reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witajcie
jeszcze raz dziękuję za gratulacje :)

wróciliśmy z kontroli szczęśliwi bo wszystko jest już dobrze :) :-)

ewcia,maryla - Słodkie te Wasze dzieciaczki :)

ja prześlę zdięcie Marusia do Wisieńki to może wklei bo mi kabel zginął ...:crazy:

reklama
M!.jpgM.jpgHej kochane wklejam zdjęcia slicznego królewicza Marusia synka naszej Majeczki. Sorki, że dopiero teraz ale dopchałam się do kompa.

Marylka, Ewcia śliczne wasze dzieciaczki

Ja na razie wiekszośc dnia przesypiam a druga część walczę z mdłościami , wymiotami i zgagą. Dziś zaczeły mnie potwornie boleć piersi. Skurcze mam ale raczej bezbolesne plus tępy ból w podbrzuszu jak na @ więc wszystko pomału się przygotowuje. Wózek przyszedł więc teraz pewnie się przeterminuję....................
Buziaki

nika kurcze ale u Ciebie leci to już 33 tydzień szal3eństwo jeszcze troche i będziesz na mecie
Dorota, super, że już w domku :))

Maran, dziewczyny śliczniutkie :))

Monisia Twoje także :))

Mlodam
, to już 33 tydzień:szok:

a tak w ogóle, to Monisia, Majqa GRATULUJĘ:tak:
bo chyba tego jeszcze nie zrobiłam:zawstydzona/y:

u nas wsio ok:tak: czasami Mikoś da czadu, ale od kilku dni jest o niebo lepiej:tak:
nocki zawsze były super, a dziś to w ogóle:-) Bąbel przespał 8 godzin:rofl2:

a oyo moje malutkie szczęście:-)
haha mój też ostatnio czadu daje a Mikoś jest cudny !!!!!!!!!!!!!!!!

Majqua twój synek też piękny

Wisienka trzymam kciuki żebyś sie jednak nie przeterminowała ;-)

Majqa super ja tam uwielbiam chłopców :) śliczny maly krolewicz wśród Twoich księżniczek :)
wisienka no to oby do terminu :*

ja mam dziś męża w domu wiec ide kawe pić bo mi late zrobił...

wiśnia - rety !!! Jak tam ??? żyjesz ;-) ja myślałąm, że Ty już rodzić poszłaś ??? Dobrze, że się zacisnęłaś, dzielna dziewczyna :)) z tymi mdłościami to współczuję Ci bardzo, mnie narazie odpuściły, z czego niezmiernie się cieszę :))))
Jeszcze troszkę i Emcia będzie na świecie :)

mlodam - kurde Ty już kochana też niedługo nam wystartukjesz na porodówe, mam wrażnie , że wszystkie suwaczki mkną do przodu, prócz mojego :( hihi

maran- smacznej kawki :))

majqa - cudeńko mamusi :))

Maran to ciesz się mężem i smacznej kawci życzę :-)

Naga też tak myślałam, ale na początku tylko się tak wydaje, że czas sie żółwi. Zobacz już 8 tydzień leci a dopiero co pisałaś o kreseczkach :-) A Ty pracujesz? czy w domciu siedzisz?
ALeż mnie młoda ugniata kopytkiem... ;-)

reklama
HEJKA:-)
MAJECZKA - Marus słodziutki:-D
NIKA - &&&&&&&&& za wizyte!!!!!
A u nas była dzis znów pani połozna i odpadł Rozalce kikut huuurrraa:-D Kupki robi od wczoraj, wiec juz jestem spokojna:tak: Dzis w nocy przespała mi 6 godzin...kochana kruszynka:tak:
Całuski dla Wszystkich :****
A to moja spiaca królewna sprzed chwilki:-D
Zdjęcie356.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry