reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

c012.gif

Dam Patrykowi sniadanko i juz do was siadam ... Nie wyspalam sie przez tego mojego szkraba :sorry2:

maggy mi nikt nic nie powiedzial to nie wiedzialam. A slodycze tez jem tonami
h025.gif

reklama
musia - bo lekarze to święte krowy - nie powiedzą ale ty masz wiedzieć i być alfą i omegą :-p

maggy - może nie będzie tragedii z porodem :-) Ale te tony może ogranicz do kg :-p

M wyprawiony do Starachowic i wróci w poniedziałek i od razu leci załatwiać papiery :-( Więc pewnie kole 15 się zobaczymy :-( Karola od rana daje mi popalić a ja jestem niewyspana :no: nie mogłam zasnąć - niewygodnie mi było :-(

Witam,

MLODAM, bardzo się cieszę, że do Nas dołączyłaś, moje gratulacje i spokojnej ciąży Ci życzę! :-)

WISIEŃKA, witaj po długiej nieobecności, fajno, że wróciłaś do Nas, myślałam ostatnio o Tobie* Jak samopoczucie???

SOL- to musia je tonami... chociaz ja tez przyznaje, ze podjadam czesto i nie powinnam.... codziennie po kilka czekoladowych cukierkow.. do tego herbata z miodem i cytryna, chleb z miodem i tak w kolko.. A to chyba za duzo jednak. Lekarz mnie nastraszyl, ze dziecko przez to rosnie szybciej... Staram sie jak moge ale mi nie wychodzi :)

MUSIA- tutaj mowia od razu, ale... nie robia zadnych badan :) ja juz prawie 32 tydzien mam.. wizyte w szpitalu na badania mam dopiero 27 stycznia.. do tej pory badany mialam tylko mocz co miesiac.. i oczywiscie usg. Niezle, szczegolnie ze w PL juz bym miala stos badan porobionych do tego czasu. Ech...

EWELINKA- hello :) jak tam? znowu zapracowana?

ja juz okna umylam ale takim specjalnym sciagaczem wiec nie namachalam sie za bardzo :) zaslony poprane.. pozniej po poludniu jeszcze za sypialnie sie wezme..

witam i ja :)
maggy ten mój brzuchol też dosyc duży bo 115cm w obwodzie... no i na plusie 14kg ;( a ja z Alą słodyczy to bardzo mała jadłam bo jakoś mi tak nie podchodziły a ona duża sie urodzila (4260g) ale u mojedo Adama babcia same duże dzieci rodziła bo powyżej 4 kilo wszystkie 3 sztuki były wiec to może być genetyczne, w końcu Ala to bardziej do męża podobna hehehe... :)
a ja dziś nic nie gotuje... mam obiad z wczoraj a po za tym nie mam warzyw nawet na zupe...

MARAN- ponad 4kg???:szok: no to niezle... Podziwiam :) chociaz lekarz mi caly czas mowi, ze weszlo to i wyjdzie.. no tak.. tylko jak?
ja jestem niska, bo mam tylko 162cm, waga przed ciaza 55kg, teraz 66kg.. w obwodzie mam juz 114cm :)
a brzuszek masz duzy, tylko jakos tak wyzej niz moj.. albo moze tak wyszedl na zdjeciu... :)

co do obiadu to tez nic nie mam.. wczoraj wieczorem jeszcze zamowilismy pizze.. zjadlam 4 kawalki.. a pozniej ledwo sie ruszalam :)
mam ochote na watrobke z cebulka... sklep czynny do 12.30 wiec jeszcze troche podumam co mi sie chce :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
maggy no duża babka z Ali od poczatku była hehehe a poród do najłatwiejszych nie nalezał bo tu cc nie robią, chyba, że jest zagrożenie zycia matki lub dziecka wiec trzeba było klocka wycisnąć... no i jak sie urodzila to była najwieksza na mojej sali poporodowej i w odniesieniu do tamtych dzieci to takim niemowlakiem mi sie wydawała wówczas a nie noworodkiem ;) aha i ja też nie wielka babka jestem bo 158cm... a jak teraz będzie to nie wiem... w każdym razie wczoraj na wizycie jak babka mnie badała i robiła USG to wychodzi na to, że Maja bardzo nisko siedzi bo ta główka to była tam gdzie sie kończy ta kośc łonowa... no a brzuch jak mierzyła to mówiła, że dno macicy znajduję sie ok. 39 cm nad spojeniem łonowym...

Do góry