reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
MAJKA - &&&&&&&&&&&&&& za rozwoj akcji!!!!!
JOL - kochana wyobaz sobie, ze w tej mojej zdechłej miescinie aparatu nie mozna kupic:szok:Byłam z mezem we wszystkich sklepach rtv agd i nie ma:no: Porazka XXI wiek, a tu sprzet na zamówienie na oczekiwanie pare dni trzeba....no po prostu totalna klapa:szok::wściekła/y:A najblizsze normalne miasto mam ok 100km, wiec raczej niekoniecznie sie teraz wybrac.....

Monisia a jaki aparat chcecie? my tez chorowaliśmy na lustrzankę i jakiś czas temu kupiliśmy Nikona :-D teraz dokupiliśmy obiektyw bo potaniały. szczerze? nie kupowaliśmy normalnie w sklepie bo drogo, taniej znaleźliśmy w sklepie internetowym zamówiliśmy i jesteśmy mega zadowoleni, płatne przy odbiorze, dzień po zamówieniu sprzęt był u nas :-)

Majka kciuki za sprawny rozwój akcji :-)

Hej:)
Wróciłam po drzemce:) Jak nigdy mi się spało i nawet przytomna:) I nawet obiad zrobiłam:) Ale się najadłam tych truskawek:) i jeszcze arbuza i brzoskwinie... Raj... Ale spoko do kolejki nie zamierzam się wpychać:))
A co do biedrony to ja NIGDY sama nie chodzę... dziś tak zgłupiałam... i więcej nie będę...

Mlodam jak tylko w tą i spowrotem to do przeżycia... oby dojechał i wrócił szczęśliwie. No a szef no to wiesz niby się zapyta poprosi i a tak wie że nie można odmówić...

Majka ale lepsze to niż nic... może wkońcu cosik się ruszy...

Jol 6 babek na ktg?? ło matko to byś się oczekała...

Dobra spadam na wieś, może już swoje truskawki mam:)

MŁODAM- chcialam Sony Alfa 390...a jaki ten NIKON? VBo o NIKONIE tez mysklałam - podrzuc link do tego sklepu....
Ja tez wróciłam z drzemki...normalnie przylozyłam głowe do poduszki i odleciałam.....:-D

reklama
Hej :)
Przedstawiam Wam Mojego Przystojniaka, w dzień narodzin :))
SAM_0494.jpg
A co porodu...
to jest tylko dla osob o mocnych nerwach, wiec nie wiem czy chcecie o tym czytac..

Do góry