reklama
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Dzień dobry...
Po trzecim dniu z II kreseczkami na teście postanowiłam zaryzykować i już zgłosić się do Was tutaj, Kobitki :-)
W czwartek mam termin @, ale mam nadzieję, że wstręciucha mnie ominie szerokim łukiem i wszystko będzie dobrze
A tymczasem pochwalę się swoim szczęściem :-)
Zobacz załącznik 344979
Po trzecim dniu z II kreseczkami na teście postanowiłam zaryzykować i już zgłosić się do Was tutaj, Kobitki :-)
W czwartek mam termin @, ale mam nadzieję, że wstręciucha mnie ominie szerokim łukiem i wszystko będzie dobrze
Zobacz załącznik 344979
maryla86
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Zobacz załącznik 344978
Zobacz załącznik 344979
raz jeszcze ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i piekne suwaczki
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Wisieńka
Witajcie dziewczyny. U mnie skurczy ciąg dalszy. nawet budziły mnie dzis w nocy. Leże i daję im jeszcze dzień na wyciszenie a potem dzwonie do gina.
Marylka współczuję złego samopoczucia. Mowisz, że nie wiesz jak ja wytrzymuje te mdłości to ci napiszę. Kochana nie mam wyjścia a czasem az płaczę z bezsilności. 2 dni miałam luzu, myslałam, ze już koniec ale to była przedwczesna radość. Trzymaj się kochana juz nie długo.
Sergee wielkie gratulacje mamuśko.
Wszystkim dziekuje za wsparcie
Marylka współczuję złego samopoczucia. Mowisz, że nie wiesz jak ja wytrzymuje te mdłości to ci napiszę. Kochana nie mam wyjścia a czasem az płaczę z bezsilności. 2 dni miałam luzu, myslałam, ze już koniec ale to była przedwczesna radość. Trzymaj się kochana juz nie długo.
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witam kochane!!!!
SERGEE - OGROMNIASTE GRATULACJE KOCHANA!!!!TAK SIE CIESZE!!!!!
A my kupilismy wózeczek TAKO - jest super - powiem szczerze ze porównujac go z IMPLASTEM mimo ze tanszy ma o wiele lepszy materiał i taki bogatszy sie wydaje - a w sumie wyglada baaardzo podobniePoza tym któras dziewczyna mówiła ze ta buda zle wyglada, ale to tylko osłona na zimne dni taka jest, a normalnie sie ja odpina i wyglada suuuper - prawie idento jak implast - tylko mówie materiał o 100% lepszy!!!!!Jestesmy bardzo zadowoleni z wyboru - teraz czekamy jaki bedzie w uzytkowaniu;-)
W ogóle to mnie kaszlisko złapało i gardło zaczeło pobolewac, do tego lewa dziurka od nosa zapchana - nie moge oddychac - nawet Euphorbium nie pomaga
Wizyte mam dzis na 15ta - jak wróce dam znac
BUZKA dla Wszystkich:****
A my kupilismy wózeczek TAKO - jest super - powiem szczerze ze porównujac go z IMPLASTEM mimo ze tanszy ma o wiele lepszy materiał i taki bogatszy sie wydaje - a w sumie wyglada baaardzo podobniePoza tym któras dziewczyna mówiła ze ta buda zle wyglada, ale to tylko osłona na zimne dni taka jest, a normalnie sie ja odpina i wyglada suuuper - prawie idento jak implast - tylko mówie materiał o 100% lepszy!!!!!Jestesmy bardzo zadowoleni z wyboru - teraz czekamy jaki bedzie w uzytkowaniu;-)
W ogóle to mnie kaszlisko złapało i gardło zaczeło pobolewac, do tego lewa dziurka od nosa zapchana - nie moge oddychac - nawet Euphorbium nie pomaga
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Wisienka, Monisia dziękuję :-)
Wisieńka biedactwo jesteś z tymi mdłościami... :-( Mam nadzieję, że mimo wszystko szybko Ci miną... A ze skurczami faktycznie chyba dobrze zgłosić się do gina, jeśli nie miną :-(No i miałaś rację, że mając 40 dniowe cykle też da się zajść w ciążę... ;-)
Wisieńka biedactwo jesteś z tymi mdłościami... :-( Mam nadzieję, że mimo wszystko szybko Ci miną... A ze skurczami faktycznie chyba dobrze zgłosić się do gina, jeśli nie miną :-(No i miałaś rację, że mając 40 dniowe cykle też da się zajść w ciążę... ;-)
reklama
maryla86
jak nospa nie pomaga to doktorek da Ci tabletki i bedzie dobrze mi pomogły i innym dziewczyną to i Tobie pomogą no wiem wiem wyjścia nie mamy i musimy przetrzymac ja też myślałam wczoraj że juz jest lepiej ale dupa mały tak szaleje że mi tam wszystkie flaki chyba już skopał i ciągle mi sie cofa a zwłaszcza jak leże ale dzis to nawet na siedząco mnie atakujeWitajcie dziewczyny. U mnie skurczy ciąg dalszy. nawet budziły mnie dzis w nocy. Leże i daję im jeszcze dzień na wyciszenie a potem dzwonie do gina.
Witam kochane!!!!
super że kupiliście wózeczek a jaki kolor kupiliście ?? i trzymam kciuki za wizyte na pewno wsio oki jest ale czekam na relacje Ciekawe jak Ci córa urosła i oby kaszel i gardło przestało dokuczać