reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

jak nospa nie pomaga to doktorek da Ci tabletki i bedzie dobrze mi pomogły i innym dziewczyną to i Tobie pomogą :) no wiem wiem wyjścia nie mamy i musimy przetrzymac ja też myślałam wczoraj że juz jest lepiej ale dupa mały tak szaleje że mi tam wszystkie flaki chyba już skopał i ciągle mi sie cofa a zwłaszcza jak leże ale dzis to nawet na siedząco mnie atakuje :(

super że kupiliście wózeczek :) a jaki kolor kupiliście ?? i trzymam kciuki za wizyte :) na pewno wsio oki jest ale czekam na relacje :) Ciekawe jak Ci córa urosła :) i oby kaszel i gardło przestało dokuczać
Kochana kupilismy z serii PIRATZ czarny z błekitem - wyglada naprawde super!!!!:tak:
No a jak córa urosła to nigdy nie wiem bo mój gin mnie nie informuje dokładnie mówi tylko ze ma idealne wymiary jak na dany tydzien, wiec pewnie i tym razem mi nic nie powie d**a:-(
Qrcze niedługo to nas chyba na KTG beda wysyłac nie Marylko???? Chyba po 36 tyg...

reklama
Monisia no nie wiem nawet kiedy ale bardzo możliwe że po 36 :) no ja już raz byłam , 2 tyg temu w pon bo 3 dni miałam mega twardy brzuch non stop ale skurczy nie było i wsio oki :) a z wózka myśle że będziesz zadowolona one sie fajnie prowadzą :) a jak w normie to dobrze ale szkoda ze nie mówi no nic najwazniejsze że mała zdrowa :)no i samo to że ją zobaczysz :) ja teraz mam nastepną wizyte 30 kwiernia w sobote - tylko musze to jeszcze potwierdzić i to jak dobrze licze będzie 36 tydzien :)

Monisia no nie wiem nawet kiedy ale bardzo możliwe że po 36 :) no ja już raz byłam , 2 tyg temu w pon bo 3 dni miałam mega twardy brzuch non stop ale skurczy nie było i wsio oki :) a z wózka myśle że będziesz zadowolona one sie fajnie prowadzą :) a jak w normie to dobrze ale szkoda ze nie mówi no nic najwazniejsze że mała zdrowa :)no i samo to że ją zobaczysz :) ja teraz mam nastepną wizyte 30 kwiernia w sobote - tylko musze to jeszcze potwierdzić i to jak dobrze licze będzie 36 tydzien :)

Wiem ze jak byłam w ciazy z Zuza to byłam na wizycie w 36 tc i kazał mi przyjsc za 2 tyg do poradni K na KTG ale zdazyłam urodzic i pierwsze ktg miałam juz na porodówce;-)
A wózek prowadzi sie naprawde lekko, ale zobaczymy czy podobnie bedzie z dzidzia w srodku????

Witam Dziewczyny.
Przepraszam, że mnie nie ma nadal ale nie mam za bardzo siły żeby siedzieć. Praktycznie cały czas leże bo wtedy najmniej brzuch boli. Jak próbuje chodzić to albo skurcz albo przeszywający ból w dole brzucha... Dzwoniłam do ginka swojego i jutro chce mnie zobaczyć. Jak szyja się skróciła to prawdopodobnie powitam szpital już do rozwiązania... Trzymajcie &&& !!! Ja osobiście już się nie mogę doczekać Wojtusia, Misiek i cała reszta tak samo:happy:

Wisieńka lepiej nie zwlekaj z wizytą u ginka...

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczyny.
Przepraszam, że mnie nie ma nadal ale nie mam za bardzo siły żeby siedzieć. Praktycznie cały czas leże bo wtedy najmniej brzuch boli. Jak próbuje chodzić to albo skurcz albo przeszywający ból w dole brzucha... Dzwoniłam do ginka swojego i jutro chce mnie zobaczyć. Jak szyja się skróciła to prawdopodobnie powitam szpital już do rozwiązania... Trzymajcie &&& !!! Ja osobiście już się nie mogę doczekać Wojtusia, Misiek i cała reszta tak samo:happy:

Kochana 3mam &&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!Juz teraz mozesz spokojnie rodzic:tak:
Kochane mykam do gina, jak wróce dam znac co słychac u Rozalki!!!!:tak: :***

Ostatnia edycja:
Wiem ze jak byłam w ciazy z Zuza to byłam na wizycie w 36 tc i kazał mi przyjsc za 2 tyg do poradni K na KTG ale zdazyłam urodzic i pierwsze ktg miałam juz na porodówce;-)
A wózek prowadzi sie naprawde lekko, ale zobaczymy czy podobnie bedzie z dzidzia w srodku????
no zobaczymy czy mój coś o ktg powie :)
a wózek z Rozalką tez będzie sie lekko prowadził wiem bo prowadziłam klientki jumpera z dzidzią w środku - chciałam sprawdzić jak sie prowadzi :) czekam na info z wizyty :)

Witam Dziewczyny.

spoko rozumiem że jestes zmęczona i nie dziwie Ci sie że sie nie mozesz Wojtusia doczekac :) - im bliżej tym mniejsza nasza cierpliwośc chyba :) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby wszystko było dobrze :)

SERGEE-gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!! pieknie sie zaczyna tydzien :D

WISIENKA- jeszcze troche i wszystkie dolegliwosci odejda w zapomnienie :) a z tymi skurczami to koniecznie sie zglos do ginka

ja juz coraz lepiej, chociaz maly wczoraj taki dal pokaz krzyku w restauracji, ze masakra.. Byl zmeczony i spac nie mogl, usnal dopiero po ok 2h... Moj K. stwierdzil jednak, ze sie ze mna nie zamienia i woli isc do pracy niz siedziec z malym w domu i wreszcie zrozumial ze to takie latwe nie jest :) po prostu wymiekl :)

Wczoraj byla tak piekna pogoda, ze wszyscy sie wyrozbierali jak w lecie, a ja oczywiscie od razu sie opalilam na czerwonno... dzisiaj wiatr i slonecznie, ale siedze w domu.. Nie mam ochoty na wyjscie.. moze pozniej, pod wieczor..

MONISIA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte!!!!!!!!!!!

aha! musze sie pochwalic, ze juz zrzucilam wszystkie ciazowe kg- lacznie 15 :) zostal mi tylko jeszcze maly brzuszek do zrzucenia :) od nastepnego poniedzialku zaczynam cwiczyc..:)

MISIA- glowa do gory :) teraz to juz ostatnia prosta :) &&&&&&&&&&&&& zeby wszystko bylo ok

Maggy super że już wszystkie kg zrzucone :) Ty to mi sie kojarzysz z taką super mama XXI w - sexi nie marudzi i ze wszystkim sobie radzi :)
mówisz że mąż wymiękł ?? hahahaha ciekawe jak szybko mój K wymięknie :)

cześc wszystkim :-)

Iwonka WITAM :-)
Monisia ja chcę zobaczyć wózek :-) plissssssssssssssssssssssssssss :sorry2:

Sergi raz jeszcze GRATULACJE :-) ale się cieszę!
Misia 3 mam kciuki za Wasze rozpakowanie :-)

Ja się męczę z zaparciami :-(
Tęsknię za K i się soboty doczekać nie mogę!!! Zapisałam się do gina w N.Soli czas się przenieść. W przyszły pon albo wtorek pójdę zrobić poziom glukozy przed i po obciążeniu.

Magyy gratulacje zgubienia kg, ale CI się to szybko udało!!!! ekstra.

cześc wszystkim :-)

Iwonka WITAM :-)
Monisia ja chcę zobaczyć wózek :-) plissssssssssssssssssssssssssss :sorry2:

Sergi raz jeszcze GRATULACJE :-) ale się cieszę!
Misia 3 mam kciuki za Wasze rozpakowanie :-)

Ja się męczę z zaparciami :-(
Tęsknię za K i się soboty doczekać nie mogę!!! Zapisałam się do gina w N.Soli czas się przenieść. W przyszły pon albo wtorek pójdę zrobić poziom glukozy przed i po obciążeniu.

Magyy gratulacje zgubienia kg, ale CI się to szybko udało!!!! ekstra.

Kochana mam Ci zrobic fotki mojego na zywo, czy wystarczy zdjecie z netu?????
A po wizycie troche zamieszania....z Rozalka wszystko ok....ale ja sie zestresowałam ze za krótko wykupiłam bilet do parkomatu i bede musiałam zaplacic 50 zł mandatu i cisnienie mi skoczyło na 150/90 i gin przepisał mi jakies leki na nadcisnienie...ale ich nie bede brac, bo jak wróciłam do domu to mi spadło, a teraz mam juz normalne 120/78:sorry2:Poza tym powiedział ze mam duzo lezec jak mi puchna nogi, a dzidzia wcale nie jest taka wielka, po prostu mam duzy brzuch, no i powiedział ze główka tez jest jeszcze normalnej wielkosci i na pewno wytrzymam do terminu:tak:

reklama
MARYLKA- ahahah dzieki :) no tak latwo to nie jest.. a radze sobie, bo nie mam innego wyjscia... A sama zobaczysz, ze czasami juz brakuje sil i cierpliwosci. Maly jest przeslodki i jestem ogromnie szczesliwa,ze go mam i .... marzy mi sie kolejne dziecko :D tak czytam o tych Waszych bolach, dolegliwosciach, ogladam Wasze brzuszki i sie rozmarzylam :D No ale zgodnie z tym co dr powiedzial, rok musze odczekac... A pozniej - do dziela :D
ja wcale nie twierdze że jest łatwo ale że sobie ze wszystkim radzisz i mów co chcesz jesteś dla mnie wzorem :) - i to wcale nie wazelina ;-)

Monisia oj kobito nie stresuj sie więcej mandatami :) dobrze że z Rozalką wszystko oki :) i że lekarz mówi że donosisz :) ja tez czuje że na razie rodzić nie będe że Bartek jeszcze posiedzi :) ale w sumie ma jeszcze chłopak czas :)

Do góry