reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

SORBUS- trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i mysle o Tobie kochana, zeby sie na nowo zaczely skurcze i zeby juz nie popuscily :) wierze, ze bedzie dobrze...
Ja wlasnie tez mojemu mowilam juz, zeby tam nigdzie nie zagladal bo nie ma co ogladac :D ale On taki ciekawski, ze pewnie zajrzy i najwyzej zemdleje :D hihihihihi a mnie to przypuszczam, ze bedzie juz wszystko jedno ;)

reklama
tak, na 13 marca, ale caly czas mam nadzieje, ze urodze wczesniej :D coz.. nadzieja matka potrzebujacych :D

chcialabym wczesniej, moze tak w okolicach moich urodzin, albo zaraz po ;) mam 24 lutego :)
wiem, ze pod koniec bedzie mi bardzo ciezko, bo juz jest.. a jutro dopiero zaczynam 33 tydzien.... gdzie tam do konca..

no Maggy rozumiem doskonale twoje pragnienie urodzenia wczesniej - ja pewnego dnia jak sobie pomyślałam ze jeszcze 2 miesiace to myślałam ze oszaleje a teraz ciekawe ile to jeszcze potrwa

SORBUS jeszcze troche :) ciesz sie bo masz na pewno mniej niz miesiac :D a ja jeszcze ponad miesiac ;)
na dodatek czekam na przesylke, ktora mama mi wysyla dzisiaj... a gosciu z allegro myslalam, ze wysyla z UK a wyslal towar z PL, wiec czekam na dwie przesylki. Problem w tym ze gosciu mi wyslal ekonomiczna nie priorytetowa, wiec bede czekac w nieskonczonosc pewnie..

znalazlam cos o porodzie, chociaz Ty juz pewnie masz swoje sposoby, ale moze sie jednak przyda ;) czesc z nich byla wlasnie omawiana przez polozna :

http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=234&Itemid=84

monia no ja też widze plusy tego że jestem w domu ale sklepu i tak mi brakuje dla mnie najlepiej by było jakbym mogła pracowac tak na pół etatu - było by super zobaczymy co w lutym lekarz powie :)
a co do porodu to my jeszcze nie wiemy ale nie wiem czy chcem K przy porodzie i on sam tez nie koniecznie chyba ale na pewno chcem żeby był ze mna przed porodem a na sam finał sie usunoł - ale to chyba wszystko wyjdzie w praniu no i pewno jeszcze nie raz zmienimy zdanie :)

ja sie czujelepiej ale jak byłam w sklepie -tylko godzinke ale zawsze - i tak troche pochodziłam między półkami to mi sie niedobrze zrobiło - chyba Bartkowi sie leniuchowanie spodobało :)

a tak wogule to helloł i dzień dobry

i sorbuś nie płakuniaj i na Ciebie przyjdzie pora

MARYLKA- hello :) mnie tez tak muli czasami, ale to bardziej z glodu.. powinnam jesc co 2-3h a czasami sie tak po prostu nie da ;)
jesli chodzi o rodzinny porod, to na pewno obie strony musza byc przekonane, ze tego chca ;) innej opcji nie ma, bo moze sie to skonczyc niezbyt przyjemnie...

Dzień dobry:happy2:

Zaraz będę zajadać rosołek i chyba muszę trochę posprzątać:dry:
Zamówiłam sobie spodenki na allegro jasne jeansy H&M:-)

My co do porodu to już od początku mamy podjętą decyzję, że rodzimy Razem:-) Misiek się już szykuje:-)

Witajcie
już Wam piszę jak wyglądał jej poród

w sumie szybko i sprawnie
urodziła się za drugim skórczem partym
niestety rozeszło jej się spojenie łonowe i musi cały czas leżeć - mówi, że zajebiście boli ...
no i zaraz po urodzeniu łożyska zrobili jej łyżeczkowanie ....
także wymęczyli ją bardzo i jest mega obolała

reklama
Witam kochane!!!
MARTUS - Kamilek przeslodziutki:tak:Mam nadzieje ze Karolek jak najszybciej zmieni zdanie w sprawie braciszka - trzymam za to &&&&&&&&&&&!!!!!
SORBUS - bidulko, a Ty nadal w dwupaku, trzymam &&&&&&&& zeby jak naszybciej Pati chciała wyjsc:tak:
EWCIA - ubranka słodziaki!!!!:-D

Do góry