodkie i grzeczniutkie! Oby jak najdłużej ;-)
Wisienka witam w gronie fenoterków ;-)

Ja miałam wizytę dzisiaj, szyjka bez zmian, nadal 3 cm :-) dzidzia ma 2400g ;-) rośnie jak na drożdżach. Wg wielkości wychodzi na 2 tygodnie starszą niż tydzień od OM. czas pokarze co to będzie.

Aha mój K zrobił niespodziajkę i przyjechał na weckend (w niemczech mieli dziś wolne - święto) więc miałam go prawie 3 dni, taki mały bonus ;-) a w sobotę w nocy znów będzie :-)

no to wstawie moje królewny co byście zobaczyły jak sie zmieniają ;)
Maja :)
5peaeu.jpg

2a01aoh.jpg

71tx0j.jpg

e995dw.jpg

obie siostrzyczki
35k4cjd.jpg

Alicja :)
10fngjo.jpg

2r6p8go.jpg

2s7j8li.jpg

reklama
hej kochane wpadam na razie na chwile tylko bo tyłek jeszcze mnie boli i ledwo siedze - jak mi przejdzie to pewno będe częściej Was odwiedzać ale puki co to będzie mnie mało
nie nadrabiam niestety ;-(
mały jest super !!!!!!!!!! jest grzeczniutki i robi niesamowite minki jak śpi i już sie uśmiecha
wink2.gif
no i chciał Kamila wydoić - dossał sie do jego cyca
wink2.gif
nawet włosy mu nie przeszkadzały tylko miał pretensje że mleko nie leci
wink2.gif
w dzień i w nocy mały jestspokojny tylko wieczorami marudzi i tak jakby go brzuszek czasem bolał ale dajemy rade
wink2.gif

dzisiej jesteśmy pierwszy dzień sami bo K do pracy musiał iść ale myśle że damy rade bo już normalnie chodze i wogule tylko z siadaniem mam problem już powiedziałam K że rodzić to ja moge bez problemu ale szwy na dupie to juemu zakładają
wink2.gif
bo on to wogule 10 min po porodzie wyskoczył do mnie z tekstem że mały jest śliczny i że jutro robimy drugie
wink2.gif
- cwaniak
wink2.gif

Maran Twoje królewny sa przesłodkie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cudowne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a i gratulacje dla created majqui i monisi bo wiem że już rozpakowane dziewczyny

Do góry