majqa1
mama 2+2 :-)
josephine - dobrze, że wszystko dobrze trzymam kciuki za pomyślny wynik w piątek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Babeczki:-)
ojj, dawno mnie tu nie było, ale Mikołajek zajmuje prawie cały mój czas, za dnia lubi dać mamie popalić, ale co tam:-) na szczęście nocki mamy spokojne
Wszystkiego najlepszego dla Bobasków
Pozdrawiam i ślę buziaki
a nasz Szkrab dziś skończył miesiąc, szok kiedy to zleciało:-)
a to Mikołajek po miesiącu:-)
Created dała znak.
"Oskar urodził się 31.05 o 4.16 ważył 3160g i 55cm długi.Poród trwał 50h, nacinali mnie i wyciągali go bo nie mogłam urodzić. Teraz lezymy w szpitalu, jutro może wyjdziemy. Pozdrowienia! Mam nadzieje, ze już większość cieszy się bobasami a zapakowanym zycze lekkiego porodu."
Ja jestem u sister do jutra dlatego mało sie odzywam ale was podczytuję. Jutro wizyta u gina na 19tą. Bzuiaki dla wszystkich:-)