reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

jos no ja własnie tez takie kolorki lubie a ciuszki dziewczynkowe to głównie różowe... wiec chlopiece kupowalam też bo co mam zrobić jak mi sie takie kolory bardziej podobają... ;)

reklama
kurczę Maran dopiero zobaczyłam że TY juz 37 tyg ładnie szybko zleciało a pamiętam jak oswiadczyłaś że bedziesz miała dzidzię :)
mnie troszku nie było na wątku i pewnie większość mnie nie pamieta ale ja niektóre osoby kojarzę

Martuś - synuś uroczy :):):) buziol dla niego :*
Iwonko - ja Cię pamiętam kochana Heheheh :*:*
ja zmykam młodego nakarmić i ide drzemać bo ledwo widzę na oczy :(:(

Zuzu śpi ... w chatce sajgon, ale za to wezmę się za chwilkę :-p czasu pewnie nie braknie, bo jak znam moje dziecko, to pewni 3 godz pośpi ;-)

Marta, niesamowity słodziak z Kamilka !!! a Ty jak się czujesz ???
&&& żeby Karolek szybko zaakceptował brata !!! jeszcze trochę, a chłopcy będą najlepszymi kumplami :tak:

Maran, haha ... przypominam sobie swoje próby wywołania porodu :-D na mega mrozie chodziłam po kilka km w nadziei, że coś ruszy ... codziennie odkurzałam, myłam podłogi i NIC !!! nawet do kina z M poszliśmy ponad tydzień po terminie, bo liczyliśmy, że może zacznę rodzić w najmniej przyjaznych okolicznościach ... i NIC !!!
chwała temu, kto wynalazł oxy ;-) każdego małego lenia pogoni :-D

Ewcia, widzę, że włączyło Ci się pozytywne myślenie i baaardzo się cieszę :tak: &&& żeby Krzyś siedział w brzuchu jak najdłużej !!! a ciuszki słodkie :-) zazdroszczę Wam troche tych zakupów ... ja wszytsko mam po Zuzu, więc tym razem ta przyjemność mnie ominie :-(

Sol, no to już kumam i trzymam &&& za szybką magisterkę :tak: a nie możesz iść na dzienne i wziąć indywidualnego toku ... może udałoby się to jakoś poukładać ???

Marta - cudny maluszek :-D Karola mi takie jazdy robiła jak byłam w szpitalu - że ona nie chce rozmawiać z mamą - dopiero trzeciego dnia jej przeszło - tak była na mnie obrażona. A Karolkowi musisz tłumaczyć rolę starszego brata aż mu się spodoba :tak: Cierpliwości :-D

no i zapomniałam co której miałam napisać :-p

Wisieńka - bardzo ładnie Ci się już brzuszek zaokrągla. :D

Monia_55
- ja też zażywam magnez (magneB6) 3 razy dziennie po 2 i no-spy też unikam.

Sol - super, że tak się udało ze szkołą M. :)

Zapmarta - Kamilek jest przeuroczy. :D

Ewcia - śliczne ubranka. :) Tylko się przystopuj z kupowaniem ogromnych ilości, bo tonę z pewnością od krewnych i znajomych dostaniesz. ;) Zwłaszcza body w ilościach hurtowych... Także jak już inwestować, to najlepiej w pajace. ;)

Martuś wybacz słonko mialam od ciebie napisać wczoraj, ale nie dałam już rady a dziś tez dopiero pierwszy raz siadłam do kompa

Kamilek jest przecudny !!!!!!!!!!

Nic nie nadrobiłam jeszcze dziewczyny bo ledwo siadłam i juz mnie żebra masakrycznie bolą - ehh juz zapomniałam jak to jest jak nic nie boli

reklama
Maggy- no, ja w sumie w przeciągu 9 tygodni muszę mieć już też wszystko i też poprane i poprasowane, bo nie wiadomo kiedy może mnie coś złapać...
a jeżeli damy radę być w domku do ponad 30 tyg. to najprawdopodobniej od 34 będę już w szpitalu, że gdyby coś zaczęło się dziać, to mają mnie pod ręką...

Marta-
dziękuję :*

Maran-
a Majeczka wszystkich zadziwi i tak może w przeciągu 2 tyg. urodzisz :p

a oto pierwsze ubranka:-p
jeszcze mamy większego pajaca od babci, i 3 pary bodziaków, które Tatuś kupił i jeszcze kupił kocyk, no, ale tego już nie chciało mi się moim tel. pstrykać:-p
bo troszkę nie wyraźne wychodzą...:sorry:
piekne ubranka K wybrał :) nie ma co ma gust :)

Zapmarta piękny jest ten Twój Kamilek :) a Karol sie przyzwyczaii znajomej syn tez nie chciał brata do domu wpuścić i tłumaczył że owszem mama go w brzuchu nosić mogła i nawet urodzić ale na tym koniec brat miał zostać w szpitalu a nie w JEGO domu ale juz jest lepiej

ja dziś wybierałam z mamą kolejny towar ubranka - przecudne były a w prezencie dla Bartka dostałam drewnianą ciuchcie z wagonem do ciągania - jego pierwsza zabawka :) tak od przedstawiciela tzn od firmy :)

no i tyle tego że nie wiem co jeszcze miałam pisać mmmm skleroza nie boli :)

Do góry