reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

monisia - raczej w kolorze kremowym o konsystencji galaretowatej, czuję, że juz sie zbliża ale małymi kroczkami ;)
created - no nieźle .... :szok:
wisieńka - współczuję

reklama
CREATED - współczuje...dobrze ze juz po:tak:
MAJKA - ja dalej trzymam &&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!
WISIENKA - odpoczywaj kochana!!!!!
A mnie zaczeło kłuc z lewej strony brzucha, ale nie w pachwinach tylko brzuch - cos jakby kolka - nie wiem co to moze byc zaczynam sie denerwowac....

created powiem tylko tyle ,że wiem coś na temat porodu w UK...z tą różnicą ,że u Ciebie powinni zrobić cesarkę bo po odejściu wód istnieje zagrożenie życia dziecka jeśli jest zbyt długo w środku...Ja też rodziłam kilka dni...ale u mnie to też skomplikowane. Całe szczęście ,że synuś już jest z wami śliczniusi i powiem ,że wygląda na potężnego chłopca ,zero śladu po takim porodzie który też musiał być dla niego wysiłkiem.Gratulacje ogromne ;-)

wisienko całe szczęście ,że Maciek był z Tobą bo nie daj co gdybyś była sama...teraz lepiej nie przemęczaj się i leż w domku ,w końcu lada moment Emi będzie tu na świecie :-)

monisia czop może być bezbarwny nie zawsze jest podbarwiony krwią. Jeśli konsystencja jest taka galaretowata to absolutnie czop. Oj coś czuje ,że zaraz się nam tu sypniesz.

Dziewczyny nie wiem czy kojarzycie ,ale dziś dwie mamusie się rozpakowały najpierw Justboogie o 7.45 a potem młodamamusia o 11.45 heh obie mocno przeterminowane ,a jak sypły to razem ;-)

ooooooooooo młodamamusia gratuluje :) alez super :)
justboogie i Tobie również

created współczuje porodu bidulko ale najwazniejsze, że wszystko sie dobrze skonczyło :)
wisienka Ty musisz na siebie uważać a zwlaszcza w takie upały...

no to czekamy teraz na monisie majqe i Jol a póżniej... później WY wisienka i monia

Hej:)

Mlodamamusia GRATULUJĘ!!! WKOŃCU SIĘ ROZPAKOWAŁAŚ:)))

Majka widzę że pomału cosik się wkońcu rusza:)) Jeszcze trochę dnia ci zostało:)

Monisia, Jol mam nadzieję że u was też się wkońcu zacznie... Bo ja już też bym chciała niedługo rodzić! Nie chę się wpychać więc proszę pospieszyć dzieciaki:)) A tak serio to &&&&&&&&&&&&&&&&& żeby się szybko zaczęło.

Creatded współćzuję męczarni porodowych ale najważniejsze że już dochodzisz do siebie i Oskarek jest zdrowy!

Wisienka i daltego ja w upały chodze wcześniej do kościoła, a teraz to chodze do takiego że rano stoję na dworze i w cieniu i jest ławka. Nie dziwię się że się wystraszyłaś. Dobrze że Maciek był z Tobą:)

A ja właśnie wróciłam ze wsi:)) Wybyczyłam się w największy upał na trawce w cieniu i najadłam swoich truskawek:) I tera mi doooobrze... Chciałam pospać na powietrzu ale mała jakieś dzikie harce zaczęła i nie dało rady... ALe zaraz nadrobię:)

Miłego wieczoru:)

A ja byłam na basenie i to uratowało mi zycie. Mlodej gratulowałam na staraczkach. dziś tam rozpakowały się obie cięzarówki, które były na wylecie. Obie maja chłopców.
Monisia, Jol, Majqa czekamy na was, ależ dzieciaki ćwiczą cierpliwość
monia ty juz tez właściwie możesz w każdej chwili rodzić, to czekam i na ciebie a potem (Ojejku) ja:szok:

Młodąmamusie kojarzymy a jakże - Gratulacje kochana wreszcie !!!!!!!!!!!!!!!!

Wisienka - współczuje kochana dobrze ze syn był z tobą :tak::tak::tak:

Created - dobrze ze juz masz to za sobą ;-)

Monisia to trzymam teraz za ciebie za JoL i Majqe :tak::tak::tak:

Młodąmamusie kojarzymy a jakże - Gratulacje kochana wreszcie !!!!!!!!!!!!!!!!

Wisienka - współczuje kochana dobrze ze syn był z tobą :tak::tak::tak:

Created - dobrze ze juz masz to za sobą ;-)

Monisia to trzymam teraz za ciebie za JoL i Majqe :tak::tak::tak:

Na pierwszy ogien to pójdzie chyba MAJQA, bo jej odchodzi czop:tak:JOL sie nie odzywa, to moze tez rodzi, a u mnie cisza zupełna......

reklama
no właśnie męczy mnie w dole brzucha i w krzyżach ale to nadal nie to - jedno jest pewne, szykuje się i w końcu urodzę, a póki co testuje moją cierpliwość ... kurcze a z dziewczynkami było tak prosto - jak przyszły skurcze to na całego i po kilku godzinkach już było po, a teraz męczy mnie od czwartku i nadal nic ... a nerwa mam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bez kija nie pochodź!!!

młodamamusia - doczekałaś się! Rafałek już jest z Wami! Gratulacje

Do góry