reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witam kochane!!!!
KRAKUSEK - GRATULUJE SŁONECZKO!!!! SWIETNIE ZE WSZYSTKO JUZ ZA TOBA!!!!!:***
Dziewczynki, jak zrobie zdjecia to zaraz wrzuce, ale narazie nie dam rady, bo mezus musi wszystko poprzekładac, bo mi jest ciezko wypinac gondole i spacerówke - brzucho mi przeszkadza, choc ogólnie to naprawde łatwo i przyjemnie sie to robi - jak dam rade to zrobie gondole, bo jest załozona i spróbuje zalozyc fotelik:)))
MARYLKO - na pewno poznasz ze odchodza wody - ja własnie tak miałam - poszłam w nocy siku i wstałam z kibelka, a tu niespodzianka dalej cosik leci i nie moge tego zatamowac - wiec od razu załapałam ze to wody:tak:A bóli dostałam dopiero po paru godzinach na porodówce.....
Kochane wklejam gondole i fotelik...ale w rzeczywistosci kolory sa bardziej soczyste, a wkładka dla noworodka jest super, bo zrobiona z materiału frote:)Na zywo jest o wiele ładniejszy1!!!! Spacerówke wkleje innym razem....
Zdjęcie327.jpgZdjęcie328.jpgZdjęcie326.jpgZdjęcie331.jpgZdjęcie325.jpgZdjęcie330.jpgZdjęcie329.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
wow co za newsy :-)
A tak w ogóle to cześć dziewczyny ;-)
Krakowianko
gratulację !!! Czekamy teraz na zdjęcia :-)
sergi kochana a Tobie życzę spokojnych 9miesięcy :-)
wisienko jeszcze troszkę i skończy się to wszystko choć po porodzie będą nowe przeboje wiadomo świat staje na głowie ,ale to już sama przecież wiesz ;-)
marylko ,monia ,monisia u was to już bliżej niż dalej ;-)

Monisia fajnie sie wózeczek prezentuje choć ja nie przepadam za czarnym na wózku ale to już jak kto lubi ale myśle że będziesz z niego zadowolona :) a to jest najwazniejsze :) a to ze wkładka jest frote to jakas nowość chyba bo do tej pory robili z bawełny :) ale super :)

Marcepanek helloł :) tak u mnie już bliżej jak dalej ale i tak mi sie wydaje że jeszcze mam tyle czasu - jakoś tak mi sie pozmieniało w głowie :)

dzień dobry... :-d

po trzecim dniu z ii kreseczkami na teście postanowiłam zaryzykować i już zgłosić się do was tutaj, kobitki :zawstydzona/y: :-)
w czwartek mam termin @, ale mam nadzieję, że wstręciucha mnie ominie szerokim łukiem i wszystko będzie dobrze :tak:
A tymczasem pochwalę się swoim szczęściem :-)
Zobacz załącznik 344978
Zobacz załącznik 344979

gratulacje super wiadomość

dziewczyny nie wiem czy wiecie, ale krakowianka już rozpakowana :-)

cyt.: Po 2 i pół dobach skurczy, po prawie dobie bóli krzyżowych dziś o 12:30 urodził się nasz staś z wagą 2480gram

:-)

która następna? :-d

krakowianka - gratuluję i dużo zdrowia dla was

monisia - wózek fajny

a poza tym wszystkim życzę miłego dnia :)

MARYLKO - powiem Ci szczerze ze tez byłam nastawiona sceptycznie do takich kolorów, ale ten błekit jest naprawde taki sliczny, ze super rozjasnia ten czarny - na zywo jest naprawde super:tak:poza tym w spacerówce w miejscu gdzie dzidzia trzyma nózki jest zrobione z eco skóry i w łatwy sposób mozna wyczyscic mokra sciereczka....My jestesmy zadowoleni i czekamy tylko na Włascicielke tej karety:-D

Monisia tak tak wiem że oni dają tam ekoskure kiedyś dawali folie a teraz ekoskure- ładniej sie prezentuje a tak samo łatwo sie czyści :)

Majqa wzajemnie miłego dzionka :)

Kochane melduje się po wizycie:happy: U nas bez zmian, szyjka dalej 8 mm także spokojnie czekamy na poród w domu. Głównie w pozycji leżącej lub siedzącej bo chodzenie to nie za dobrze wychodzi:-p Ginek tak jak w czwartek mówił daje nam tydzień dwa... Za 2 dni powiedział ciąża donoszona i mogę już spokojnie rodzić i odstawić nospe. Chociaż przyznam się, że już ją odstawiłam dwa dni temu bo nic nie dawała a bez sensu się nie chcę faszerować i tak tyle tego dostałam w szpitalu, że głowa mała... Wystarczy, czekamy z niecierpliwością na Wojtusia:happy:

Maggy ahh już się nie mogę doczekać tego szczęścia aż Mój Szkrab będzie się do nas uśmiechał to na pewno cudowne uczucie....

Wisieńka dobrze, że już lepiej. A co do symptomów porodu to jak wiesz w 34 tygodniu groził mi poród przedwczesny, który teraz już mi nie zagraża. W trakcie tego miałam biegunkę, ale nie wiem czy to nerwy czy po prostu zaczynający się poród... Teraz opuścił mi się brzuch i mam mdłości (nie cały czas) i cały czas dokuczają mi skurcze, które już nie miną niestety do porodu:-(

Dziewczyny co się stało z Sol bo jej nie widzę a nie jestem w temacie...??

Hejka!

[B]Krakowianka gratuluje rozwiązania [/B]:-)

Wisienka cieszę się że się uspokoiło! wyleguj się dalej.
Iwonka czyżbyś w szpitalu? bo zdjęć ni mam :no: życzę szybkiego w miarę bezbolesnego porodu!
Monisia dzięki za zdjęcia :-)

Ja jakaś nie w sosie. Chyba tęsknota za K coraz bardziej doskwiera :crazy: byle do piątku/soboty

reklama
misia - sol zlikwidowała konto

przerażam się bo nadal nie jestem spakowana a na zakupy wybieram sie dopiero po świętach...
mam nadzieję, że nic sie nie zacznie do tego czasu

Do góry