reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Marylko ogromne gratulację!!!
Szybka wracaj do formy bidulko...nie miałam problemów ani nie nacinali ani nie pękłam więc tylko mogę sobie wyobrazić.Ale z samej nazwy brzmi okropnie :-(

U mnie kolejny dzień pseudo @ więc humor do ...

marylko gratulowalam juz na staraczkach ale tu tez pogratuluje:-)GRATULACJE!!!!!!!! zycze duzo zrowia dla ciebie i Bartusia oraz szybkiego powrotu do formy

cześć :-)

Marylka Gratulacje kochana!!!! wszystkiego co najlepsze Wam życzę! współczuję bolesności. Raduj się młodym ile można :-)

Ja wczoraj umierałam z powodu gorączki na dworze, masakra, dobrze, że w domku jako tako do przeżycia.
W poniedziałek wieczorem byłam na wizycie, szyjka w badaniu usg ok 3,5cm, ale w bad. gin to gorzej, powiedziała że miękka i krótsza, kazała się oszczędzać, ale zakazu spacerków nie mam, oczywiście nie przesadzać, w trakcie odpoczywać. Huraaa że tyle wolno, bo ileż można w domu siedzieć, jazda autem niestety odpada, ale trudno. dzidzia miała 1700g :-) no i nadal dziewczynka :-D

młodam ale szyjka jest długa ...moim zdaniem za bardzo Cię straszą. Przez to prędzej można wylądować w szpitalu. Radzę po prostu Cieszyć się ciążą no i fakt odpoczywać. Jeszcze troszkę i spokojnie możesz rodzić. Powiedz córeczce ,żeby poczekała z 6tyg ,a potem jak chce to ... ;-)

Hej:)

Coś mi się wczoraj bb zacieło i tylko przeczytałam ale już napisac nei dałam rady...

MARYLKA OGROMNE GRATULACJE!!!!!! Jednak Bartuś terminowy chłopak:)) Szkoda że taki niefajny finał porodu ale teraz już z górki:) Najgorsze za Tobą:) Szybciutko się zagoi i zapomnisz:)

Kurcze jednak Ewelinka faktycznie zaczeła:))

Jol kurcze a już miałam nadzieję że Ty dzisiaj:(( no ale przecież kiedyś to nastąpi:)) Tylko cierpliwości potrzeba (chociaż wyobrażam sobie jakie to wkurzające) Trzymaj się kobieto!

Mlodam super że na spacerki możesz:) Ja pamiętam jaka byłam szczęśliwa jak mi ginek pozwolił chodzić:) A malutka łądniutko rośnie:) I super że dalej dziewczynka:))

majqua to czekamy na wieści porodowe po wizycie:))

Marcepanek trzymaj się kochana... wiem że teraz boli ale masz dwójkę cudownych maluchów i zobaczysz jeszcze będzie dobrze!!!

Mama dzięki za info od Marylki:) Fajnie że czasem do nas zaglądasz. Ja cię ciągle pamiętam:) Strasznie szkoda że nie udało wam się doczekać trzeciego dzieciaczka, bo uważam że bardzo na niego zasługujecie!

A u mnie cóż... właśnie wstałam... taki ładny sen miałam ze aż nie chciało mi się podnosić... I latałam z psiakiem po całym łóżku jak mąz poszedł do pracy bo jak ja się odsuwałam to ona się przysuwała i przytulała:) Chyba czuje że już niedługo będzie się musiała mną dzielić:))
Plany na dziś to łóżko)) Wczoraj posprzątałam i mam obiad na dziś więc dziś niec nie muszę:)) Zresztą mała coś mnei straszy ostatnio i ciężko mi chodzić, nie wiem tylko czy to skurcze czy ona tak się rusza że strasznie boli...
Miłego dnia.

Marcepanku dziękuję, ale to że miękka to mówiła, że nie dobrze. Może i fakt, że moja gin się boi, ale i ja się nie dziwię, sama wolę dmuchać na zimne, wkońcu 2 ciąże straciłam. Pewno inaczej by było gdyby to była 1. Ja nawet nie pojechałam kupić roweru dla mojego chrześniaka także uważam i staram się nie przesadzać z chodzeniem, a jeździć tyle co trza, za miasto niii.
Tobie życzę lepszego samopoczucia kochana!

K wczoraj kupił w lidlu termometr i ręcznik po kąpieli dla niuni :-)
Dostałam też 2 reklamówki ciuszków, muszę przejrzeć co chcę i resztę oddać dalej ;-)

Monia to słodkiego lenistwa i wypoczynku życzę :-) Ty to też już do końca się zbliżasz, wszystko już przygotowane?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-D

Z okazji Dnia Dzieciaczka wszystkim dzieciaczkom tym mniejszym tym większym i tym duzym :-D:-D .Wszsytkiego co najlepsze , zdrówka szcześcia pomyślności ;-).Bo wkońcu każdy jest dzieciekm swoich kochanych rodziców ;***;-)

Z okazji Dnia Dzieciaczka wszystkim dzieciaczkom tym mniejszym tym większym i tym duzym :-D:-D .Wszsytkiego co najlepsze , zdrówka szcześcia pomyślności ;-).Bo wkońcu każdy jest dzieciekm swoich kochanych rodziców ;***;-)

i ja mysle tak samo wiec i ja dołaczam do życzonek dla Nas wszystkich :*

młodam no to fajnie, że już możesz choć trosze pochodzić :)
młodamamusia kurcze a Ty dalej nie urodzilaś... no niechże już sie to zacznie :*
monisia Jol majqa i u Was oczywiście również
monia no to miłego dzis wypoczynku :) taki widze sobie prezent na dzien dziecka robisz :) i dobrze :*

a ja moim dziewczynkom dałam prezenty z okazji ich dnia obiad przygotowałam i siedze na BB :)

reklama
Do góry