reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Cześć Dziewczynki -)
jakoś cudem znalazłam że teraz tutaj się przeniosłyście-tak dawno mnie nie było.
Wszystkim którym nie gratulowałam po wakacjach-gratuluję teraz :-)
to cio by Wam tu powiedzieć ciekawego....
może same zgadniecie? ;-)

reklama
Witam Kochane!!!!
MARAN - wspaniały brzusiao, sliczny!!!!:tak:
MARYLKO- kochana moja odpoczywaj!!!! Czyli jednak Bartus, a to nie wiedziałam ze juz wiesz:-DGRATULUJE synka!!!!
Ja dałam dzis podsłuchac mojej rodzince serduszko malenstwa - ale im sie podobało!!!!:tak:
SOL - jak sie czujecie??? I powiedz mi kochana jak bezpiecznie korzystac z doplera zeby nie zaszkodzic Dzidzusiowi???
W srode mam USG połówkowe - mam nadzieje ze gin na 100% potwierdzi Rozalke!!!!
WISIENKA- super ze jestes!!!! Jak samopoczucie?

Ostatnia edycja:
monisia - bez przesady :-p tzn nie codziennie i jak już znajdziesz serduszko to nie dłużej niż 30-45 sek :tak: Życzę Rozalki :-)
A my czujemy się dobrze, Karole rozpiera energia, ja niedospana a Emi boli brzuszek od gazów i trzeba jej masować brzuszek po jedzeniu :sorry:

Spadamy spać :-)

Witajcie. :)

Nie mam nawet czasu do Was zaglądnąć, bo meblowanie u nas trwa... I jeszcze miliarda drobiazgów mam wrażenie, że brakuje. Końca nie widać.

Ewcia, mam nadzieję, że u Ciebie lepiej.

Marcepanek, jesteś już po 30 tygodniu, wszystko będzie dobrze!

Sol - Emi jest przesłodka. :D Dopiero kilka stron temu wypatrzyłam Jej zdjęcia. :)

Szczęśliwa - Kubuś rośnie jak na drożdżach, przystojniak. :)

Misia, gratuluję Synka. :)

Wisieńka, mam nadzieję, że impreza choć męcząca - udała się. :)

MŁODAM - WIELKIE GRATULACJE!!! :)

Maran, Maggy - ale macie wielkie brzuszki. :D U jednej wnioskuje po zdjęciu, u drugiej po obwodzie. ;)

Monia, Marylka, Musia, Monisia, Zapmarta i wszystkie Wystarane - ciepłe pozdrowienia.

Cześć:)

Wisienka miło że juz będziesz z niami:) I oczywiście że CIe pamiętamy:)) Jak tam samopoczucie?

Maran brzuszek sliczny:))

Marylka nic się nei chwaliłaś że jednak Bartek będzie!!! Współczuję skurczy ale dobrze że ginek się zajął. I dobrze że chwilowo nie musisz się martwić o sklep. Leż teraz i odpoczywaj sobie...

Ja łaże do tej pracy ale kurcze coraz częściej mi się marzy zwolnienie... Tyle że wiem że po tygodniu juz bym chciała do pracy...
A i do tego jeszcze się przeziębiłam.... W sobotę pojechalam sobie na moją wieś (ze 4 domy na krzyz i pola) i połazilam po tych polach i łąkach z psiakiem z godzinkę:) i nawet sarenki widziałyśmy:) Przeszczęsliwa byłam bo uwielbiam takie spacery (ale tylko po mojej wsi bo tam większośc pól należy do mojej dalszej lub bliższej rodziny i nikt się nie plącze) Tylko teraz trochę mnie głowa i gardło boli:((
I chyba mam coś opryszczkopodobnego... Taki malutkie pęcherzyki z płynem na wardze... Wiem że juz kiedyś było o tym ale nie pamiętam - czym to potraktować??

Witam ...

Jesteśmy po dwudniowej imprezce roczkowej ... trochę wykończeni, ale najważniejsze, że mała zadowolona !!! śmiała się i cieszyła jeszcze więcej niż zwykle :tak:

Dzisiaj wizyta, także proszę o &&& ... mam nadzieję, że u robaka wszystko w porządku i że wreszcie się ujawni :tak:

Wiśieńko, super, że jesteś z powrotem :-):-):-)
Marylka, bardzo się cieszę, że udało się znaleźć dobrą 'opiekę' dla sklepu :tak: A Ty leż i dbaj o siebie ... oby szybko się poprawiło !!!
Sol, Emi w kołysce urocza !!!
Maran, WOW :-) śliczny, wieeelki brzuchol !!!

Cześć:)

Wisienka miło że juz będziesz z niami:) I oczywiście że CIe pamiętamy:)) Jak tam samopoczucie?

Maran brzuszek sliczny:))

Marylka nic się nei chwaliłaś że jednak Bartek będzie!!! Współczuję skurczy ale dobrze że ginek się zajął. I dobrze że chwilowo nie musisz się martwić o sklep. Leż teraz i odpoczywaj sobie...

Ja łaże do tej pracy ale kurcze coraz częściej mi się marzy zwolnienie... Tyle że wiem że po tygodniu juz bym chciała do pracy...
A i do tego jeszcze się przeziębiłam.... W sobotę pojechalam sobie na moją wieś (ze 4 domy na krzyz i pola) i połazilam po tych polach i łąkach z psiakiem z godzinkę:) i nawet sarenki widziałyśmy:) Przeszczęsliwa byłam bo uwielbiam takie spacery (ale tylko po mojej wsi bo tam większośc pól należy do mojej dalszej lub bliższej rodziny i nikt się nie plącze) Tylko teraz trochę mnie głowa i gardło boli:((
I chyba mam coś opryszczkopodobnego... Taki malutkie pęcherzyki z płynem na wardze... Wiem że juz kiedyś było o tym ale nie pamiętam - czym to potraktować??
haha wiem coś o tym tez mometami chciałam mały urlop a jak już go mam to tylko widze że kurze do starcia , okna do umycia i mnustwo innych rzeczy no i do sklepu już mi sie chce a jak widziałam jak K dziś sam wychodzi do pracy i jakiś taki smutny szedł to az mi sie ryczeć chciało i chciałam za nim iść - nie wiem jak ja kiedyś dziecko do przedszkola zaprowadze :)
ale spoko leze bo wiem że trzeba i wstaje tylko do łazienki , kuchni i mam pozwolenie na kompa :) - ale bez przesady
a Ty kochana kuruj sie i nie pozwól rzeby Cie przeziębienie powaliło

dzięki wam wszystkim :) no ostatnio gin mówił że są szanse na chłopaka ale to nie jest pewne - ale ja swoje już wtedy widziałam no i Bartek z dnia na dzień kopie coraz mocniej - dobrze znaczy że sie dobrze czuje :)

czesc :)

agatek kochana to moze ja 'zgadne' bo juz bylam na staraczkach, a dziewczyny chyba cie nie zauwazaja ;)

GRATULUJE JESZCZE RAZ II KRESECZEK :)

reklama
Do góry