maran-atha
Fanka BB :)
jos no ja własnie tez takie kolorki lubie a ciuszki dziewczynkowe to głównie różowe... wiec chlopiece kupowalam też bo co mam zrobić jak mi sie takie kolory bardziej podobają...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piekne ubranka K wybrał nie ma co ma gustMaggy- no, ja w sumie w przeciągu 9 tygodni muszę mieć już też wszystko i też poprane i poprasowane, bo nie wiadomo kiedy może mnie coś złapać...
a jeżeli damy radę być w domku do ponad 30 tyg. to najprawdopodobniej od 34 będę już w szpitalu, że gdyby coś zaczęło się dziać, to mają mnie pod ręką...
Marta- dziękuję :*
Maran- a Majeczka wszystkich zadziwi i tak może w przeciągu 2 tyg. urodzisz
a oto pierwsze ubranka
jeszcze mamy większego pajaca od babci, i 3 pary bodziaków, które Tatuś kupił i jeszcze kupił kocyk, no, ale tego już nie chciało mi się moim tel. pstrykać
bo troszkę nie wyraźne wychodzą...