reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
josephine bardzo sie ciesz, że wszystko dobrze :)
marylko no to super, że Bartus zdrowy i zadowolony a i Ty sie szybko pozbierasz i będzie super :)
zapmarta ja wszystko rano robie bo Maja pije cyca ok. 6-7 rano i zwykle spi do 9-9:30, wiec jak ona śpi, Ala oczywiscie już nie spi dostaje sniadanko i sie bawi a ja w tym czasie gotuje Ali zupe (zwykle na 2 dni) i przygotowuje sobie wszystko do drugiego dania by później tylko wstawic i gotować ;) a sprzatanko zostawiam sobie na popoludnie jak mąz wstanie i już :)

majqa, maran : dziekuje :)

majqa : w piatek to dopieor robie badanie, a na wyniki takich genetycznych badan to bede czekac pewnie z 2 tyg... znaczy nawet nie ja je dostane, tylko gin, i on sie ze mna skontaktuje

JOS - super ze wszystko w porzadku:tak:&&&&&&&&&&&&& za pozostałe badania!!!!!
MAJQA - no to wspólczuje masazu szyjki - nie miałam ale slyszałam ze booliii masakrycznie:no: Ale jest i dobra strona - jak ruszyli masazem, to pewnie szybko urodzisz:-D
A ja tez czekam i czekam....
No a jutro znów ktg...tylko mysle sobie co ktg ma za sens jesli chodzi o skurcze???? Marylce nic nie wykazało a na drugi dzien urodziła:sorry:

Ostatnia edycja:
Ewuś nawet nie wiesz jak się cieszę ,że mały Mikuś jest z wami...że wszystko jest dobrze. Ja cieszyłam się już z faktu Twojej ciąży ...a jak urodziłaś to już zupełnie. I się śmieję ,że my mamy poniekąd ze sobą troszkę wspólnego. Obie mamy Maciusiów ...choć wolałabym ,aby Twój nie był aniołkiem ,ale jestem pewna ,że On zawsze przy Tobie jest... Teraz ja mam Nikole a TY Mikołajka...a Nikola to ,żeńska wersja imienia Mikołaj... Zawsze będę miała do Ciebie sentyment ;-)

Teraz czekam na resztę dziewczyn Jol,monia,monisia,wisienka,mlodam,,majqa wasza kolej się zbliża cały rok będzie dzidziolkowy ...ahhhhh jakie malutkie dzieci są słodkie :zawstydzona/y:

Cześć Babeczki:-)

ojj, dawno mnie tu nie było, ale Mikołajek zajmuje prawie cały mój czas, za dnia lubi dać mamie popalić, ale co tam:-) na szczęście nocki mamy spokojne:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Bobasków:tak:

Pozdrawiam i ślę buziaki

a nasz Szkrab dziś skończył miesiąc, szok kiedy to zleciało:-)

a to Mikołajek po miesiącu:-)

Napisze tylko tyle jest CUDNY !!!!!!!!!!!

Josephine super ze wsio ok

Marylka dzielna jest da rade a Bartuś pomoże

Created dała znak.
"Oskar urodził się 31.05 o 4.16 ważył 3160g i 55cm długi.Poród trwał 50h, nacinali mnie i wyciągali go bo nie mogłam urodzić. Teraz lezymy w szpitalu, jutro może wyjdziemy. Pozdrowienia! Mam nadzieje, ze już większość cieszy się bobasami:) a zapakowanym zycze lekkiego porodu."

Ja jestem u sister do jutra dlatego mało sie odzywam ale was podczytuję. Jutro wizyta u gina na 19tą. Bzuiaki dla wszystkich:-)

wisienko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&77 za wizytę i dzięki za wieści od created .

Czemu mnie to nie dziwi...tak dziewczynie zmasakrować pierwszy poród... i tak długo czekać...to jakiś koszmar. Ale czekamy teraz na zdjęcia małego Oskarka ;-)
Created gratulacje ;-)

reklama
Created dała znak.
"Oskar urodził się 31.05 o 4.16 ważył 3160g i 55cm długi.Poród trwał 50h, nacinali mnie i wyciągali go bo nie mogłam urodzić. Teraz lezymy w szpitalu, jutro może wyjdziemy. Pozdrowienia! Mam nadzieje, ze już większość cieszy się bobasami:) a zapakowanym zycze lekkiego porodu."

Ja jestem u sister do jutra dlatego mało sie odzywam ale was podczytuję. Jutro wizyta u gina na 19tą. Bzuiaki dla wszystkich:-)

CREATED - ogromne gratulacje!!!! Wszystkiego najpiekniejszego i samych cudownych chwil!!!!
MARYLKA dzis pisała ze te głupie pindy na połoznictwie powiedzialy jej ze nie ma mleka i ze nawet nie ma co sciagac laktatorem i karmiły Bartusia butla:wściekła/y:To jej odpisalam ze ma ich nie sluchac bo kazda kobieta ma mleko, ze ma go przystawiac jak najczesciej i w koncu poleci:tak:Odpisała niedawno ze przyszla połozna z sr i pomogla jej przystawic małego no i oczywiscie pieknie sie najadł......wrrrrrr....co za głupie leniwe baby - lepiej kobiete zdołowac niz pomóc:wściekła/y:
A ja po ktg - skurcze coraz wieksze, ale jeszcze nie porodowe...czekamy Gin powiedział ze w razie wu jak cos mam jechac na ktg na porodówke i bez problemu mi zrobia, gdyby mnie cos niepokoiło:tak:
Poza tym tak sie wkurzylam w poradni K ze masakra - u nas jest taka zasada ze z ktg wchodzi sie zaraz z wynikiem bez kolejki - no i czekam zeby wejsc a tu przede mnie wpycha sie jakas stara baba i mówi - nie teraz pani na pewno nie wejdzie, nic mnie to nie obchodzi....a ja jej mówie ze z ktg wchodzi sie bez kolejki, a ona do mnie trudno mi sie spieszy...wiec poczekałam..jak wyszla mówie na cały głos - powinna sie pani wstydzic takiego zachowania, a ona nie mam czego moja droga....a jej mówie no chyba raczej pani ma.....wyobrazacie sobie?????:szok::wściekła/y:No tak mi cisnienie podniosła ze szok:no: Ale ginek mnie wysciskał i powiedział ze mam ja olac bo ona taka jest....:sorry2:

Do góry